271

Анонимен

преди 1 година

С предложения не става бре!!! Чук, самолет и Москва!!

270

Фън Кун Хан

преди 1 година

Много безделник, много нещо в тази България.

269

Братята американци

преди 1 година

са винаги добре дошли в България.

268

Литва

преди 1 година

Явно в Литва няма демокрация, в Полша също, но в Русия, която забранява български език в окупираните части на Украйна има? Кога ще разберете едно просто нещо......колкото сме по близо с Русия,толкова сме по близо до просия.

267

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да се премахнат всички паметници на американски президенти,нямащи нищо общо с нашата история.И оня срамен паметник на американските и англииски пилоти бомбардирали София,Дупница,Кюстендил и затрили живота на хиляди българи !!!

266

Анонимен

преди 1 година

предлагам на всички евроатлантици като се почне с Христо Иванов да се набие подострен 3 метров кол от....з...а.д. и да се поставят с до паметниците на съветския войн.

265

пфффф

преди 1 година

*** жалки.И защо да се премахват тия символи бе па ляци?Не е ли по-добре да останат за да може който иска да заведе детето си там и да му обясни какво значи комунистически режим или комунистическа диктатура?Като ги премахнете и след 20 години никой няма да помни тоя мракобесен комунистически режим.Жалки псевдодемократи.

264

Божил Божилов

преди 1 година

Най светлите,най създатели,години,които е имал нашия народ,това са годините на народната власт.Скелета основата и на сегашната икономика са изградени по време на социализма.Всички знаем тези обекти изградени с тежък труд,но и огромен ентусиазъм от българския народ.

263

Слепок

преди 1 година

Да се премахнат всички следи от това недоразумение ДебилиБългария. Тия ще ни доведат до национална катастрофа.

262

Мигрант

преди 1 година

Защо няма поток от миграция към славната комунистическа империя РУСИЯ..??...Защо.?

261

Анонимен

преди 1 година

В последните дни няколко човека напуснаха ДБ, днес и благоевградския бизнесмен Владимир Миленков. В скоро време ще останат Ристьо и Гнома да се гледат, че са Убави. Ама и те нещо са развалили отношенията, та ще гледаме. И това ми било партия, та и се правят на важни. Сбирщина!

260

Анонимен

преди 1 година

Подобно предложение от един файтон хора, управлявани от американското посолство, няма нищо общо нито с народа, нито с историята на България!Аз съм за оставането на тези паметници и премахване на паметника на американските летци - убийци на бълггари!Тези *** нямат са врагове на българите!

259

Анонимен

преди 1 година

пак ли тея *** от Демократична Украйна

258

Анонимен

преди 1 година

До Black Metal - Точно, барабар с паметниците и тия, че току-виж взели та си издигнали сами паметници и ще стане танто за кукуригу, няма що да се махат сегашните.

257

Не членувам в ДБ,

преди 1 година

но подкрепям това тяхно предложение. Освен това, омръзна ми накъдето и да се обърна, да виждам пресъздадените от пишман творци образи на нискочелите, които в нормална държава си знаят мястото, а тук 45 години се крещеше истерично, че точно те са моралният коректор, по който трябва да се равняваме всички. А те си бяха и продължават да бъдат елементарни и годни единствено за помощна работа. Ако сред тях се роди нещо по-читаво, то отива в друга социална група веднага щом порасне и се осъзнае.

256

Джордж Оруел

преди 1 година

Всички нагли комунистически лъжци се позовават на демократичните права и свободи с единствената цел да ги унищожат!Другари, тоталитарните идеологии не са друга гледна точка -- те са престъпни в самата си същност.Другата им лъжа е, че това било ,,история"; другари, вашите измислени геройства и несъществуващи постижения не са никаква история, а злонамерена подмяна на истинската история.Нещо като ,,мултуиперспективността" на скопските родоотстъпниици -- също ваше отровно творение,еничери московски!

255

Реалист

преди 1 година

Че то ДБ ако ги проверите до един са внуци и деца на комунистите, които като задуха вятъра на запад обърнаха *** си на 180 градуса, та така и техните потомци. И майка си биха продали за власт и пари, жалко, че тоя народ не се научи да разпознава вълците в *** кожи. Ако зависеше от мен, ДБ щяха да са по затворите!

254

Black Metal

преди 1 година

Предлагам Демонична България и Де Сее Бе, да ги премахнем изобщо, защото, по-твърдократунести дъртикомундели от тях, едва ли има!

253

Анонимен

преди 1 година

269 Комунистите от БСП се гордеят с кървавата си стогодишна история, която обхваща и мракобесието на комунизма. Какво да говорим повече.

252

Бълб

преди 1 година

Докога в БГ ще водите битките на чужденците.