93

Анонимен

преди 1 година

С 5 пъти по-малко бойна (от САЩ и Запада) техника Украйна направи за смях "втората армия" в света... Ха-ха-ха.

92

Анонимен

преди 1 година

Руските ракети унищожиха в Павлоград цеховете на нефтохим, произвеждащ гориво за ВСУ.

91

Хера

преди 1 година

Браво, служители мои - виждам, че се прехвърлихте тук от другата тема в сайта. Давайте смело, отивам да взема малко долари и довечера ще ви платя, троля мили! Вие сте любимите ми същества, вие продавата род и родина за сащ! Браво.С поздрави ваша дойна крава Хера!

90

до !!

преди 1 година

Толкоз си убедителен, ще реши човек, че личен опит имаш в подобна ситуация..Да сложим бас за две бели линии , още до януари Зеления ще лази за милост искаш ли?

89

Анонимен

преди 1 година

До ВИЖ СЯ ДИВЕРСАНТ, "И ДА ПОБЕДИ РУСИЯ ВЪВ ВОЙНАТА, ОЩЕ 200 Г. НЯМА ДА ВИДИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ !КАПО СТЕ!" ---- хахахаха, нещо много си се заблудил. Западната цивилизация е в пълен колапс.. и руснаците много добре го виждат това и не желаят да са част от този нео-либерален фарс. Затова и лека полека нормалните държави започнаха да се обединяват и да се разграничават от "новите ценности". Русия, китай, индия, африка, близкия изток, до някъде южна америка... там ще е вече "цивилизования свят"!

88

Анонимен

преди 1 година

НАТО вските противовъздушни системи са пълна трагедия,щом руските ракети си валят като череши

87

Хасан Генов

преди 1 година

Оказа се, че поради липса на военнослужещи за руската армия се пращат затворници като пушечно месо. Да си пострелят Азовците, да се упражняват. Не се самозалъгвайте, САЩ и Европа, както и останалия цивилизован свят няма изоставят Украйна. Ще ги въоръжават украинците, а и има много джавелини и Himars. Както написа един по-долу и Хитлер обстрелва Великобритания пък какво стана накрая. Побеждават тези, които са подкрепени от САЩ.

86

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Путин е заплашил Зеленски, че ако не започне преговори, руската армия ще се изтегли и от Запорожие.

85

До хмм

преди 1 година

Може и да е време, обачето га липсват възможности, нищо не помага..

84

До до русофобите

преди 1 година

Искат я Европата ти, само геронтофили и извратеняци като вас..Нормалните хора се ориентират към свежа плът във фертилна възраст..

83

до "БВП на глав

преди 1 година

Брутният вътрешен продукт се изчислява в пари. Има обаче понятие "стойност на парите" , какво може да се получи за тези пари. ЧЕ стойността на парите е твърде разоична. Второ. Парите далеч не определят силата на държавата. В Западна Европа имат пари, но ресурсите им са твърде, твърде малко т.е. потенциалът за СОБСТВЕНО НЕЗАВИСИМО съществуване е мимимален. Българите много се оплакват, но реално сме по-добре от много от тези с висок БВП, защото все още далеч не всички живеем от ден за ден

82

Анонимен

преди 1 година

ТЕ ТОВА Е МНОГОПОЛЮСНИЯ СВЯТ НА ПУТИН, РУСКИЙ МИР, ДЕНАЦИФИКАЦИЯ, СЛАВИНИЗАЦИЯ, ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ, ПРАВОСЛАВИЕ, СЛАВЯНИ , ДЕГЛОБАЛИЗАЦИЯ И Т.Н... МНОГО Е ХУБАВО ОКОЛО РУСИЯ - НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НЕЯ СИ ВАЛО МААТА, САМО КИТАЙ Е НА НИВО, ЩОТО Е ПО- ГОЛЯМ ИГРАЧ.

81

хмм

преди 1 година

не е ли крайно време братята украинци да започнат да обстрелват руската територия

80

До Анонимен 80

преди 1 година

До колкото си спомням, не Украйна нападна Русия а обратното. Русия може само да се кефи, че не посегна на страна членка на НАТО - вече нямаше да съществува територия с това име!

79

Русуфилчо

преди 1 година

Искам си Масквича

78

Анонимен

преди 1 година

А ЗАЩО НЯМА НЮЗ ОТ ФРОНТА, КЪДЕТО МУЖИКИСТАН ТЪРПИ ПЪЛЕН КРАХ? А РУБЛЯК? ИЛИ ИСКАШ ДА ХОДИШ В РАЙОННОТО ДА ПЕЕШ...

77

Денацификация, а?

преди 1 година

В Кремъл вече надминават по лудост и някогашния режим на берлинския ефрейтор. Свършиха им лъжите и взеха да стават откровени като тукашните си изтривалки, които се радват злобно, че в Украйна щяло да има глад и студ. Въй, какво стана с "освобождението" и "присъединяването към историческата родина". Руският имперски фашизъм е като шилото, дето в торба не стои, не можеше да не се прояви в цялата си прелест.

76

НЕ ТРЯБВА ДА

преди 1 година

ТЪРПИМ РУСУФИЛИ ТУК

75

До А русофобите

преди 1 година

Всъчщност, само вие от Русия не я искате!

74

ВИЖ СЯ ДИВЕРСАНТ,

преди 1 година

И ДА ПОБЕДИ РУСИЯ ВЪВ ВОЙНАТА, ОЩЕ 200 Г. НЯМА ДА ВИДИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ !КАПО СТЕ!