135

Анонимен

преди 3 месеца

полските врагове на славянството стават за смях на световното, фалшивата им дузпа спасена от вратаря на Мексико... не става да си фанатичен католик ама алкохолик и злобар към братските си народиоще по-безродни са мак-доналдсите и укропсихопатологистите соросокомунисти

134

Нема лабаво

преди 3 месеца

Държавният департамент на САЩ подготвя нов Нюрнберг за Путин и неговата банда.

133

Човек

преди 3 месеца

Продажните англосаксонски мекерета, както и продажните такива карикатрури на журналисти трябва спешно да бъдат тотално из би ти без оглед на пол и възраст!

132

Анонимен

преди 3 месеца

До НУРС, преси войната можеха поне да видят Ламанша като туристи, сега вече и като туристи немогат, остава им все още възможноста да го гледат в тубата, ама като гледам какви са цените на електрониката в Русия май в скоро време и в тубата няма да могат да гледат:)

131

Анонимен

преди 3 месеца

Плешив, дебел, озлобен и комплексиран - типичният руснак. Нашите русофили са същите, като добавим и че са дърти

130

НУРС

преди 3 месеца

До Предстои настъпление - Муа-ха-ха-ха... Какво настъпление. То ше станат десет (10) месеца и т.н., и т.н., а рашковцете не само не настъпват, ами отстъпват. Кога ще са на Ламанша? През 3000 година ли ? Голем резил са рашките. Станаха за смях в целия свят.

129

789

преди 3 месеца

До Анонимен228. Говерете за себе си. Аз роби не познавам. Който не му харесва в България има свободата да се махне със следващия полет. Кеф ти Европа, кеф ти Русия. Роби има само сред феновете на Путин, които чакат държавата или филанкешията да им "помогне", вместо да хванат живота си в собствените си ръце и да не зависят от никой.

128

До 227

преди 3 месеца

Че кой е тоя луд, който ще обменя рубли за долари, паунди, евро или обратното. Дори и луд няма да го напарви, освен ако тоалетната му хартия не е на привършване. То и без това рубляците не стават за нищо друго.

127

Бай Иван Тъпкача

преди 3 месеца

До Анонимен 228 --- Абе, ти още ли не си разбрал, че Украйна, нападна Украйна, а джуджетата се явиха като надстроечни военни явления с желание да спрат "гражданската война" в Украйна и затова всеки ден укрите се предвижват напред към краницата на Матушката, за да натирят червената фашистка гнъс, там където й е мястото.

126

Анонимен

преди 3 месеца

До 789 ... Не ми се четат лъжи, то щото е много хубаво, затова сега сте тотално подчинени роби, нали? Държавата ни няма никаква самостоятелност, нито хората са свободни да избират, дори икономиката ни затлачиха, само защото на някой му е скимнало да заграбва Украйна и я хвърля срещу Русия и брат да убива брата и ни спират газта!

125

Анонимен

преди 3 месеца

До 789 От коя година започнаха да навлизат дроги в България, да спират тока, да всяват смут в държавата и я разстройват? През 80-те години, когато започнаха тихомълком да убиват хора и сменят системата и най-вече след 1985 година, но не и преди това!

124

Предстои настъпление

преди 3 месеца

Сега в Украйна има "разпутица" - разкаляни пътища по които тежката техника трудно се движи. Руското настъпление ще започне през декември.

123

789

преди 3 месеца

До Анонимен217. Май не си живял по време на соца или си бил някъде по чукарите. В София на Попа се намираха секви дроги. За замърсяванията дето ги нямало- питай хората в Русе или някой работил в Кремиковци и останал без зъби на 30г. Нямало неравенства - лелка в детска градина - 80лв заплата. Генерал от армията 800 лв заплата. Нямало престъпност и насилие - всъщност имаше просто това нямаше как да се покаже по ТВ или в пресата. разтърси се из нета за Жоро Павето-сериен убиец в София от това време

122

Анонимен

преди 3 месеца

Когато бяхме в социалистическата система, се създаваше, строеше, развиваше, полагаха се грижи за населението, да има безплатно здравеопазване и образование, да се помогне на всеки един гражданин, строяха се и жилища на ниски цени или на смешни наеми, престъпността бе сведена до минимум, нямаше бедност, неравенства, наркомания, развиваха се физическата и духовна култура,добра обществена инфраструктура, всичко беше обърнато към грижа за човека и за изграждане на здраво общество. А сега?

121

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби, на РЦБ лихвата е 11 % и като е с положително търговски салдо, що все още рублата не се търгува свободно, дори и в русия, незнам дали знаеш но там в момента неможеш да обмениш свободно рубли за долари или евро, нещо повече дори и да имаш банков влог в чужда валута неможеш да ги изтеглиш в съответната валута, затова се правят едни галимации през казахстан и армения, което обикновенно завишава курса с над 45 %, така че малко по трезво, руската икономика е пред сериозен колапс

120

Бай Дрън

преди 3 месеца

Укрите изкупиха генераторите в цяла България. Немците изкупиха камините. Днес сигурно има 100 тира цистерни с украински номера. Човек не може да отиде на работа, а след това да се прибере. И да им унищожат централите, богаташчетата в Украйна си накупуваха генератори. Затова те имат ток, а бедния украинец не. А познайте може ли да продължи войната и без централи или не.

119

Анонимен

преди 3 месеца

До БобиУкрайна изобщо не е била католическа държава някога, тя е традиционно православна, дори Полша е била православна до ПСВ и преди да се откъсне по време на хаоса на Октомврийската революция от Русия, немците и австрийците се опитват да налагат католицизма там с изключителна агресивност и насилие, да не изброявам сега какви жестокости са вършили над населението на днешна Полша и Украйна(тогава Русия), но успяват да наложат католицизма само в Полша! Католицизма, също е свързан с нацизма

118

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност се оказа, че свободата е била при нас в социалистическите държави и СССР, тогава хората живееха в затворена ситема и не сме знаели за пороците в чужбина,бяхме без наркотици, пороци, неравенства, без бедност и безработица, без насилия и убийства, населението беше образовано, живота беше весел и спокен, без замърсявания на природата,без тотален контрол над населението,а днес съществува дори майнд контрол и нямате никава възможност да се преборите за правдата,благополучието и свободата си

117

Анонимен

преди 3 месеца

До Бесен ЦИПСО, а?!?! Ехехехееехе!!! СЛАВА ЦИПСО!!!!!!

116

Бесен

преди 3 месеца

На рашистите им остана само да проявяват жестове на добра воля съпроводени с тероризъм върху цивилното население докато не ги изметат окончателно от Украйна! Не че съм имал някога особено високо мнение за руснаците, но с тази брутална война окончателно пробиха дъното! Всички български симпатизанти на рашистката cгaн са абсолютни кaпpoфили!!!