78

До До SuCkMyD1ck

преди 1 година

Тоя нов собственик по ми харесва какво пише, а и май не е НЕОЛИБЕРАЛ, или някакво си друго НЕО :DDDD

77

До SuCkMyD1ck

преди 1 година

Май ника ти си смени собственика. Поне съдейки по това, коети пишеш :)

76

SuCkMyD1ck

преди 1 година

До Някой до SuCkMyD1ck: Според теб Меркел е виновна, така ли? Тя е само инструмент на щатите. Ако не знаеш, след WWII Германия е буквално окупирана държава от САЩ. Същото важи и за Япония. Военните бази там:) САЩ са тези, които казват не само на Германия, а и на цяло НАТО какво реално трябва да прави. А ние от България знаеш ли за какво сме? ЗА ПУШЕЧНО МЕСО, СРЕЩУ РУСИЯ :)

75

Някой до 89

преди 1 година

Аз мога да ги приема стига да работят и да разбират, че са гости на Европа и им се прави добро за което те трябва да работят като нас. Темата е безумно дълга и бъди сигурен, че ние ги приемаме, но те нас никога и няма да ти го кажат направо ........ И в крайна сметка станаха прекалено много тук.

74

Анонимен

преди 1 година

Някои пишат: че от елитът искали редукция, ама има една приказка: не прави това, което не искаш да ти направят! Те имат по 8-10 деца, а другите по 1-2!, е да почнат редукция първо от себе си!

73

До Z

преди 1 година

Яко! Ще се отваря акаунт в Телеграм.

72

Анонимен

преди 1 година

Да,след тоя папа и остатък от миналото ще си остане.Падение.

71

Анонимен

преди 1 година

Еленския наркоман ще предизвика трета световна и готово. Приключваме. Нали това искате, неолибералите?

70

Някой до SuCkMyD1ck

преди 1 година

Още 2015 когато дойдох да живея в Германия видях, че живеят в нещо като комунизъм и демокрация. В горният край на Германия не харесваха много американизацията.Обаче с глупостта да издават гражданства на турски граждани и руснаци разбрах, че сами си правят троянски кон. Тогава Меркел наводни със сирийци и от тогава всяка година е по-зле и по-зле. Баварците сега на всеки курс за сертификат за някаква работа са американизирани и целенасочени роботи.А за ислямизацията я приемат повече от колкото нас

69

Зелен Демократ

преди 1 година

Излишно много сте!

68

До Z

преди 1 година

И аз го гледах това брат, в Intel Z групата!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Какви християни?Папата предаде всички.Той е като Горбащов за Ссср.

66

Анонимен

преди 1 година

Факт, такива, като неолибералното нещо SuCkMyD1ck ще ни затрият. Благодарим за стахотния ти анализ и да си караш колата със ЗДРАВЕ.

65

До Някой от Сък

преди 1 година

От SuCkMyD1ck: Радвам се, че си съгласна с мен и като цяло Европа беше напълнена с ислямисти благодарение на услужливата политика на щатите. И сега ще ни превземат отвътре. Иначе къде сме християните - аз също не мога да ти отговоря. Знам, че приключваме филма скоро за жалост.

64

Анонимен

преди 1 година

Неолибералите минаха фашистите.Пример е тоя Сук м д.Б....к.Сега разбрахте ли защо и кои пуснаха ковид,човекомразците като тоя б...к.И пари и знания да имаш,любов нямаш ли,нищо нямаш ,ап Павел.

63

Z

преди 1 година

Австралийските бойни машини "Бушмастър' се оказаха гола вода. В Телеграм се появиха кадри на смачкан "Бушмастър" от руските военни части, като детско пласмасово камионче, с изтребен целия полски екипаж в него.

62

Някой към SuCkMyD1ck

преди 1 година

Абсолютно съм съгласна с тебе. Положението е трагедия. Чудно ми е обаче има ли политици който да виждат това като нас или толкова са се отдалечили от хората и от световни са в различни реалности. Значи има нашествие на нещо страшно и никой политик не вижда. След хиляди чувства реших, че няма смисъл да се ядосвам. Една срещу орди луди и безумни хора.... Не ми остава нищо друго освен ден да мине друг да дойде.... Днес учителката по немски каза респект към арабите. Християните къде сме?

61

Анонимен

преди 1 година

Рейндж бил карал хахах! Къв си ти бе, П-И-Ч? :)

60

До SuCkMyD1ck

преди 1 година

Ми карай си рейнджа бе, хвалип-р-ъ-цко :)))) Да си жив и здрав, пука ми кво караш. Аман от надувки навсякъде!

59

анонимен

преди 1 година

Моментално намеси и Русия тук, а колко виетнамци избиха любимците ти - по официални данни 3,5 мил. и изгориха с *** хиляди декари земя! А Ирак, и т.н. Но дай да храчим нонстоп, я си направете справка, и то официални данни, а не от тоз - оня! По темата - богатите трябва да са по-скромни, а бдните по-малко размножаване. Всичко друго са дръънканици.