91

ГОСТ

преди 1 година

Полицаите нямат ли оръжие да стрелят по буса?

90

на всеки

преди 1 година

два месеца курбан с полицаи. Докато не минирате границата или ток по дантелата наречена ограда ,така ще е . Държавата разтурена , ами продавайте я. Все някой ще се намери да я оправи.

89

Петко

преди 1 година

До Човек от КазиченеВън чужденците от Казичене, съсипаха ни цялото Село!

88

Човек от Казичене

преди 1 година

Желая бързо въстановяване на всички пострадали . Моля журналистите да обърнат внимание на организацията на движението . Няма никаква организация . Пълно безхаберие, затова и стават жертви полицаите при акции. Нямат нужните споспобности да организират трафик , какво говорим за преследване. Пътят е блокиран да се дават интервюта . Журналисти, качете някой в кола и да пробва да стигне до бившата Чипита. Свършете някаква работа, пълно безхаберие .

87

Georgi

преди 1 година

Тия сирийски доктори и инженери нямат никакво възпитание

86

Анонимен

преди 1 година

НАШИТЕ ПОЛИЦАИ ПРЕПРЕЧВАТ ПЪТЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КАТО В ХОЛИВУДСКИТЕ ЕКШЪНИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ИМА ДЕСЕТКИ ДРУГИ НАЧИНИ ДА БЪДАТ СПРЯНИ...ЯВНО НЕ СЕ УЧИМ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ!ДЕЙСТВА СЕ БЕЗ ГРАМ МИСЪЛ И РАЗБИРА СЕ ОПАЗВАНЕ ЖИВОТА НА ПОЛИЦАЯ...

85

Анонимен

преди 1 година

Като човек служил като граничар на Капитан Андреево, мога да ви кажа че поне от 20тина години 70% от сержантите и лейтенантите са каналджии, и това е огромен бизнес за страшно много пари

84

Анонимен

преди 1 година

Българските нелигитимни *** демонстрират съпричастност с анти човешката политика на американските демократи с пускане на нелегални имигранти...

83

БХК

преди 1 година

Мигрантът добре ли е ? Дайте контакти ще му помогнем да осъди полицаят?

82

само 2 начина

преди 1 година

има само 2 начина:1.или ги пускаме спокойно да преминават към западна Европа2.или ги стреляме по границатаиначе жертвите от наша страна са неизбежни...

81

Asd

преди 1 година

До АнонименМного точно казано, не трябва да се спират така. Ама нашите полицаи са свикнали на нашия си начин на каране, препречват пътя и чакат другия да спре. Трябват други тактики за да ги спират, така само ще продължават да са жертви на тези камикадзета. Трябват шипове или да ги избутват странично, но не и да застават срещу тях.

80

Анонимен

преди 1 година

Лошото е, че най-вероятно техни колеги и то повече от един са взели парички тези мигранти да стигнат до София, днес са полицаите утре може да сте вие случайно попаднал в гонка.

79

ПП

преди 1 година

Кирово време - мигранти, убити полицаи, анархия

78

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията вече излиза извън контрол. Има два начина да се реши проблема: 1. Хуманен- след като Меркел ги покани преди години, организират се автобуси и съвсем законно се стоварват в Мюнхен и швабите да се оправят . 2. Защитен вариант- подсилва се оградата и се стреля против нарушителиет. Вече стават прекалено много фаталните случаи с наши полицаи, а даваме жертви като на война.

77

Анонимен

преди 1 година

Добре де, тези полицаи не разбират ли че друго превозно средство не се спира по този начин, с друга кола? Колко още полицаи трябва са загинат за да го разберат?

76

Реалист

преди 1 година

За един месец ще реша проблема с мигрантите, който не минава през КПП - куршум в главата и мисля, че мигрантският натиск ще спре изведнъж.

75

Анонимен

преди 1 година

думат "MPAT" е забранена в този сайт. Ако не беше толкова жалко, щеше да е много смешно.

74

Анонимен

преди 1 година

МВР Е ПРОПИТО ОТ КОРУПЦИЯ ОТ НАЙ-НИСКО ДО НАЙ-ВИСОКО НИВО...МАСОВО РОМИТЕ ИМАТ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ БЕЗ ВЪОБЩЕ ДА СА КАРАЛИ КУРСОВЕ И СЪОТВЕТНО ДА СА МИНАЛИ ИЗПИТ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА СВИДЕЛСТВО ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ НА МПС...

73

ПП

преди 1 година

Честита Промяна!

72

въпрос

преди 1 година

не разбраха ли че с пресрещане не става защото каналджиите не ги е страх да умрат при катастрофа а да не си вземат парите?