251

Джордж Оруел

преди 1 година

Фашизмът и националсоциализмът бяха осъдени на Нюрнбергския процес. Лицемерните западни победители тогава сключиха сделка с дявола и ни предадоха в ръцете на другия престъпен режим -- на съветските болшевики. След разпадането на съветския (конц)лагер комунизмът не беше осъден като своите първи тоталитарни братовчеди, за което доста повлия и лявата интелигенция (същите Ленинови ,,полезни и...оти"). Крайно време е да сложим край на комунизма, комунистите и всичките им петолъчки, сърпове и чукове!

250

Анонимен

преди 1 година

270 София диша по-добре без мавзолея и мумията на един развратен алкохолик в нея. Освен това, непогребването е най-големия грях в православието.

249

Анонимен

преди 1 година

Да бъде премахнато ДБ като символ на комунизма.

248

Пацо

преди 1 година

Господа психиатри, членовете на ДБ спешно имат нужда от вашата помощ.

247

Анонимен

преди 1 година

Тогава да ви премахнем и вас. ДБ е най-комунистическата партия в България. Те и ПП са единствените които си налагат мнението и не допускат различна гледна точка. Това са признаци на тоталитарно комунистическо мислене. Оня гнуссен гнном даже е бивш агент на ДС с досие дето са му го заличили за да се прави на голям демократ.

246

Анонимен

преди 1 година

270 Да бъдеш комунист, да одобряваш комунизма не е "другомислие", а диагноза и престъпление.

245

Анонимен

преди 1 година

243 Не бъркай баби и жаби. Става дума за един грозен паметник с вдигнат автомат, който стърчи до университета, в центъра на София. И който символизира мракобесието на комунизма, донесен ни, от Съветската армия. Той няма нищо общо с градовете и селата, в които комунистите избиха много невинни българи, други хвърлиха в стотици лагери, за са умрат там в мъчение. Българите оцелява въпреки БКП/БСП. Всичко градено е тяхна заслуга, не на комунистите. Или ще им ррипишеш и въздуха, който дишаме.

244

Анонимен

преди 1 година

Като махнем паметника, изведеъж ще станем цивилизовани. Когато взриаявахме мавзолея, мислехме пак така. Копко още трябва да разрушим та да се доберем до цивилизацията. А тя, както и демокрацията, не търпи другомислието. ДБ прилича на комсомолска организация от 50-те. Чакаме само кит в Черно море, да поемат шевство над него.

243

до 266

преди 1 година

Комунизмът първо трябва да бъде изгонен както трябва. А не само мимикрия като БСП само се правят на демократи, а са си комунисти и в червата. Май само България не разбра, че по-лошо от комунизъм няма.

242

Сатер

преди 1 година

Де е Бе се изплиска на криво!

241

Анонимен

преди 1 година

243 Добра идея.

240

Анонимен

преди 1 година

260 И безМоча си знаем, че комунизмът никога не трябва да се завръща. Защо трябва това грозотило с вдигнат автомат, да стърчи в центъра на София, пред Алма Матер, СУ, където се учи за хуманизъм, демокрация и свобода? Съветската армия, която окупира България, чийто символ е този паметник, няма нищо общо с демокрацията.

239

София

преди 1 година

Има една много, много стара мисъл - всеки, който не си вземе поука от историята е длъжен да я преживее отново. ДБ очевидно, освен, че са сбирщина бездарни некадърници, не разбират и нищо от история. Срам и позор за България е тая сбирщина от провалени кариеристи. Срам и позор.

238

Борил

преди 1 година

ДъБъ щели да ходят в психиатрията на София. На лечение. Вярно ли е това?

237

Анонимен

преди 1 година

Обаче най-ме кефи на снимката как с дрон го заляха с цветовете на украинското знаме. Сега да и дадат една стълба на Митрофанката да се катери и да брише.

236

Анонимен

преди 1 година

аз исмкам всички наследници на комунисти да се махат от парламента бб също е от наследниците на крмунизма иван костов учасник в комунизма ама всички да се махнат тогава символите може да се махнат

235

Анонимен

преди 1 година

Смеят ли да го махнат нали Митрофанова ще ги привика и ще им дърпа ушите. Жална България до къде се докарахме. 1939та година бяхме най-бързо развиващата се страна на Балканите. Ако не ни беше посякал комуунизма щяхме да сме като Швейцария. Напълниха им главите с *** с какво да мисли тоя народ?

234

Анонимен

преди 1 година

Нека ги оставят с надписа да знаят следващите поколения никога да не връщат комунизма

233

Анонимен

преди 1 година

"и закво е на някои с руско аипи да тегли филми в България" - Явно бъларски русофили в Москва се опитват да теглят от Замундата, ама не им минава номера. Иначе българи от цял свят теглят от българския сайт. И от Замбия даже теглят.

232

мунчо

преди 1 година

До АнонименАнонимката ти тъпоумен ли си или кво и закво е на някои с руско аипи да тегли филми в България ,като може да си ги гледа преди нас онлаин .Без изобщо нищо да тегли *** ХРАЛУПА СИ ТИ ,аз от Германия гледам най-новото по руските саитове,ти си тегли от Замунда