33

Анонимен

преди 1 година

Рашистан върви усилено към дъното.

32

Вместо реално

преди 1 година

полезни съвети за гражданите си, украинското правителство предпочита да издава пощенски марки "Руский военен корабль пошел на х**!", да печати транспаранти с експлодиращия кримски мост, да се залавят нищо не подозиращи граждани и да биват обвинявани в шпионаж и, че насочвали ракетните удари на РФ... в ерата на сателитно наблюдение и навигация. Украинското правителство се прояви като съвкупност от неадекватни, алчни, продажни и откровено жалки същества с мания за величие... наще впрочем са същите

31

Анонимен

преди 1 година

Погледнете добре снимката. Това е строеж от времето на "гнилия социализъм" . Погледнете материала, с който са облицивани стените. Сравнете с мизерията на най-, ама най- предствителните зали на САЩ и Великобритания - парламентите им. Спомнете си как изглежда Даунинг стриит - сив плъх.....

30

Анонимен

преди 1 година

Всеки който е чел малко военна история и тактика, е запознат, че след голяма артилерийска подготовка следва голямо настъпление. Поставете се в ситуацията на войник, който не може да спи нормално една седмица защото около денонощно се тресе земята и хвърчат снаряди, дали този войник може адекватно да спре настъпващия противник. Мисля, че сега нещо подобно се подготвя, само че с по-дълга ракетно-артилерийска подготовка, прегрупиране на войските и настъпление.

29

Анонимен

преди 1 година

Както върви , като свършат украинците , ще се бием и до последният евроПиец , нали това искат и англосаксонците и тия оттатък !

28

Анонимен

преди 1 година

Ако следваме натовската линия, това са руски ракети, но украинците са виновни.

27

Анонимен

преди 1 година

Истина е, че председателят на Съвета на началник-щабовете на САЩ Марк Мили оцени шансовете за окончателна победа на Украйна в краткосрочен план като нулеви.

26

сина

преди 1 година

то войната си е световна, ама се бомбят само определени територии. От една страна са Русия, Китай, Иран, Бразилия, половин африка, а от друга са сащ, еурогея, другата част от африка и япония /заравили са кой ги бомпи преди 70-80 години/. Всички дават оръжия на своите видими участници във войната. Отнасят го невинни хора, населяващи украйнините на Русия - това е жалкото. Виновника е ясен - мумията с памперса и шмъркалото!

25

Германец

преди 1 година

Освободители, сър...

24

Анонимен

преди 1 година

Това са бутафорни ракети, британското военно разузнаване, каза, че нямат ракети и оръжия на мобилизираните им дават руждивви автомати.

23

Лисичко

преди 1 година

И Хитлер едно време така бомбардираше цяла Англия от безсилие и накрая нищо не постигна там.

22

Долу ЕС

преди 1 година

искам зеленски да каже нещо смешно! а урсулите и назгулите да го подкрепят

21

Анонимен

преди 1 година

До сега беше само тренировка , но май започва и истинската част на войната .

20

Кучкар

преди 1 година

До 17. Ракетите не са свършили, руснаците свършиха хахаха. Видяха че не е тая работа за три дни, както им казваше един дребен човечец в Кремля. Самия факт, че си тръгнаха от Херсон много трябва да ти говори. А че Путин е накрая на властта си е ясно.

19

Интересно, защо

преди 1 година

след толкова време военни действия, украинското правителство не излезе с някой съвет към гражданите си, нещо елементарно в стил: 1 - избягвайте да стоите или преминавате в близост до трафопостове, подстанции и петролни бази; 2 - ако чуете взрив не стойте в близост до прозорците, застанете зад носеща стена в дома си и изчакайте сирената на спре; 3 - запасете се със стоки от първа необходимост за поддържане на лична хигиена и лекарства за хронични заболявания. Колко е сложно това?!

18

Долу ЕС

преди 1 година

според Урсула това са перални и миялни. Те немците имат навика да скачат на Русия... не мисля че им простят повече руснаците...

17

Анонимен

преди 1 година

Другата седмица го дават минусови температури в Киев. Без ток и парно няма да е добре.Четох, че над 100 хиляди са напуснали Херсон за последния месец и са останали под 10 хиляди, които нямат ни ток ни вода.

16

Анонимен

преди 1 година

По зельовата логика,това не са руски ракети.

15

Анонимен

преди 1 година

Аве , ами ако се върнат и фъф Бг , ракетите които има дадохме , бая са !

14

Анонимен

преди 1 година

Иран може да дава на Русия, ракети и дронове без да е замесен във войната, досущ като западните страни.