58

Анонимен

преди 1 година

Някои пишат: че от елитът искали редукция, ама има една приказка: не прави това, което не искаш да ти направят! Те имат по 8-10 деца, а другите по 1-2!, е да почнат редукция първо от себе си!

57

Анонимен

преди 1 година

Твърде много. Пренаселено от неграмотни бачкатори, които 1000 ще се избият за място на шофьор или складов работник без да осъзнават, че трудът им е тотално заменим от робот. Високите нива на средната класа в 99% от случаите са с много по-високо IQ от останалите и се "борят" по 0.7 души за работно място. Целта на КОВИД беше малко да разчисти ненужната на 90% ниска класа слуги и частично успя, особено в България, която води еднолично класацията по бедност, нисък интелект и плозкоземие.

56

Някой

преди 1 година

Днес в автобуса чух Украйнка избягала от Киев да говори за чувството за безнаказаност хаха това го говорим в България доста отдавна и си го знаем. Само да кажа, че все повече хора започват да го усещат това чувство в Германия, че дори и германци. Смятайте тук се завъртя простотията на българската политика..... Никак няма как да излезе сметката с толкова изпростели, алчни, надменни, изискващи и мързеливи хора..... Всички задружно с години назад. Предстоят фалити и борба за работа.

55

SuCkMyD1ck

преди 1 година

И точно затова си карам рейнджа и не ми дреме! Който иска да ми завижда, аз съм си добре и винаги ще бъда!

54

До Сук м д

преди 1 година

Ами айде ,заличавай,б...к.

53

Анонимен

преди 1 година

И какво да направим,да залеем с боя някоя картина или да четем библията.Аз предпочитам второто.

52

Анонимен

преди 1 година

Много сте. Особено либерастичните кухоглави глясажии от тоя сайт. Нека почнем с вас първо - утре всички с прерязани вени ви искам. Вземете гаспадарите си шуаб и шурущ с вас,

51

Анонимен

преди 1 година

Обективно - не. Според световния елит обаче - да, и вече се прилагат мерки по няколко линии да ни редуцират значително.

50

Анонимен

преди 1 година

В човешкия род е заложено самоунижението.Падали са цивилизации,е сега е време за целият човешки род.

49

До Студент

преди 1 година

Записването не знам точно по какъв начин става, но имам познати, които могат да ти дадат координати и информация.

48

mda

преди 1 година

Ковид коктейлите за какво мислите че бяха? За намаляване на населението.

47

Анонимен

преди 1 година

"В човешкият ни вид е заложена еволюцията и желанието за още и още." Еволюция значи адаптация. Желанието за още и още се нарича алчност и е порок.

46

До сук м д

преди 1 година

И тогава кво се палиш,бе б....к.Да обиждаш си дошъл явно и да покажеш уж колко знаеш.Не,нищо не знаеш,щото си хейтър,разбра ли бе б....к.

45

Анонимен

преди 1 година

"Нашият избор води до това, че хората консумират много повече биологични ресурси, като гори и земя, отколкото планетата може да възстанови всяка година." - Гризнали дръвцето и пръст яли ...

44

Някой

преди 1 година

Ами регулирайте безразборното раждане на някой нации. Даже и наводниха Европа и какво стана? Взимат ни данъците и здравните осигуровки и ЕС работи за тези който не са от ЕС. И са нагли и мързеливи и станаха прекалено много. Не може пет човека от ЕС да работим в една фирма за 65 и другите да не са от ЕС, но те имат права и ние да сме им роби и да мълчим. Както и да смятате процентите от всеки сектор и направление никак не излизат. Везната е всички надолу в неизвестното нищо. Политиците са безумци

43

Космонавт

преди 1 година

Изпозвана е неправилната дума "дyши", защото не всички имат дyшa. Какво ли ще кажат от СЗО и корпорациите за проидзодство на "ваксини", нали ковида щеше да ни мамаля драстично?

42

До Елеонора

преди 1 година

А къде забравяш Канада и Австралия? Да, те като численост са нищо,но почистването им ще освободи огромни територии, подходящи за насаждането на био култури.

41

troi

преди 1 година

Бил Гейтс не харесва това

40

Яна

преди 1 година

Важното е човек да прави добро! Преди 5 години вуйчо беше ходил на врачка и ми каза ,че оная му казала,че ако не му дам ще умре. Дадох му и се оправи. После след година му родих син. От тогава настине ли все му си давам и се оправя бързо.

39

Анонимен

преди 1 година

Големия проблем е, че огромна част от човечеството е с изключително нисък коеф. на интелигентност, в много случаи под 30, и по нищо не се различават от пра-пра баба им от пещерите! Нашите копейковци са точния пример за това