50

Анонимен

преди 1 година

Не може да се лепи еднакъв етикет на Христо Иванов и БСП. КУРННЕЛА 13години папка в бойкиевото народно събирание , сега пак иска още най_малко12 години да папкат с простака на републиката.

49

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов беше в кабинет с тъпанараа на републиката, докато тъъпанара и президентчето му лъжеха, че ще правят съдебна реформа. След като лъжите им блеснаха, защото се нагласиха и излапаха големите европейски пари, без никакви съдебни реформи, Христо Иванов ГИ НАПУСНА!! Чест и доблест за ХРИСТО ИВАНОВ!!

48

Дубай

преди 1 година

Еееее,черепа само толкова ли успя да зъбере на площада,излага се като кифладжия

47

Ганди

преди 1 година

На тоя всенароден митинг като махнете полицаите ,ще останат я има няма 500-600 члвека,а не дай си боже навън да стане минус 5 градуса,повече от 20 човека няма да има. Просто ПП и ДБ изтекоха в канала,това е истина

46

Бойкиево и Бойкикиев

преди 1 година

До Анонимен 55: Бойкиевото Народно събрание беше и Бойкикиево. Да не забравяме, че Христо Иванов беше министър във второто правителство на Бойко. Не че имам негативно мнение за него, но ако така лесно се лепят етикети на БСП, която доста време нбеше единствената опозиция на ГЕРБ, също така лесно може да се залепи етикет и на Христо Иванов.

45

Анонимен

преди 1 година

Хората не ги искат за управляващи и те измислиха, как да се САМОИЗБЕРАТ. ТИКВАТА И НИНОВА ДОБРЕ СИ БЯХА В БОЙКИЕВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. ДВАМАТА ДЕЛЯХА ПИЦАТА ЗАЕДНО И НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ СА РАЗЛИЧНО ОТ БИВШАТА ТЕРОРИСТИЧНА БКП.

44

Голяма грешка

преди 1 година

БСП прави голяма грешка с подкрепата на хартиената бюлетина в тоя вид. Заради гласове на пенсионери ще върнат и купеният и корпоративният вот. Да се отказват докато е време от тая г'лупост. Иначе никоя партия няма да иска да има нищо общо с тях. А ПП и ДБ ги бяха легитимирали като партия на промяната. ГЕРБ отдавна са им политически противник, а като ги заплюят заради бюлетината и ПП и ДБ тогава с кого и накъде?

43

Анонимен

преди 1 година

Имат опит!! От 1945г. до 1989г. Така печелеха избори!! Надбягването беше с един кон!! Сега искат да умъртвят пак опозицията и да си разиграват коня!!! Ще позволим ли ние определени за техни роби, които им работехме 50 години за БЕЗ ПАРИ?

42

Малко за политика

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.

41

ГЕРБЕР

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ОПРЕДЕЛЕНО ИМА НУЖДА ОТ "ЛЯВА ПАРТИЯ" ...НО , НЕ И ОТ "ДЕСНИ ЖЪЛТО ПАВЕТНИЦИ" ---ПО МОДЕЛА НА ПУТИН И КПСС/КГБ.....КОРНИ , НЕ Е НАЙ-ДОБРОТО В СЛУЧАЯ, НО С ДУГО НЕ РАЗПОЛАГАМЕ....!

40

СМЕХ...

преди 1 година

НИЩО НЯМА ДА НОСИ БСП ....ПРОСТО СТАРИТЕ ХОРА ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ДА КОРНИ , ЗАЩОТО ВЯРВАТ В УТРЕШНИТЕ ДНИ И СОЦИАЛНАТА ПРАВДА!

39

Анонимен

преди 1 година

И хартиена, и машини, прави са!, айде стига реване!, и едните и другите удовлетворени!

38

Анонимен

преди 1 година

Ей, ***, вие кога се превърнахте в рупор на про100кировци и дайбейци?Една лъжа повторена 100 пъти сава истина... Затова ли тиражирате лъжите и недомислиците на жълтопаветния планктон? "...да откраднат властта с подмяна на вота"... Кой вот се подменя, кой го краде? Ами Гробарите са победители на изборите, априори, те ли крадат чуждия вот? За какъв *** им е, като си имат предимствата??? Не сте от най-умите, нали?

37

Анонимен

преди 1 година

Е и?

36

Решетников

преди 1 година

Един път комунистите да са прави и някой почва да им вношава вина

35

Това е

преди 1 година

Най малкия им проблем. БКП-БСП носят цялата вина за сегашното състояние на държавата. Те са НЕОТМЕННО на власт от 1944 година. Другите партии са им дъщерни, създадени и управлявани от комунистическите олигарси.

34

П.К.

преди 1 година

-Крадеца крещи - дръжте крадеца... На тия баламурници им измъкнаха черджето с манипулациите на кутиите на Мадуро изпод краката и сега са в паника и стрес.. Нямат никакъв полезен ход да се вредят отново на държавната трапеза ПО ИСТИНСКИ ЧЕСТНИЯ И ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН. А БЪЛВАТ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ, ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ОТНОВО ДО ВЛАСТ И ДА НАДЯНАТ ТЕЖКИЯ ХОМОТ НА ВРАТОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. НО, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПОВЕЧЕ! Окайвайте се и се жалвайте. Много ви съчустваме и ви жалим.

33

grab

преди 1 година

Гробарите са побеснели всичкото *** на амбразурата. На пръв сте млади момчета чакалите на ДС са нервни.

32

искренно

преди 1 година

искренчо , ами ГЕРБ спечели изборите и с машинките бе :) не помниш ли ?

31

ПъПъ и ДъИ Бъ

преди 1 година

"естествени партньори" Родител 1 и Родител 2, а отрочето им само ще си избере пола,като порасне... ЕвроатланДици,сър!