71

Анонимен

преди 1 година

Защо го гонят, просто да го следят, все някъде ще спре в един момент?

70

Анонимен

преди 1 година

Защо, защо, полицаите трябва да си играят на стражари и апаши и да почернят още семейства ? Началниците ли дават такива заповеди ?! Това е поредното безумие...да изкачаш срещу потенциален теросист. Дано полицаят оцелее....

69

Бай Илийчо

преди 1 година

Ни тряаа са гонът ! А на хотел в Слънчака ! Що мой за адни,за други нимой ?

68

Анонимен

преди 1 година

Полицаиите са под натиск от НПОта , ако някой полицай застреля мигрант ще влезе в затвора, ако не се защити ще го убият, не знам как още има хора които работят по границата

67

Анонимен

преди 1 година

Държавата, полицията, армията, да си погледнат огромната корупция на всички нива, безграничната си алчност и продажност, че не могат да овардят една смешна граница от 260 км. Щото тия мигранти не са влезли с паспортна проверка при Капитан Андреево....После реве *** що не го пускали в Шенген и не го имат за бял човек като мине Дунав мост.

66

Анонимен

преди 1 година

Да изпратят карловския батальон на границата да стрелята на месо, за 2 дни ще секне микрантскяи натиск

65

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме промяната :)

64

Анонимен

преди 1 година

Тоя е най некадърния министър на МВР , който сме имали

63

пращай ги в брюксел

преди 1 година

Да ги взривяват направо! ***. миризлива! Ако не - хич не ги гонете. Правете се, че не ги виждате. Да си отиват у Европата. Хак да им са!

62

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/63"Като помощно решение предлагам да поискаве от Унгаария и Австрия да ни помогнат спешно да изградим ограда с Турция." - напротив. Точно за Австрия - ТАМ ТРЯБВА да ги пращаме имигрантите. ВСИЧКИ ако може. Защото Австрия прие от нас търсения от Интерпол ислямски терорист Чатаев и му даде убежище и закрила. Защото Австрия настояваше, заедно с Меркел, да не бъдат проверявани паспортите на имигрантите през 2014-15 година. а да бъдат пускани директно към ЕС. Факти.

61

алф

преди 1 година

Гранатомети няма ли за тия ПРОСТИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПИОНКИ. Аре да ви видя сега а не да хленчи за 20 леа. ДЕБЕЛИТЕ ШКЕМБАЦИ. оня ден видех група въоръжени афганистанци на ихтиман

60

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да се научите най-после да стреляте г-да полицаи? За какво ви са онези железа на кръста ви?

59

Анонимен

преди 1 година

Костадинов каза, че трябва да се стреля по границата! Някой против?

58

Христо Христов

преди 1 година

И защо българската полиция ги гони? За да бъде съдена утре от немсците ли? Пускайте ги ВСИЧКИ, с ескорт ако трябва, до Германия, Австрия, Белгия, Дания, Люксембург. Хем по-евтино, ,хем по-безопасно, хем в съзвучие с брюкселските ценности.

57

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли колко са оправни мигрантите? След случая в Бургас, вече за пореден път правят това - не спират и се удрят в полицейските коли. Просто са разбрали, че това е начина те самите да не пострадат при гонка с родната милиция....

56

Анонимен

преди 1 година

Тази парлама, дето и плащаме заплатите, трябва спешно да приеме гръцкте закони, според които всеки нелегален мигрант е престъпник и го вкарват в затвора. Като помощно решение предлагам да поискаве от Унгаария и Австрия да ни помогнат спешно да изградим ограда с Турция. Защо те ще изграждат ограда между България и Сърбия? Защо? Защото сме се превърнали в доставчици на търтеи за Европа!!!

55

Бойко Рашков

преди 1 година

Пичове без да умират хора няма да мога да си купувам имоти. А съм малоимотен. Преди да изгрея аз такива неща не се случваха.

54

до 56

преди 1 година

Нещо много филми си гледал и малко си чел, особено ако се съди по изказа ти. Тия хора мислят и за околните и за потенциалните проблеми, които "дупчат с калашника до където спре (???)" може да създаде. Не е като да си чаткаш по клавиатурата по новинарските сайтове.

53

Анонимен

преди 1 година

АК 47 още на границата. Като се разчуе за няколко случая, ще избягват да минават от тука. Ама няма политик с топки да се разпореди за такова нещо. То може и да не се обявява официално, де. Тъпите западни кратуни, предците им са водили войни с реки от кръв, само и само арабите да не стигнат до сърцето на Европа.

52

55

преди 1 година

Може ли конкретен пример как ЕС е превърнало България в разграден двор? Тоест малко да ми разкажете преди това колко е бил подреден двора и какво се променя в двора свързано с ЕС. Ама така, в конкретика влезте, не в общи приказки. Благодаря.