70

До Коката

преди 1 година

Сегашен Китай е цвете ненагледно в сравнение с нашия социализъм. Пълно мракобесие. Само видните партийци и комсолци страдат по него, защото наистина си беха добре.

69

Анонимен

преди 1 година

До Коката Живял съм през соца, не ми го хвали. Не растеш професионално, ако не си член на БКП. За инакомислие - Белене. За Чернобил - пълно информационно затъмнение и радиационна манифестация на 1 май. Авторитарни шефове, които само крещят и бият с юмруци. Празниците - под строй и с песен. Безплатен труд - съботници, бригади, извънредно за преизпълнение на петилетката. Профсъюзни събрания за мъмрене на чуждите и хвалене на нашите. Никакво излизане в чужбина. Чакане 10 г. за кола. Опашки, режими

68

Татаро

преди 1 година

Време е вече тези да спрат да се оплакват че искат машинно гласуване нека видят къде в европа има напълно машинно гласуване никъде вие ли сте най-умните а сега се сетих че вие можете да ги манипулирате това е вашата цел

67

Коката

преди 1 година

До 68 трябва да знаеш че по време на социализма в целия социалистически регион живота беше защитен истинският смисъл защитен не можеш да умреш от глад винаги имаш безплатна медицинска помощ безплатно обучение истинско обучение сегашното е страшно ниско обучение на децата ни нямаше просяци по улицитеА сега и всичко обратната нямаш пари умираш на улицата без медицинска помощ

66

Анонимен

преди 1 година

Предателят на десните ДБ вън от парламента!

65

Анонимен

преди 1 година

При първите машинни избори първа стнаха ИТН. Това не беше реално и така разбрахме, че машинките се манипулират. Но еуфорията на новите партии под егидата на юбрука беше толкова голяма, че народът не посмя "гък" да им каже. И двете партии разраха, че не могат безкрайно да ровечкат в машинното отделение, затова решиха да чегъртат Бойко. ДБ видя възможност да е на властно място и се присламчи към тях. И всики се о..аха.

64

Анонимен

преди 1 година

ПП са посткомунисти, БСП - тоже, от Герб поне 1/3 са, Възраждане - всички, отскоро ДБ се комунизира. Ми то не останаха

63

Анонимен

преди 1 година

Прекалено сме пропити с комунизъм. Останахме само ние и сърбите, които са путинисти по рождение. Нов бардак със стари к.... не става.

62

Случаен минувач

преди 1 година

Добре бе, защо ПП и ДБ толкова се страхуват от хартиената бюлетина? Значи с поведението си сами се издават, че печелят проценти и променят резултати с машинките на Мадуро. И се оказва, че от шепа програмисти ще зависи кой да изпадне под 4% и кой да спечели изборите! Подигравка с вота на хората! Спомнете си в изборната нощ как в последната секунда извадиха ИТН и вкараха Янев!

61

Анонимен

преди 1 година

Абе наистина изобщо нямаме държава, вместо полицията да прибере всички блокиращи достъпа до националната телевизия, тя ги охранява.

60

Анонимен

преди 1 година

Хората трябва да имат право на избор! И определено това не е агресивността на ПростоПростаците!

59

Реалност

преди 1 година

Протестиращи нехранимайковци, кресливи простаци и простакеси, захлебили пишкодебили и "Боец " !!!! Еееее, "Боец" !!! Как,бе ??? Без *** не може ! И то, защото е ясно, че след новите избори, тази дружина от некадърни дрисльовци с измислени дипломи няма да е вече в Парламента , а ще "гостува" на чичко Гешев !

58

До 66

преди 1 година

Вкарали Боко взатвора,голямо чудо за 12 часа, намериха спешно газ с 30% по скъп от руския,пенсийтв ги вдигна БСП и за 7 месеца заборчиха България с 9 милиарда

57

До 66

преди 1 година

Алооо прокопиевче,влез в гугъл ако знаеш как и виж колко от 195 признати от ООН държави ,гласуват изцяло с машини и думата машинация от къде произлиза

56

До 63

преди 1 година

Въведоха машинното гласуване,увеличиха пенсиите на умиращите от глад пенсионери(по боково време).Намериха спешно газ за индустрията,арестуваха баце-кюлчето...В социалната дейност за 7м.направиха много повече,отколкото Боко за 12г.Още искаш ли мутро?

55

До 61

преди 1 година

Какво да купи Бойко,нали ги би и на мадурките

54

Анонимен

преди 1 година

Сори до 61

53

От 62

преди 1 година

За Корнелия става въпрос.

52

До 62

преди 1 година

Хубаво бе пич,изброи нещо свършено за почти 2 години от Кирчо и Кокорчо

51

Не е баш тъй

преди 1 година

До Ганди: И за предишните протести разправяха така. Но ако Бойко успее пак да купи изборите с хартиените бюлетини не го чака нищо добро. Хората пак ще излязат на улицата. Ако му е останал малко акъл би трябвало да си трае, но какво може да се очаква от бивш сикаджия с пожарникарско образование.