31

Анонимен

преди 1 година

Сирийци има от край време. Проблема е, че новопристигналите бягат от бежанските центрове и отказват да се интегрират и да си намерят работа, а спят по пейки и входове.

30

Анонимен

преди 1 година

Застават по най-елементарния начин на пътя и си мислят че са безсмъртни. Нормален човек би спрял, но и нормален човек не би возил мигранти и да бяга от полицията. Изобщо не са подготвени за такива ситуации. В Тубата има много образователен материал как се хващат бегълци, в Калифорния си е нещо като полицейски спорт дори журналистите имат собствени хеликоптери да снимат преследванията.

29

Анонимен

преди 1 година

А как по дяволите стигнаха необезпокоявани от границата с Турция до София? Прекосили са цяла България!?! Родната полиция не става за нищо, пълни некадърници с шкембета, но с постоянни претенции за високи заплати.

28

Не знам подробности

преди 1 година

Но отново непрофесионална работа на полицията.Вместо да препречват пътя на бягащите мигранти с бус на жандармерията,то за целта си има шипове,които поставени на подходящото място ще свършат много по-добра работа и нямаше да има ранени полицаи.Изводът,който се налага е,че нашите полицаи не са подготвени професионално за тази ситуация с мигрантите.А всяка нова ситуация иска нови решение и нова подготовка

27

Анонимен

преди 1 година

"Защо се мъчат да ги спират и хващат? Да ги пускат да отиват към Европа, иначе когато ги хванем, те стават наша грижа и България трябва да се оправя с тях!!! Пускайте ги бре, нали Меркел ги покани в Германия, какви са тези екшъни, защо трябва да умират полицаи безсмислено!" - както виждаш ги пускаме, но някои не заминават, а им харесва тук и остават.

26

Анонимен

преди 1 година

Пак украинци ли са ги вкарали в страната ни?

25

Анонимен

преди 1 година

Защо вика гонят скапания бус ами за да се докопат първи до парсата бе тикви иначе може да се обади да ги спрат колегите му с едни шипове проста и лесна, ама тогава ще стане тарпана и кинти няма да има,а военните са само един батальон имат си платени мисии по чужбина

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Слагат се шипове, не е нужно да се хабят колите. Една спукана гума е достатъчна да се забави скоростта и да се намали управлението, а станат ли две тогава пътешествието приключва много бързо.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако нямат осигуровки не ги лекувайте.

22

Анонимен

преди 1 година

Сложете два буса напреки на магистралата и отидете встрани. Ако стоят в буса е меко казано неразумно.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 А не мислиш ли че ако ги оставят да се придвижват свободно след това като се разчуе ще последва голям наплив? В Турция са милиони бежанци.

20

Morski

преди 1 година

Радеф, ама много искаш да управляващ, ама много не можеш! Абсолютен некадърни!

19

Анонимен

преди 1 година

Защо се мъчат да ги спират и хващат? Да ги пускат да отиват към Европа, иначе когато ги хванем, те стават наша грижа и България трябва да се оправя с тях!!! Пускайте ги бре, нали Меркел ги покани в Германия, какви са тези екшъни, защо трябва да умират полицаи безсмислено!

18

Анонимен

преди 1 година

Забравили са да излязат от колата след като са препречили пътя, толкова им е ума. Като изпогазят още техни колеги ще се научат че така не се прави.

17

Анонимен

преди 1 година

Потърсете в Гугъл изображения "граничар НРБ" и ще ви излезе една снимка на граничар до табелка с надпис "Гранична зона! СТРЕЛЯМ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!! " И надписа е САМО на български, без превод на турски, английски или френски. Така беше при Тошо-лозунга на граничаря бе "Нито крачка назад, зад нас е България!!!" А сега братче България е разграден двор, че даже и полицаи газят.

16

Асан

преди 1 година

Милиционер на 51 години нали на 45 са пенсионери или и пенсия и заплата взема :)))

15

абслоютно

преди 1 година

До АнонименНе си ли взеха поука от случая в Бургас,не намериха ли начин да спукат гумите на мигрантския бус,че правят пак рискови глупости?

14

Анонимен

преди 1 година

Пак ли "пресрещане". Какви са тия тактики, указания... Тия хора нямат ли чувство за самосхранение. Ще го гонят докато му свърши горивото- това е най-елементарното.

13

Анонимен

преди 1 година

Полицаите ни напредват, вече не ги газят а само са тежко ранени. Ще им трябват още няколко години за да научат как да се пазят.

12

Анонимен

преди 1 година

Препречване на пътя с тежки пътностроителни машини и да се блъскат като искат!