113

Анонимен

преди 1 година

Руските войски атакуваха позициите на украинските формирования в село Рожковичи, Сумска област. През нощта в района на Харков ВС на РФ атакуваха вражески цели в Чугуев. В Старобелското направление руските войски отработиха съсредоточаването на личен състав и техника на ВСУ в Лозовая, Стелмаховка, Новоселовски и Терни. В Бахмутско (Артьомовско) направление руските ракетни войски и артилерия поразиха местата за съсредоточаване на украински части в Бахмут, Соледар, Опитни и Яковлевка.

112

Анонимен

преди 1 година

Според медийната платформа Devex общият размер на помощта, предоставена на Украйна от февруари до октомври от западните страни, достига 100 милиарда долара. Само малък процент от тази сума е насочена към хуманитарна подкрепа. Американският Институт за изучаване на войната ISW: Времето забави боевете в Източна Украйна през последните два дни. Пороен дъжд и суграшица спряха наземните атаки или ги забавиха драстично."

111

Анонимен

преди 1 година

До Боби, наясно ли си колко е основната лихва на ЕЦБ и на РЦБ та пишеш тия глупости

110

Анонимен

преди 1 година

В Маринка щурмовите части на ВС на РФ настъпиха в централните райони на града. Противникът оказва яростна съпротива, но понася загуби и отстъпва от подготвените отбранителни линии.Упорити битки в градските райони. Има шансове зомби нацитата от Маринка да бъдат зачистени напълно. Претоварването на енергийната с-*** продължава. В Киев силен пожар в електрическа подстанция след експлозия. Енергийната система не може да се справи с натоварванията и електрическите подстанции вече се саморазрушават.

109

Лаврентий Берия

преди 1 година

Така и не получих отговор защо се прекланяте пред Путин, който е отявлен българомразец. Е, не е необходимо - зная защо - защото ви тресе дълбок, неистов страх от Путин. И запомнете - Путин не е Русия която ви е освободила. Путин е тиранин който иска да се възвеличае като Император, но всъщност е жалък КГБ-шник. И няма как да е носител на християнството тоя, дето изби хиляди цивилни в Украйна.

108

Българин

преди 1 година

До дни ще има. Украинската линия ве пропуква последната седмица на доста места. Угледар (Въгледар), Маринка. Второто селище беше един от най-добре укрепените райони на украинската армия в Донецк. Реално там не можеше да се направи пробив с месеци. А от днес вече руската армия взе центъра на населеното място и всички административни сгради. Въпрос на няколко дена е да бъде зачистена останалата част. От там вече се отваря доста голямо поле за атака.

107

Анонимен

преди 1 година

Сега битката не е за Украйна, ами за оцеляването на ЕС и съществуването на западната цивилизация. Без ресурсите на Русия ЕС умира, ЕС не знае и не може да живе по различен начин. Всички зелени сделки и възобновяеми енергии се оказаха пълен провал, тотална измама. Русия трябва да бъде разчленена на няколко малки демократични държави които да живеят по правилата на западната демокрация и когото ще изпълняват ролята на депо с ресурси за развитие на цивилизования свят.

106

Анонимен

преди 1 година

До 6 декември Европа ще бъде потопена в дълбок студен циклон чак до Испания и Северна Африка. Нещо, което не сме виждали от десетилетия

105

Споко

преди 1 година

Споко, Русия лесно ще я унищожим икономичеки, Русия е много голяма страна, с голям народ, но брутният ѝ вътрешен продукт (БВП) е малко повече от този на Испания. Въздействието на санкциите за ЕС ще бъде слабо, а за Русия санкциите ще бъдат осакатяващи.

104

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия "ти си типичния почерк на руската пропаганда от Ниш" Нищо не каза! Всъщност най-вече кравароробите като тебе прехвърлят цялата вина на Русия, за спр.вж. милиардите, които плащаме на руснаците за атомни блокове, тръбопроводи, петролни продукти произведени в бившият нефтохим и ако ни дадат на арбитраж за прекратеният договор с газа още 2 млрд.евро и това благодарение на русофобите и даже да не са русофоби те си остават краваророби защото всичко това е поръчка на краварите!

103

Анонимен

преди 1 година

"Генерал Армагедон" бил подложен на засилващ се натиск. Оказа се слух, разпространяван от недоброжелатели. Армейски генерал Сергей Суровикин е Брусилов на днешния ден. Каузата му е "За народа, за вярата, за Отечеството", каза Пригожин.

102

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

101

Анонимен

преди 1 година

До Свистежи - не са кинжалите! Свистят ти гърдичките от евтините папироси които дърпаш докато зобиш руска пропаганда.

100

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - е, те затова руските МиГ - ове толкова "струват". Скрап. Голем го вадят в Украйна дето почти няма съвременно ПВО. Интересно колко биха направили срещу Запада? Смях. Така върви откакто синодалните старци от ЦК на КПСС преди много години обявиха кибернетиката за "лъженаука".

99

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ЦИПСО - ти си типичния почерк на руската пропаганда от Ниш - където е разположено руското звено за Балканите. Вменяваш на другите всичко онова което руснаците правят. Типичен КГБ/ФСБ похват. Защото всички са наясно кой си пъха мръсните лапи в България - руснаците.

98

Армагедон във ФАЩ

преди 1 година

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

97

Свистежи

преди 1 година

Свистят Кинжалите и пляскат демократи подивели. А Натовци пълнят памперсите!

96

Анонимен

преди 1 година

Щом козяшките стотинкаджии реват и увиват е добре ! Генерала им го е нахендрил яко изодзат !

95

Анонимен

преди 1 година

До178 . Покажи пример за възхода на такива държави

94

ЦИПСО

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.