68

Робът

преди 1 година

Аз съм роб на кравария, а дръжавата ми е нейна колония!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Какво по демократично от това да гласува всеки както иска, дали с хартия , дали с машина. Техните избирателинали гласуват с машини, защо се притесняват от недействителни бюлетини, трябва даже да се раздват да има повече недействителни от конкуренцията :) Яко са барали машинките психодесните!

66

ГНУСНИ ТРИМА

преди 1 година

ПОТОМСТВЕНИ КОМУНИСТИ.... ОТ НАЙ-ГАДНИТЕ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ....

65

Аман-заман!

преди 1 година

И кат фалшифицират хартиените бюлетини и кат не ги фалшифицират, накрая резултатът е един и същ - 240 полума-ло-умници се ипитват да ни дават акъли какво било най-добре за нас, чунким ние не си знаем нуждите. Трябват ни здраве, пари и работа. Здравето е скъпо, манджата е скъпа, работата е парлама, селското стопанство е унищожено, за да ядем *** повечето "избиратели" са с ТЕЛК или на помощи, останалите пък се правят на избиратели, пълен та.ак

64

ПРОМЯНАТА 2020-2022.

преди 1 година

НАРОДЕЕЕЕЕ, ХАРЕСВАТЕ ЛИ ГИ..ПП+ДБ+БСП +ИТН+ОТРОВНОТО ТРИО +МАЯ КОНОПА+ПРЕЗИДЕНТ....??........... КОЛКО ВРЕМЕ ДА ИМ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА...??

63

мюрета на КГБ

преди 1 година

Да благодарм на всички гризнати мозъци, които гласуваха за ПП-пълен провал както и на Мадуровите машини !!! Дъртите милиционери и членове на държавна сигурност се върнаха във властта, като намърдаха там дрогираните си синчета и внучета !!!

62

Анонимен

преди 1 година

Разбирам като взехте машините да бяхте изчегъртали ГЕРБ та сега да ревете за машини. А то нито ГЕРБ изчегъртахте, ните вие спечелихте. ДБто даже така му намаля електората, че скоро ще падне под 4%. С това неадекватно поведение и ПП вървят към самоликвидиране.

61

Анонимен

преди 1 година

До От лични наблюдения. Само тези лица ??? Е много скромничиш ...

60

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от тия мундуфели, честно. Боли ме х.. за Боко, Ниновица, Копейкин или Доганя, но никой не беше ме вбесявал колкото тия. Колкото пъти и да правят нови избори вече НИКОГА няма да са първа политичискеа сила. Кюнец! Само ще намаляват. Ай да се кротнат и да гласуват там квото има за гласуване и стига със сЕкаквите избори, че накрая няма да остане кой да гласува наръдът ще е изпукал или избягал. Ще останат само мутресите и олигарсите и тук-там някое Ай Ти инжиЛерче.

59

От лични наблюдения.

преди 1 година

Неприятни лица от нашето НС са тези господа. Държат се арогантно и цинично с околните.

58

Анонимен

преди 1 година

Щели да се купуват гласове, измамника Киро купуваше безнаказано цели депутати.

57

Анонимен

преди 1 година

Аз имам нужда от Народен Представител който ще защитава МОЯ ИНТЕРЕС. --- А какъв е моя интерес, Висок доход и ники данъци, ниски цени за потреблението, ниски цени за всичко - здаравеопазване, услуги, финансови "грабежи (услуги)" и прочие... А дали Мексико ще нападне САЩ - не ме грее. И парите (златото доколкото го има в Бг, иначе ще го откраднат)...

56

Проблема е

преди 1 година

Че без машите на Мадоро ПП и ДБ отиват на боклллуука.

55

OMG_Lucker

преди 1 година

По принцип смятам, че трябва да се гласува с машини. Участвал съм в избори неколкократно и смятам, че това е по- сигурният и по-неманипулируем вариант. НО!!! Това, което правят ПП и ДБ е нагло извиване на ръце. В крайна сметка нали сме демокрация? Решенията се вземат на база мнозинство, а не на база извиване на ръце и кой бил хем хубав, хем умен, или пък завършил в Арвард.

54

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ-ПП/ДБ

преди 1 година

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ПРОТЕСТИРАЩИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...!!

53

До 38 с кантара

преди 1 година

Споед 38 всички страни в ЕС съюз са в 19 век, че не искат ел.гласуване. Само ние сме в 22 сигурно тттттрол смооотан.

52

МАШИНАЦИИ С МАШИНИ

преди 1 година

ПП = ДБ =ПРОКОБНАТА МАФИЯ А РАЗГРАДСКИТЕ КОМУНИСТИ.....

51

Анонимен

преди 1 година

Дано имат разум хората и другия път изобщо да нямате достъп до парламента измамници.

50

Анонимен

преди 1 година

... и костюмче на райета

49

Анонимен

преди 1 година

За какво сте в тази зала? Пред вас се очертава само един път, пътя на Дългия.