73

ДЕРУСИФИКАЦИЯ

преди 1 година

на България от всеки русуфил

72

до Така е лесно

преди 1 година

САЩ си избират все такива опоненти за техните войни, също така си избират и такива партньори, които да "защитават" :D

71

Анонимен

преди 1 година

До Така е лесно "защото не му дават далекобойни оръжия" ---- абе сме6коо, в оссраината наляха толкова пари, колкото е годишния военен бюджет на русия, при все, че никой не е длъжен да дава каквото и да било на тия! Май и ти не се усещаш колко нагло укро лееке си.. батер еленски! Ако нато не беше наливало пари в тази бездънна яма всичко щеше да приключи за няма и седмица... почти без разрушения на инфраструктура и жива сила.. ама империята на злото не може да позволи това... ае у левоо!

70

РУСКИТЕ БОГАТИРИ

преди 1 година

УБИВАТ НЕВРЪСТНИ ДЕЦА.......ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОНИ ПО УБИЙСТВА НА БЕЗЗАЩИТНИ...

69

хаха

преди 1 година

ТОЯ 53 Е ТИПИЧЕН РУСКИ ДИВЕРСАНТ - АБЕ ЛЬОЛЬО, ЗНАЕМ,Ч Е ФИНЛАНДИЯ ОСЪДИ В АРБИТРАЖА РУСИЯ БЕ! НАОБРАТНО ПИШЕШ! И НИЕ ЩЕ Я ОСЪДИМ, САМО ДА СТАНЕ ИМПИЙМЪНТА ТАЯ ЗИМА...

68

Анонимен

преди 1 година

Смех бацееее, Крим за 3 дни а? Те един Херсон не можаха да задържат. И какво се хвалят че трескали по електроцентралите, хората и без ток ще оцелеят, но руснаците си спечелиха вековен враг. Скръцнаха им от САЩ със зъби на срещата в Турция и джуджу няма и да си помисли за ядрени ракети. Бутафорната втарая армия в мире се превърна във Втарая армия в Украине. Смешни сте санктпетербургски тролчета

67

А русофобите

преди 1 година

не разбират, че Европа понастоящем е в позицията на старата блудница, дето никой вече не я желае..

66

Анонимен

преди 1 година

Еми нормално да използват ракети, САЩ обикновено с тях започва, не знам защо Русия избра обратния ред. Според мен не знаеха колко търпеливо ще е НАТО в това отношение. Но ако войната се водеше от САЩ, за точно 3 дена щяха да бъдат сринати всички основни градове, села, и де що инфраструктура има.

65

до ТАКА Е ЛЕСНО

преди 1 година

Да, лесно е, ама шмъркалото каза че няма да преговаря! Кой сега е виновния - тоя дето се дърви, или тоя дето го шляпа ? И моя съсед ако прави партите с гейове всеки ден и аз ще го ошамарят, особено ако е дребен!

64

до Герговски

преди 1 година

Пиша ти двойка по география! :D Херсон няма излаз на азовско море. Пристанищен град е, също така е и важен, но беше труден за защитаване от руснаците, заради факта, че Днепър е голяма като Дунав река, и не можеш просто да построиш понтон 1 километър, който можеше да бъде отнесен от прилива, предизвикан то унищожаването на шлюзовете на ХЕС, намираща се по-нагоре по течението на реката. Щеше да е епичен провал за РФ да остави 30-40 хиляди войника без снабдяване и без път за оттегляне/маневриране.

63

На война,

преди 1 година

като на война..Всичко е позволено..Моралните вопли са безполезни в случая..

62

Козя шки тро й дженд

преди 1 година

Това е фейк. Русия свърши ракетите и има само пиратки.

61

Така е лесно

преди 1 година

Да се биеш с враг,който не може да обстрелва твоята територия(защото не му дават далекобойни оръжия) и да сееш смърт и разруха сред цивилното население.Да унищожаваш инфраструктура,болници и училища.Това е руски "хуманизъм" в действие и света потресен наблюдава какво правят варварите на 21 век!Украйна се бие с една ръка вързана на гърба и пак нанася тежки поражения на руснаците.А какво ли щеше да е и ако другата й ръка влезе в действие?

60

!!

преди 1 година

До Студ и мракще преживеят 1 година на студ и мрак. По-добре отколкото руско робство.Русия обаче какво ще прави - сега все още са добре, но след 2 години ще са точно като северна корея.

59

ъъъ

преди 1 година

Спешно се търсят памперси за кремъл

58

Анонимен

преди 1 година

Русофилите така и не разбраха, че никой европеец вече не приема Русия за част от Европа. Свърши хубавото, руснаците сега ще се навеждат пред Китай и Индия.

57

ха ха

преди 1 година

Гоуем рев на русофилите па и изнервени

56

Анонимен

преди 1 година

Пуцай куме.

55

Герговски

преди 1 година

Знам че в Кремъл са се иZZпонacpaли, заради ракетата в Полша, от реакцията на САЩ и НАТО! Хахахахаха

54

Анонимен

преди 1 година

До rusnak - Тук публикуваха нещо, но беше точно обратното на истината.