193

Анонимен

преди 1 година

До Благодарете на Русия 190. Знае се че Путин е виновен за инфлацията в ЕС, ама не се знае защо Европа се отказа от евтини суровини и закрива производства. Дали пък не е заради санкциите, които тя сама си налага. Явно е добре да се самоунищожаваш в името на велика америка.

192

Руснак

преди 1 година

В перьод братушки,фашизма и нацизма трябва да бъдат изкоренени.......бой по срайнските фашаги !!!

191

ТубаАвтоматВъже

преди 1 година

Явно Зеленият се вози на низко летяща ракета и УКР немогат да го гътнат и му обяснят некои неща. Решението е в ръцете на УКР Генералитета. Арестуват ЗленотоЩекатилноЧудовище и оппаа Преговори! Говори се че в Украина вече са докарани тубата за бензин с която е бил залят Хитлер, Автомартът Калашников с който е перфориран Чаушеско и дбелото Хас Въже с което Хасан е бил обесен. Не за вярвани че Народът как да проводи Щекатилния където трябва по някакъв четвърти сценарий. Народ! Ко да му праиш?

190

Trol

преди 1 година

Прочетете в руските медии да разберете какво е ударено - в Днепър е завод за оръжие, в Запорожие - водноелектрическа Централна в одеса газово хранилище. Има и прикрепени видея. Това са така наречените от фейк медиите - граждански обекти. Никой не е толкова *** да хаби толкова скъпи ракети за ферми в полша

189

Алекс

преди 1 година

До Боби Чета,Боби и прочетох ,че USA разполага със снаряди с обсег 300км.,но все още се въздържа да ги даде на Украйна.АКО рашистите продължат този тероризъм,може и да си променят решението.

188

До 11

преди 1 година

Не е ясно дали в началото на войната руснаците са имали толкова дронове и ракети. Побърканото джудже путин от подземието себе обградило само с ласкатели. И не знаеше действителността. Не знаеше че армията му всъщност е малка, работи само за заплатата си и само като не я стрелят. Да не говорим че си мислеше че украинците са умрели за неговите войски. То май и интернет не знаеше че има.

187

Анонимен - путлерист

преди 1 година

Другарю глупав и зомбиран ***,стани теляк на любимото ти кремълски джудже. И го придружавай когато побегне в Северна Корея.

186

Анонимен

преди 1 година

Вътн укрите от Европа!

185

Бисмарк

преди 1 година

С Русия не се воюва, а се преговаря.

184

Анонимен

преди 1 година

Тия удари не са руски, защото нали още преди половин година руснаците свършиха ракетите и пералните.

183

Анонимен

преди 1 година

ОБЪНЕТЕ внимание - от приблизително 200 ракети няма нито един смъртен случай - а КОГАТО стелят с американски хаимерси украинците - най малко 20 убити и 70 ранени и ТО МИНИ ЖИТЕЛИ НА ДОНБАС ! ПРЕДИ СВО БАНДЕРОВЦИТЕ всеки божи стреляха по Донбас цели 8 години и винаги в 03:00- ЗА ДА ТРАВМИРЪТ ПСИХОЛОГИЯТА НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ

182

Анонимен

преди 1 година

Все още нищо не са видели

181

Анонимен

преди 1 година

Значит Киев си е в клещи, си бя незнай къде е Урко Натовски, когай си искат русите ще го изпепелят, знаеш ли товаришт или не знаеш, фърляй цървулите и плавай у ХВАЩИТЕ.

180

Анонимен

преди 1 година

Военните сили на Русия са като хакерите им правят масирани налети как налетчики към система била украинска или някоя друга за да я блокират от прекомерните им влизания,но вътрешно системата остава издръжлива и е възстановима,не толкова засегната,но за известно време е блокирана и остава нефункционираща,че защо правят тези усилия,като туй не им носи никакъв имидж,а някакви временни девиденти от по общ съвместен план на 2-та закоравели убийци стреляйки се с погледи за превъртване на милиарди пари.

179

Калашников

преди 1 година

Когато сняг запръска ще мръзнат урките зимъзка ! Краварите да им карат със самолети дърва и газени лампи !

178

11

преди 1 година

Значи руснаците са можели да избомбят Киев още в началото на войната, но не го направиха. Финтираха ги, че уж искат да влязат в Киев, а на практика целта е била да се насочат на изток и да си вземат руските републики. Толкова за опорките, че за три дена щели да вземат Киев - не им трябва.

177

Хасан Генов

преди 1 година

Когато умрял Ленин се оказало, че вторият човек в партията Троцки е предател. Каменев, Зиновиев и Сталин свалили Троцки и го изпратили в изгнание, където му сцепили главата с пикел.Съвсем скоро се оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Ягода ги разстрелял, а след това Ежов разстрелва доблестният другар Ягода.След смъртта на Сталин всички разбрали, че Берия също е предател и вражески агент. Тогава Жуков не се подвоумил и го застрелял.

176

Алекс

преди 1 година

Решението е Украйна да получи снаряди за HIMARS с по-голям обсег и да се разбомбят приграничните райони на Русия.

175

Анонимен

преди 1 година

Вова продължава да мачка

174

Анонимен

преди 1 година

по бързо да ги довършват и да се мирнат американците и да си научат урока че с Русия шега няма ...требваше да изравнят Киев със земята още 1 вия ден..ама са милостиви..народа в Украйна не е виновен а шепа негодници създадоха това по поръчка на САЩ