30

Анонимен

преди 1 година

До 36 Това го говориш от ултраския си опит? За бой говорят биячи като теб. Не прехвърляй топката. Ясен си като бял ден. Обикновен фашист.

29

А аз

преди 1 година

Не разбирам какво толкова са се хванали за тая хартиена бюлетина ! На последните няколко избори ясно се видя, че и с хартиено, и с машинно гласуване, при това с различни политически партии начело на властта, резултатите (специално за Герб) са все едни и същи ! Така че време е ПП и ДБ да престанат със спекулирането на тази тема ! ... Или може би за тях тя има някакъв друг, скрит смисъл ?!!

28

Айтозлия

преди 1 година

Тия ПП и ДБ нали се борят за демокрацията? Какви са тия работи да налагат на хората как да се гласува, и да нямат право на избор? Да се налага само машинно гласуване. Хората трябва да имат право на избор как да гласуват. Дали с машини, дали с хартии. Това е демокрацията. А тия налагат диктатура!...

27

До 35

преди 1 година

От зелена тиква , семе не ща. Не ми говори за 21 век, твоите протестъри от кой век са, а? Ама от вонещи сливи, дето дават акъл! Днес посягате на хора , утре ще посегнете и на кученца!

26

БАБАТА НА ИСКРЕН..

преди 1 година

ВИНАГИ ГЛАСУВАЛА ЗА БСП(по думите на самия Искрен Митев)......... ПП - КАКВИ ДА СА..??........ ВНУЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ И ОЛИГАРСИ.....

25

Анонимен

преди 1 година

Нинова с тия машинки тръгна срещу Герб,и реално сама се прецака!Комунистите и са бесни!

24

До Влади

преди 1 година

Ултрас, 21 век е. Не става по копейкински. Държавата не е стадион, нито патриотарска тълпа. Протести - да, но мирни. И без руски знамена, бул тъй)))

23

Анонимен

преди 1 година

Без мадуровските машини ПП няма да имат и 4%.

22

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам с хартиена бюлетина, както се гласува навсякъде в Европа и САЩ, а не на измамните мадуровски машини. Простото Киро и ококорената Асенка много ги е страх от редовно правителство, защото ще се разбере колко милиарди са откраднали и изнесли в офшорни сметки.

21

Анонимен

преди 1 година

Като искат ПП и ДБ да гласуват с машини,никой не им забранява!Но да определят как да гласуват другите хора ми намирисва на комунизъм!

20

анонимен

преди 1 година

По добре вземете решение, кои да имат право да гласуват. Това е по-важния въпрос. Например живеещите извън стрната повече от 3 години да нямат право на глас и който не знае български език

19

Анонимен

преди 1 година

Подправени протоколи, чували с бюлетини мъкнати от депутати от ГЕРБ, мастило по пръстите с които унищожаваш бюлетини на противника, индианските нишки, контролирания вот... е това са способите на ГЕРБ и ДПС за печелене на избори, и всички те отпаднаха при машинното гласуване! Сега ви е ясно защо толкова драпат да го върнат, че и активирали и всички си тpолове по сайтовете

18

Анонимен

преди 1 година

В момента имаме два вида депутати- народни представители и софтуерни представители. Софтуерните представители понастоящем треперят, че ще им вземат "гласовете".

17

Нинова е права...

преди 1 година

ДА СИ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСА НА ЕЛЕКТОРАТА--- ОТ НЕЧИСТИ БИЗНЕС ---КАНАДСКИ ТАРИКАТЧЕТА!

16

Анонимен

преди 1 година

Ей тези немци французи англичани латвийци поляци хървати че и сърби македонци албанци и тн и тн Всички до един са не честни мошеници Там гласуват с хартия и с машина КОЙ КАКТО СИ ЖЕЛАЕ това е при демокрацията. Човека на олигархията лицето Киро се страхува от хартиения вот Вота който се използва от столетия и у нас и по света.И знаете ли защо реве и той и красавеца Иванов??? Ами много просто бре .Като има и хартиен вот Ще има 60% избирателна активност И тогава ??? ...ДБ са аут ПП с 7/8%. Ужас!

15

Нещата са прости:

преди 1 година

Парите от ЕС -- привличат *** и тарикатите от КАНАДА!,,,СВЕТАТА ФЛАШКА---е само средство в техните ръце---Затова са тия скоци по площади и улици!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

ПП винаги са хвалили БСП, а сега се опитват да намерят вината в някой друг и да оневинят комунистите, защото са техни отрочета. Очаквам много скоро, до дни, "блудния син" да се върне при своята "майка" и двете партии ще твърдят, че нищо не се е случило.

13

ПП-не е партия..

преди 1 година

А БИЗНЕС- СДРУЖЕНИЕ и не може да представлява никакво "ДЯСНО" !!!Затова ни натресоха тая инфлация---ЗА ДА ЗАБОГАТЕЯТ ТЕ...!

12

Майора

преди 1 година

Митев вашата работа прилича на приказката"На калпавия...... "!Много добре знаете как спечелихте изборите с машините на Мадуро и репресиите на имотния крал Рашков! И за каква угроза на демокрацията говорите след като по същия начин и по тъмна соба за нула време приехте машинното гласуване? А за това че доведохте атраната до фалит и приехте неудобни клаузи за страната не говорите ! И шепа хора ли като вас ще определят дневния ред на страната!

11

Анонимен

преди 1 година

Помните ли една Панорама от бурното лято на 2020г., когато освиркахме Нинова на излизане от БНТ, а тя се чудеше защо я освиркваме, понеже "била от нашите"... Е, сега вече знае защо я освиркахме, и защо не й вярвахме "че е от нашите"