10

Смех

преди 1 година

КОРНИ САМО ГУБИ ОТ ПРБОЯДИСАНИТЕ КИРЧО И КОКОРЧО ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!

9

Глупости

преди 1 година

Бесепарите могат да цъкат с машинки. Всяка тяхна баба си чати във фейса. Най-голям брой неграмотни са в ДПС, Евророма и Възраждане.

8

Анонимен

преди 1 година

Според тия малки пушльоивци,Явно в цяла Европа а в 98 процента от държавите по света"се краде от демокрацията"след като има и хартиена бюлетина,така ли?

7

Анонимен

преди 1 година

До 1, всъщност надписа е Dairy is incorrect, означава грешка в системния файл, а като "дневника е подправен" го превеждат само най-големите де-би-ли като тебе!

6

Анонимен

преди 1 година

Аби вие нормални ли сте,каква вина може да има някой който иска хората които гласуват да имат избор,машина или хартиена бюлетина,па били те и социалисти или бивши (комунисти)по света има не повече от десет държави където се гласува само с машини,време е да престанем да се занимаваме с глупости и държавата да започва да работи в тоя си вид,ако ли не нови избори!

5

Глупости

преди 1 година

БСП си защитава хоратаИ е нормално да иска хартиената бюлетина! Нинова се усети че я цакат с тия флашки и разбра истината че само ще губи от тях!

4

До 6

преди 1 година

Е, Костадинов няма настигане по шизоидност. Всички му гълтат праха.

3

Ако БСП

преди 1 година

Не привлече млади хора си отива.А няма как да ги привлече с хартийки.

2

Разбира се,

преди 1 година

Че БСП ще да най-ощетените . ГЕРБ си имат твърдо ядро и ще си гласуват даже и да гласуваме с боб.А пък тези от ДПС си гласуват под строй и даже не знаят за какво гласуват.

1

Дрън-дрън!

преди 1 година

Най-голяма вина за хартиената бюлетина носят ПП и ИТН, които компрометираха машинната. Цяла България знае, че няма как ИТН да са станали първа сила без ровичкане в мадурките.