211

Анонимен

преди 1 година

Доста ще има да се руши - градовете и селата на България са символи от времето преди 1989 година - строени са тогава. Тогава са строени и промишлените предприятия и трябва всички да се премахнат. АЕЦ Козлодуй е символ на комунизма и трябва веднага да се премахне.

210

Kamen Tashev

преди 1 година

Може ли проектозаконите на ДБ да си ги заврат в цепката ...ше рушиме само...създайте нещо после рушете слуги такива

209

Анонимен

преди 1 година

"колко зле са били русите по онова време и как съюзниците им ги спасяват" - Тогава са имали късмет, че са имали съюзници. Сега няма кой да ги спаси рашистите, защото вече целия свят е против тях.

208

Анонимен

преди 1 година

Абе да преместят всички руски паметници на бузлоджа,там рускопоклониците ще ги обгрижват целогодишно.

207

ПроСоТо

преди 1 година

до "Анонимен",повдигащ "завесите" над активистите на "дб" :..Мисля,че това,което си написал тук ТРЯБВА да стане достояние на много повече хора!..Както знаеш,тук освен такива скучаещи индивиди като мен,ЗАРАБОТВАТ и доста слугински персони..Не знам дали има,но съм убеден че трябва да има в "Платформите" .."# Кой кой е в българската "политика"..

206

Пацо

преди 1 година

Предлагаме Демократична България да се преименуват на Демократични ***. Все е ДБ и е по-точно.

205

шопо

преди 1 година

първом ДБ !

204

Анонимен

преди 1 година

А ТОВА Е оловно цинковия завод в Кърджали ! Азотно торовия завод в Стара Загора или почти във всеки град ао азбучен ред -БУРГАС - НЕФТО ХИМИЧЕСКИЯ КОМБИНАТ И Т.Н.

203

Анонимен

преди 1 година

Pиcтьo, нищo нe cтaвa oт вac!

202

Демократ

преди 1 година

Така както демонтирахме мавзолея, така както махнахме петолъчките и сърповете, както махнахме гигнатските паметници на Гошо Тарабата, така ще махнем и това недоразумение, останало единствено от онези мрачни времена. И тогава *** не можаха да ни спрат и сега няма да могат, а вече са с единия крак в гроба.

201

'mi

преди 1 година

'ми на ДБ и подобни, ако им се отнеме анти-руската дъвка, направо могат да се разпускат.Те НЕ искат истински премахването на спорните паметници. Напротив, необходими са им да оправдаят съществуването си. Имаха 30 година да го сторят. Ако наистина го искаха, досега да са го направили.

200

Пацо

преди 1 година

ДБ в последно време само с глупости правят впечатление.

199

Анонимен

преди 1 година

Не може да махнете историята, гадни фашисти долни.

198

Анонимен

преди 1 година

Водата в София е проетирана от руския професор Гениев - българските инженери в това после военно време не можели да прекарат чиста питейна вода в София и искът помощ от руснаците - да се разере до посления сънтиметър тази система защото е чисто КОМУНИСТИЧЕСКА !!!!!

197

Анонимен

преди 1 година

213 Забрави САЩ. 205 Без парите, нафтата, оръжието, храните...които САЩ дадоха на СССР, както и решителната последна фаза от войната, руснаците нямаше да се печат на своите победни паради. Виждаме, карикатура на руската армия, в Украйна днес.

196

Анонимен

преди 1 година

Четете история, путинисти! Дори и съветски книги да прочетете за ВСВ, пак ще ви светне колко зле са били русите по онова време и как съюзниците им ги спасяват.

195

Анонимен

преди 1 година

208 Тези хола много скоро няма да ги има. Могат още да се видят, на Шипка, или в пенсионерите клубове, на полянки и седенки, организирани в комунистически мероприятия, как трептят червени и руски знамена, с паркиинсонов унес. То си е жалба за младост. Младите неискат вече да гледат този това.

194

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"195 Ха,ха,ха, ако не беше запада, СССР нямаше сега де се прави на победител над фашизма." ........ Почти целия запад е бил окупиран от Хитлер, когато нацистите нападат Полша и Русия, само Англия е устискала и то с с много загуби от Хитлер, да не говорим, че англичаните , са довели пушечно месо+войски от колонните си срещу Хитлер, но и това не им е помогнало, избягали са най-позорно! Без СССР(Русия), сега щяха да са роби на немците всички европейци и в концлагерите на смъртта!

193

Фотий

преди 1 година

Аз предлагам да се разруши този паметник или да се реновира и да се направи да олицетворява героите на Шипка, да символизира опълченците, руските войници, царя и руската империя! Това би било много по-добре! Защото Царска православна Русия е Освободител а не СССР...

192

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл на комунист да му обясняваш фактите, той е с толкова промит мозък, че вечно ще вика на черното - бяло.