98

@@@

преди 1 година

В БГ е чисто празно и относително етнически чисто, ако изкючим една две породи...Отделно бачкане и манджа има достатъчно , така че не разбирам от кво ревете.Гледайте си рахата и сейи да я кара лежерно, световните проблеми пренаселеност, екология и глад са на други места.

97

Нищо не направиха

преди 1 година

С тоя Ковид уж да съкратят населението те го увеличиха като ги изпозатвориха. Следващата пандемия трябва да ги изведат навън!

96

апел

преди 1 година

ползвайте презервативи бе ! в някои държави даже е задължително .

95

Анонимен

преди 1 година

плоди се народе. раждайте поне по 10 деца. живота ви и без това няма никакъв смисъл.

94

Началото на края

преди 1 година

Реално на тази земя живеят живота си НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ХИЛЯДИ ДУШИ..... останалите до 8 милиарда са живи единствено за да им осигуряват комфорта.

93

Тенгри Кан

преди 1 година

Пичови, когато един влак са претъпка, се земат мерки да бъде намален броят на пасажерите до санитарният минимум. Скоро ще видите как ще стане тва;)))И спрете да развъждате ***! Освен, че претъпкаха влака, офунтяха го грозно!

92

Лекар

преди 1 година

Моргите са пълни не смогваме на инфаркти и тромби медиите защо не водят статистика за това?? Десетки инфаркти и инсулти получаваме всеки ден всичките са пълни с тромби!

91

Анонимен

преди 1 година

Тука май само алкохолици май сте се събрали:)

90

Българин

преди 1 година

Познавам вече 6ма ваксъри от партия дай балгария са в гроба хехе

89

Бил гей

преди 1 година

Сега като ви цъкнат ваксите и ще станете 4 милиарда ;))

88

Клаус Шваб

преди 1 година

Много сме, нали затова надупчихме глyпaците със специални препарати. До няколко години проблемът ще е решен.

87

Някой към 110

преди 1 година

Ще ме извиняваш, че голям грях направих хаха. Взех, че изпуснах съм. Аз съм.....

86

Анонимен

преди 1 година

"Ние сме глупави. Липсва ни далновидност. Ние сме алчни." ----------------Ние? Брей, нещо в стил "покайте се грешници", "дайте да дадем" и тн. Има една държава, дето консумира на глава от населението в пъти повече от останалия свят. Като сте се загрижили за планетата, озаптете я въпросната държава и проблема ще се реши. Останалия свят е масово в режим на оцеляване, а не на свръхпотребление.

85

Някой до 110

преди 1 година

Аз жена от България живееща в Германия заради глобализация и по случай, че имаше ЕС и заради изспростяването на една нация което разбрах края на 2014 година. Кога се пише и и й никога няма да науча. Това е против мене хаха. Това да са ми грешките в живота спрямо другите хаха.

84

Анонимен

преди 1 година

Не си играйте на Бог, какво е населението е божа работа.

83

Бил Гей т с

преди 1 година

Мога да помогна с това ...

82

До Някой 109

преди 1 година

Пиши, коментирай, мисли както пожелаеш, но те моля ОТ ВСЕ СЪРЦЕ да научиш, кога се пише И и кога Й. Благодаря ти, момиче от ГЕРМАНИЯ :)

81

Някой към 108

преди 1 година

Някой говорят от житейски опит. Животът е най-големият учител ако имаш стаж, а не само теория. Камък който се търкаля не мухлясва. Кой колко разбира и до колко му капацитета е друг въпрос. Някога ни учиха, че по-умният отстъпва. И не защото не разбира, а защото знае и оставя другите да учат ....

80

Анонимен

преди 1 година

Съвсем изтрещяхте губите си времето в драскане на коментари за неща дето не ги разбирате:))

79

Някой до 102

преди 1 година

Смятам, че България е в ЕС и в Европа и, че това е нашият дом. Обаче след като не всички смятат обратното се отдръпвам и с удоволствие си почивам и чакам разрухата която ще даде урок на тези който не ми вярват. Виждам, че истински християни повече не са останали. Жал ме е за детето ми. Имам известен шок в себе си. Ако знаех какво ще дойде дали щях да родя дъщеря си? Сигурно щях, знам ли? Макар, че след целият си опит мисля, че света не заслужава нищо от мене и гена ми.....