48

Анонимен

преди 1 година

Нв само тези, всички български политици който си отворят устата за Гео-Политика, за Задължения към съюзи, организации и прочие трябва да са с етикета - "Чъждестранен Агент, работещ за ..." . Които иска да си ги избира... Аз имам нужда от Народен Представител който ще защитава МОЯ ИНТЕРЕС.

47

Ралица

преди 1 година

ВЪН ВЪН ВЪН РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА БЕЗНАКАЗАНО САБАТИРАТ ЛЪЖАТ РУШАТ КРАДАТ И ЯРОСТНО ЗАЩИТАВАТ МАДУРОВКИТЕ КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА А АЗ НА КОГО ДА КАЖА ЧЕ ВИЕ СЪЩИТЕ МИ НАЛОЖИХТЕ ЗАБРАНИХТЕ ДА ГЛАСУВАМ С ХАРИЯ КАТО ЕВРОПЕЕЦ КЪДЕ АЗ ДА ОТИДА ДА ПРОТЕСТИРАМ ИЛИ АЗ СЪМ НИКОЙ ЗА ВАС ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ПРЕВРАТАДЖИИ ГЕШЕВ СПИШ

46

Начо Културния

преди 1 година

ПП и ДБ са разклонения на задкулисието, също както ГЕРБ, ДПС, БСП... Даже най-крупните фигури от т.нар. мафия имат храненици във всички партии и по този начин винаги са на власт.

45

Калеко Алеко

преди 1 година

Мястото им и без това не е в залата, да си стоят отвън, че скоро ще излезнат и извън Парламента ... тези от семейният бърдак на кумците, кумиците и любовниците да се изнесат на някоя магистрала за да практикуват там професиите си ... Карадайъ хубаво им каза че са Мафия, не че ДПС са цвете за мирисане, но тези са по-лоши и от тях ... !!!

44

МАРШ В КАЗАРМАТА..!!

преди 1 година

ПП + ДБ =КОАЛИЦИЯ НА ВОЙНАТА.....ИСКАТ ДА ПРАТЯТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ НА ВОЙНА....... ЗАТОВА ПРОВОКИРАТ ХАОС И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ВСЕКИ ДЕН...... ИСКАМ ГИ В КАЗАРМАТА - ВСИЧКИ ПАВЕТА И ***.ТА.....!!

43

извън залата

преди 1 година

извън зала ще сте по полезни за България

42

Анонимен

преди 1 година

Доскоро мислех, че Гроб е ОПГ. Вече виждам, че абсолютно всички "партии" са ОПГ! Направо да си ги прекръстят на ОПГ-та, какво ни залъгват с това наименование "партии"?

41

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не им пука за достоверността на изборите! Хартиената бюлетина е точно толкова легитимно изразно средство, колкото компютърното кликане, бели или черни бобчета, топчета и т.н. Не начинът на гласуване е проблем, а списъците. Какво като гласувам машинно, ако в списъка има стотина умрели, от чието име глсува някой друг? Или ако един и същи човек го има в списъците на десет секции? Спорът за хартийката е само за да не се налага нещо важно да се промени. А,да - и да се прецака БСП.

40

Deep Zone

преди 1 година

"Хартиената бюлетина да го изтегли и ще влезем в зала" Някой разбира ли това заглавие?? Хмм? Може би прекрасната Ками е имала предвид "Хартиената коалиция"? Иначе не ми се връзва.. Но днес на блек фрайдей сутринта Камито е гледала да купи нещо, което не й трябва, защо да си чете заглавието...

39

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ, Надявам се че това е последното ви присъствие в Бг Парламента... Дреме ми за вашите бюлетини, дреме ми обаче че вие сте Гео_Политици, тоест българските интереси не съществуват за вас. ГЕРБ са същите и се надявам и те да се присъединят към вас...

38

Анонимен

преди 1 година

Няма да забравя какви циркове и плонжове бяха преди докато успеят да наложа любимия им Радев за втория мандат. Клеха се как той бил единствен и неповторим и пр. и пр. Оплюха собствения си кандидат Панов. Абсолютно неадекватни изпълнения.

37

Анонимен

преди 1 година

НЕ на касовите апарати и електронните везни! Да върнем хартиения тефтер и стария бял кантар в хипермаркетите! Да се върнем в 19 век!

36

1313

преди 1 година

От тези инфатилни същества на мен започна да ми писва. Съсипаха с *** си и популистки решения цялата държава. Този безспирен цирк и фарс трябва да приключи. В тази страна има и работещи хора, които искат да има работеща администрация, вземаща отговорни решения, които касаят цялото общество. Този тумор се разраства и ще стигнем до там да се борим по площадите за отстояване на държавността. Нинова да скипне егото си и да правят правителство с ГЕРБ и ДПС. Друг изход няма. Времето е разделно.

35

Бай Чеп

преди 1 година

Като гледам снимката, ще има нов филм: "Тримата ЗА запаса", или както се казва по нашему: "Хвани единия, блъсни другия, а третия сам ще падне".

34

Анонимен

преди 1 година

Ама това демократично ли е? Какви са тия ултиматуми? Смешници! Като не е на тяхното, да не е нищо? Инфантили! Страшен пример давате...

33

селянин

преди 1 година

По дебела дряновица за вас и така щесе решат всички проблеми. Позора е Пълен!

32

Анонимен

преди 1 година

С поведението си ДБ и П вървят твърдо към намаляване на процента гласували за тях на следващи избори. При всички избори последните 2 години въпреки че се гласува с любимите им машини ГЕРБ продължава да води класацията и ПАК са първи. Целият демократичен свят гласува с хартиени бюлетини. Когато Бог иска да накаже някого то му взима акъла.

31

Анонимен

преди 1 година

Тримата ахмци на снимката нямат място в НС.

30

А 1997 ?

преди 1 година

Имали сме и други несимпатични депутати, но тези са невменяеми и неспасяеми.Това го правят нарочно.Задминаха БСП-то по глупарщина.

29

Анонимен

преди 1 година

Тия пък за какви се имат, в нормални държави може да се гласува и от вкъщи и по пощата, дори от чужбина. Ай сиктир!