38

Анонимен

преди 1 година

Подобрение в храненето? Сериозно? Та ние ядем по-големи *** от всякога.

37

Анонимен

преди 1 година

Храна има много, стига да не се ограничават производителите с квоти и тем подобни! Любовта ще спаси света! Ресурсите не са ограничени, в природата има кръговрат, тя интелигентно е поставила всичко на място, но не всички искат да го разберат!, така се заиграват със страха на хората!

36

Не, но сме алчни

преди 1 година

Не сме. Всички осем млрд могат да се съберат само в Австралия, като всеки ще има по един декар земя. Не сме много, но сме много алчни, особено някои от нас. Това ще ни погуби, а не бройката.

35

Студент

преди 1 година

Някой има ли инфрмация за това - как може да се запишеш в паравоенната организация Вагнер? Какъв е реда? Онлайн дали може илитрябва да се патува до Русия? Благодаря предваритилно!

34

Анонимен

преди 1 година

До 48, ами то никой не е казал че нямат странични ефекти (както и обикновения аспирин) - като се има предвид че бяха чисто нов продукт, нормално е да имат много странични ефекти! Но това няма нищо общо с небивалиците ви за умишлено редуциране на населението, чипове, и пр. психиатрични отклонения...

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 Доста неща се сбъднаха, ама ти като гледаш медии на хамерика за България как да разбереш? Така и не отговорихте ваксадиотите защо компаниите с ваксините са защитени от съдебно преследване при смърт и странични ефекти и защо договорите за поръчката им са засекретени?

32

Handel

преди 1 година

До Анонимен: Никога при бай ти тошо не е работило и никога не е имало 9,000,000 души.

31

Анонимен

преди 1 година

Споко земята може да изхрани два пъти по толкова население! За съжаление в България населението намалява, както и на другите европейски държави и англосаксите!, в резултат от модата за размиване на двата пола, а в България от несигурност и малки доходи! Е Азия и Африка ще доминират! Ама хората са си хора, все едно от къде са! Нали има поговорка, таз година булка, догодина люлка, е у нас не работи от доста години! Странно как при бай Тошо работило!, 9000000 души!

30

Божество с разум

преди 1 година

Извинете, може ли да бъда съживен и да се чувствам добре ама и да живея?!Нормално е да бъдем много хора, планетата е голяма!За всеки трябва да има място в живота!

29

...

преди 1 година

Има висок прираст в слабо развитите страни. В богатите страни има сред на раждаемостта. Богатите са консуматорите :) Бедните не са проблем :) Какво значи много ли сме? Не! Земята може да изхрани 8 милиарда. Но не и 1% свръх богати.

28

Анонимен

преди 1 година

До 39, нищо от глупостите които бълвахте за ваксините за масов мор, чипове, свързване към 5-g мрежата, зомби - Апокалипсис и пр. не се случи! Отделно от това, на 1 роден в Западния свят, се раждат по 8 азиатци, така че редуцирането на Западния свят няма никакъв смисъл!

27

Анонимен

преди 1 година

Защо да сме много? Мухите, комарите, *** и подобните им гадинки като са няколко звездольона, много ли са? Вирусите като се мултиплицират милион пъти в тялото на човек, много ли са? Мравките само в един мравуняк като са няколко милиона, много ли са? Природата си знае работата по-добре от нас, и чисти ненужното

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 Точно конспираторите са прави. Не виждаш ли, че тези точно това искат да намалят населението. Какво очакваш да го разгласят публично, че ще е с ваксини и дори балъцците да се откажат от ваксините ли? Особено в западния свят спррматозоиите са им рекордно нисхи и това става, чрез химически агенти във водата и храната.

25

Анонимен

преди 1 година

В Африка не се сношават по-малко, но ваксинка тук отровена вода там и не могат да имат деца.

24

SS

преди 1 година

Съпругата ми е от жълтата раса ,заедно сме почти 28 год . и съм много доволен от нея ! Сега в нейната бивша родина е нормално семейството да има 5-7 деца защото животът е тежък, а здравеопазването,е платено ! Имаме имот в чужбина,веднъж и казах да отидем да живеем в Западна Европа но тя не иска и да чуе !

23

Анонимен

преди 1 година

Ваксините и тровенето на водата, въздухът и храната ще намалет населението и спасят планетата.

22

Анонимен

преди 1 година

Язък за всичките умствени напъни на нашите пишман - конспиратори, които ни разправяха как щели да ни редуцират с ваксини, и щели да ни оставят само 500 млн.! Естествено нито един конспиратор не излезе да си посипе главата с пепел, и да се извини за нелепостите които бълваха толкова време!

21

Анонимен

преди 1 година

Като мина през Люлин си казвам колко гъсто сме населени. В транспорта няма празни места. Като мина през северозапада пустош .Хиляди терени празни необработваеми. От влака слезе по един , двама пенсионера. И няма кой да ги посрещне. По искърското дефиле празни къщи.

20

Анонимен

преди 1 година

Ваксините и дребната шарка, бичът на човечеството... Под Слънцето има място за всички, но глупостта и алчността са взели застрашителни размери и, по всичко изглежда, ще унищожат планетата от безделно лекомислие.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да му мислим,природата си знае работата - ако сме и в повече ще поизмрем.просто като 2 и 2.