53

Анонимен

преди 1 година

Правилното е, извърши терористични удари. Русия е като ИДИЛ на стероиди! ПутинуАкбар!

52

Студ и мрак

преди 1 година

такава щее съдбата на Украйна в следващите месеци..А русофобите да си лалат..Нищо не могат да променят с мантри и изтъркани лозунги..

51

Анонимен

преди 1 година

35, абсолютно правилно предположение. Жалко за чапкъните, които днес се държат като футболни запалянковци и не забелязват как рептилите се готвят утре да разширят бойното поле на наша територия за поддържане на огъня. Провокацията с полския трактор е нагледна и показателна.

50

хаха

преди 1 година

До Герговски - Две морета и три океана, не забравяй!

49

сина

преди 1 година

До ГерговскиТе Херсон ще си го вземат, не го мисли. Просто нне им се дават животи, има и други начини - само гледай! Бай дрън вече ша спира заплатата на шмъркалото дочух :)

48

rusnak

преди 1 година

Те ударите са ясни, а вие няма ли да пуснете новината че Газпром е осъдил Финландците за 300 милиона, че не си купиха договорената газ. За България ще е по страшно..

47

Анонимен

преди 1 година

До 47 Льольо айде да видим къде е НАТО ве. Фантазьори.НАТО ако имаха дори мининална възможност да не се върнат в каменната ера досега отдавна да са атакували. Ама си стоят и само църкат отстрани, както и тукашните форумни "евроястреби".Айде отивай да си скубиш веждите и не коментирай мъжки теми.

46

Аве, Герговски

преди 1 година

Ти карта нямаш ли, та плещиш подобни глупости..Херсон имал излаз на две морета..я направи справка с някой атлас и после се изказвай неподготвен ..Тва ***, верно имате сериозен проблем с образованието..

45

Анонимен

преди 1 година

"БВП на глава от населението с 30% по-малък от този на бедна" ---------------------------------- Знаем ги тия шашми с БВП, зад което не стои нищо освен надути цени в сферата на услугите. Бръснарят плаща с 30% повече на механика за смяна на масло, а след 2 дена механика отива да се постриже при бръснаря за 40% по-скъпо. Едни пари се въртят, едни "инвестиции" в панелки и т.н.

44

Анонимен

преди 1 година

Че те нали ракетите свършиха още през август?

43

Анонимен

преди 1 година

До Д-р ОхБооли Ти сериозно ли. Руснаците имат достатъчно ресурси и силен ВПК за да спечелят войната на изтощение.

42

Анонимен

преди 1 година

Украйна да направи гей парад.

41

До 40

преди 1 година

Много сте ми забавни всичките русофили голтаци с тая "мечка". Ти в Русия стъпвал ли си? Очеизвадно не. Изстрадали бедни хора, ако изключим няколко големи града. БВП на глава от населението с 30% по-малък от този на бедна България и то преди санкциите. Мечката я видяхме- 100к души загуби и всичката си допотопна военна техника, с която се подиграха западни оръжия на 40 години. Смятай какво ще се случи с "мечката", ако НАТО използва модерните си оръжия. "мечката" плаши със съветски ядрени глави.

40

към дъното.

преди 1 година

А Украйна, съответно, към небитието..

39

Анонимен

преди 1 година

Хитлер е метнал над 10 000 хиляди подобни ракети по Великобритания. Как свършва цялата работа, знаем.

38

Анонимен

преди 1 година

ДРУГАРКО , А НА ФРОНТА КАКВО СТАВА? ТАМ КОЛКО БОЙ ЯДАТ ФАШАГИТЕ? ОТ МУЖИКИСТАН.

37

Анонимен

преди 1 година

Това е с 5% от възможностите на руската армия.

36

Герговски

преди 1 година

Херсон е свободен! А знаете ли че Херсон е стратегически град в Украйна, защото има излаз на две морета Черно и Азовско? Откъде да знаете, вие знаете, че Путин е велик. А знаете ли че от там е и сухопътната връзка за Крим минава през областта? И ако не им е трябвал тоя Херсон, защо избягаха от там руските войски в панически бяг. Слава Украини!

35

До Лисичко

преди 1 година

Веселине, бачкай си консервите в Лондон и се моли да не дойдат руснаците там!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Западняците дразнят мечката после укрите ядат пердах.