148

Хари

преди 1 година

ДБ не са в позиция да поставят ултиматуми.

147

Поп Ганчо

преди 1 година

Тези тримата от снимката са най-големите *** на България. Липсват още двама - Гнома и Прокопиев. Ако има Господ, то нека ги накаже добре!!! Анатема!!!

146

истина

преди 1 година

Демокрацията е право на избор ако искам ще гласувам с хартиена ако искам с машина

145

Анонимен

преди 1 година

Дано избирателите на идущите избори ги накажат тези лаици! Преди издънките на т.нар. Реформатоски Блок костваха на ДСБ един мандат! Забравили са изглежда!

144

Анонимен

преди 1 година

В парламента в момента има два вида депутати- няродни преставители и софтуерни представители. Тезииндивиди са уплашени, че ще им отнемат "гласоподавателите".

143

Анонимен

преди 1 година

Пп и дб са Абсолютно безотговорни политици. Вместо да работят интензивно в парламента, те се правят на интересни. Не си заслужават заплатите. Хистерясаха за хартиената бюлетина, а има толкова важни неща да се решават.

142

ЛОПАТАР

преди 1 година

Горивото е три лева, хляба и той, но те за бюлетините протеситарт!

141

Анонимен

преди 1 година

Като останат вън от парламента от ПП ще могат да се върнат към успешния си бизнес и кариери, с които парадират. А Христо Иванов Буйкикев ще се вози наволя в джипа на Бобоков и ще си хортува свободно със секретарката си Йорданова. Писна ни от корумпирани случайници и далавераджии. Не ми се мисли за гнома, сигурно ще си скубе косите с писък, с малките ръчички.

140

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ гласуваха против влизането на България в Шенген, каквото е желанието на Путин. Вън, от парламента.

139

Анонимен

преди 1 година

ДБ Е ПРИЧИНАТА ЗА ХАОСА В СТРАНАТА И ЗА НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО. ТЕ СА ШЕПА ХОРА, А РАЗИГРАВАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА. СТРАХУВАТ СЕ ДА НЕ ИМ ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ ДАЛАВЕРИТЕ С МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ КАТО СЕ БРОЯТ БЮЛЕТИНИТЕ И ОТ МАШИНА И ОТ ХАРТИЯ. АКО ДОБРЕ СЕ ОРГАНИЗИРА ХОДЕНЕТО В СОФИЯ С ЧУВАЛИТЕ С БЮЛЕТИНИ НЯМА ДА ИМА ПРИПАДНАЛИ ХОРА ПРИ ПРЕДАВАНЕТО ИМ.

138

Анонимен

преди 1 година

Няма да го изтегли. Свиквайте. Неможе некадърници и манипулатори на машинния вот, да разиграват държавата. България не се подчинява на диктата на ПП и ДБ.

137

Рапунцел

преди 1 година

ДБ е вредна за страната!

136

ЛОПАТАР

преди 1 година

Борбата между машините и хората започна. Аз съм на страната на хората!

135

Фотограф

преди 1 година

Тези тримцата, на снимката, са в ужас - пекат се избори , на които партийките им може и да не влязат в Парламента ! Усещат го, миличките и затова истерясват - Про100 Киро тази вечер е на 200 гр. кристали! Как позволихме на едни невнятници и мошеници да разсипят хубавата ни държавица ????Как ??? Ами, с простотия и бездействие!!

134

Щ vi + Щ

преди 1 година

Кой ги вкара в парламента тия бе? Не ми се вярва да има толкова глу-пави хора, но пък според ПП има умни флашки-велики помагачи и трябва да са им благодарни като на живи спонсори.

133

Анонимен

преди 1 година

Не искам и не съм съгласен едни некадърници, съсипали България за 7 м., да ми налагат как да гласувам! Като не им харесва в България да се връщат в Канада или на майната си, от където изпълзяха, преди радев да ги назначи в служебното си - в нарушение на Конституцията. Радев, ти от болни амбиции счупи държавата и натресе тези крадци и измамници. Не мисли, че сме забравили за злобата, омразата, юмрука и разделението, което пося, или за публикуването в ДВ на ИЗ на ПП и ДБ на разпети петък.

132

Така е ..

преди 1 година

Много са нагли.Всички избиратели трябва да имат равен достъп до урните и машинките.Стига с това деление.

131

Отвратителни сте,

преди 1 година

ПП-та и ДБ-та. Няма нужда да влизате в НС, и без това сте там само благодарение на машините и IT измама. Хайде, кой от където е изпълзял: едни от лудницата, втори от казармата, трети от калната дупка...

130

Стига рев!

преди 1 година

Беше очевадна нагласата на машините за гласуване. Вън сте и се примирете. Подгответе си багажа за затвора, защото много престъпления направихте!

129

Анонимен

преди 1 година

С тия машини взехте от хляба на Хасан и Айше. Върнете хартиената бюлетина за да има хляб за Хасан и Айше.