51

<><>

преди 1 година

Дупчиш с калашника буса до където не спре ! Толкова ли е трудно или по добре пак трагедия с полицаи .....защото тия са галеници на САЩ и така не можело ? Арабските орди почти всички бивши бойци от различни групировки ......Та те един ден ще запалят запада !

50

ХХХ

преди 1 година

Трябва ли да стане това ежедневие и да свикваме като с нещо нормално ? ЕС превърна България в разграден двор без особени права на полицията ! Не беше ли нормално да се застреля шофьора за да бъде предотвратена поредна трагедия с нашественици или той може да е бил пък украински "бежанец" ?

49

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЧАКЪРА В ХАРМАНЛИ ГО ГРЪМНАХА С ГРАНАТОМЕТ А ТИЯ ГИ ГАЛЯТ С ПЕРЦЕ. ЖАНДАРМЕРИЯТА СЕ ПРАВИ ЕРБАП САМО НА НЯКОЙ БЪЛГАРИН ЗАВАЛИЯ.

48

Анонимен

преди 1 година

абе тия нашите пишман полицаи докога ще правят една и съща глупост? Да се опитваш със собствената си кола да спираш бус с престъпници? Не са ли чували за шипове по пътя, за използване на оръжие? Да ги газят тогава.Пълна аматьорщина

47

Бате Мате

преди 1 година

А, как така няма новина за Сашко днес тук? Колегите ви от БлиЗ продължават с бабата какво направила преди появяването му. Няма ли да ги задминете с някоя новина как се уригнал сутринта, когато баба му занесла питка?

46

Едно към едно

преди 1 година

Решението е просто и ясно. Шофьорът на съд за опит за убийство н аповече от едно лице.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 По гумите не се стреля защото се създава опасност за околните, това не ти е филм.

44

Анонимен

преди 1 година

Преди около 10 г ,за да се направи на важен и умен (комплекси) Евгений Дайнов нарече народа си битови фашисти,за дето не сме помагали и не сме искали ислямисти.Резултатът след 10 г в ЕС и Бг в частност, е потресаващ.Ако продължи така до 10г може да нямаме и полиция.Но Дайнов ще продължи с лъжите.

43

Анонимен

преди 1 година

Поредно доказателство, че граница трябва да се пази с оръжия и стрелба на месо. Не е измислен друг начин досега. В противен случай се получава нещо като игра на стражари и апаши.Нулева ефективност.

42

9

преди 1 година

Къв Шенген!? Тука разпасана команда...всеки прави квот си иска, всеки влиза, излиза

41

да знаете

преди 1 година

Докато не ги стрелят още на границата, все така ще е......

40

Талибан ерджолан

преди 1 година

Турските дарове край нямат! Алах акбар.!.

39

Българ

преди 1 година

Тез нашите полицаи, трябва да спрат американски екшъни, че много се вживяват нещо!

38

Анонимен

преди 1 година

Супер проЗди милиционери.. гем нямат капацитет, хем им е лоша подготовката, хем искат да са бабаити. Някой трябва да ги научи как св действа в такива ситуации, а не всеки месец да се случва непоправимото. Дано се оправи човекът.

37

Анонимен

преди 1 година

До Бай Пешо Хей,Бай Пешо,болница Св.Анна е най-близо и задръстванията са малко,а това е много важно за силно пострадал! Не подценявай,защото там лекарите са много добри специалисти!

36

Анонимен

преди 1 година

Не разбраха ли,че с това препречване се самоубиват.Стреляш в гумите и толкова.

35

абе

преди 1 година

защо полицаите се оставят да мачкат , нямат ли оръжие ?! в други държави буса е щял да стане на решето !

34

Иво

преди 1 година

Същата грешка,при която загинаха и полицаите от Бургас.Тези хора не анализират ли грешките си.Как по един и същ начин избиват млади момчета и никой нищо,няма анализ,няма отиграване на ситуация.Метода им един и същ,буса отпред и каквото стане.

33

Кесаря Тервел

преди 1 година

Ако имаш Турция за приятел, други врагове не ти трябват ! Исляма се лекува с брадва!

32

Arabesque

преди 1 година

Затова и тикволандия няма скоро да види Шенген.