231

Анонимен

преди 1 година

Дееее Бъъъъъъъ си рачзиства място за свои паметници.

230

Балкантурист

преди 1 година

Това означава да се премахне и партията!

229

Анонимен

преди 1 година

"Право на отделните общини е да решават какви паметници да се издигат в землищата им." - Че то ако зависеше само от Софийска община, досега 100 пъти да сме го махнали този паметник. Общинарите демократи са мнозинство в столицата, ама МВР не спазва указите на общината, когато се отнасят за ***. Вие путинисти трябва краката да целувате на родните милиционери, че толкова ви защитават.

228

Попитах

преди 1 година

Защо няма голям булевард на името на Никола Списаревски.Изтриха ме

227

nemo

преди 1 година

Това, което цял живот градих,до камък го окрадоха, човече!Дърветата, които посадих,до корен някой снощи ги осече.Остана ми един разгърден двор,навръх живота някъде набучен,и вие иззад чуждия стоборот мъка престарялото ми куче.И гледам ви със тия две очи,отдавна преживели всяка клада,душата ми, родена да горчи -вземете ми и тях! Да ви присядат!Халал да ви е празният ми джоби дворът ми, забравил що е семе!Мен трап ми стига. Колкото за гроб!А Господ Бог и гол ще ме приемеНики Комедвенска

226

взвдот

преди 1 година

от дб взимайте четките и да боядисате това което бай Тошо създаде умници проклети

225

Rrr

преди 1 година

Право на отделните общини е да решават какви паметници да се издигат в землищата им. Все едно на мен някой да ми каже какви скулптури да си сложа в двора.

224

Анонимен

преди 1 година

До Ментора бай Иван, човече спри водката! Цялата ти пенсия там отива. Стегни се!

223

Анонимен

преди 1 година

Одобрявам

222

Анонимен

преди 1 година

Задължително! Латвия вече демонтира всички символи на съветското робство! В България кога?!

221

Ментора бай Иван

преди 1 година

А война на комунистически Китай не искате ли да обявим?За ваше сведение света се ориентира към китайската политическа система - в нея е бъдещето !За сега тази система превъзхожда всичко познато!

220

Зе

преди 1 година

До Анонимен 239Руснаците вън, от България.""- плати им имотите по морето и лично ги изгони.

219

Анонимен

преди 1 година

Рушняцитте ги баннаха от всякъде. Гледам че и в Замундата вече ако някой е с IP от Русия, са им забранили да теглят. Пробват горките да се закачат, ама все на 0 седят и нищо не могат да изтеглят.

218

Ром"с

преди 1 година

ДБ е създадена и финансирана от олигархичната група -Капитал на Иво Прокопиев,а както знаете,че той се финансира от Вашингтон и естествено е,че те го слушкат най-добре и най-се натягат..та затова и искат да се премахнат символите на КОМУНИЗМА.Строят за своето време си бе на място за България,той си свърши добре работата ..но със странични ефекти ,но всеки строй има свои минуси.Комунизма си отиде и не трябва през него да се трупат политически дивиденти от някои партии и "вождове"...той си отиде

217

аа

преди 1 година

Къде е паметника на хан Аспарух в София

216

Анонимен

преди 1 година

Руснаците вън, от България.

215

nemo

преди 1 година

Абе, вие друга работа нямате ли? Всичката Мара втаса ,паметника остана! През последните 33 години само разруха и грабежи. Дави приседне дано.

214

Анонимен

преди 1 година

Време е България са има само свои паметници. На свои герои.

213

Пацо

преди 1 година

Предложение ДБ да се преименува на Демократични Б+о+к+л+у+ц+и.

212

Анонимен

преди 1 година

Какво прави паметникът на Съветската окупация до Софийски университет, в самия център на София? Не ни стига руския цар на кон пред НС, името на най-големия ни храм, построен само с български средства, а и този безумен и грозен паметник с вдигнат автомат!? С български пари са построени Храм паметника Александър Невски, Руски зар пред НС иМоча пред университета. Все с преклонение пред Русия/СССР. България независима страна ли е, или не?