144

Започна се

преди 1 година

Само за последна месец от Русия са избягали 9,7 милиона руснаци в Киргизстан, Монголия и Казахстан !

143

Американски трол

преди 1 година

България е супер богата държава! Не ни останаха проблеми и грижи благодарение на САЩ сме сепер богати и развити! Затова се грижим за бедна Русия!

142

Анонимен

преди 1 година

Няма как да стане от Русия нова Северна Корея, или ще се обезлюди или ще се разпадне.

141

Анонимен

преди 1 година

Докато плюете по Русия, не забелязвате празната патица пред вас!

140

Данък Русия

преди 1 година

Е как да не ги издържаме руснаците - само Лукойл взима отгоре няколко милиарда лева годишно от монопола си в България, продадоха ни за милиарди неизползваеми руски ядрени реактори и т.н.

139

Анонимен

преди 1 година

Само отклоняват вниманието с такива статии от проблемите вкъщи! Какво ме интересува Русия!! Интересува ме че нямам пари за храна и ток!

138

Историк

преди 1 година

До До историк ... Комунистическите идеологии са една измама ...... Нека ти припомня един забравен от тебе ФАКТ . Комунизма е измислен от синчето на капиталисти с еврейски корени Карл Маркс ... и е осъществен от евреина Ленин СПОНСОРИРАН от австрийски евреи ... А след като Великата Октомврийска в Русия побеждава ЦК на КПСС за нула време се напълва с ЕВРЕИ на отговорни постове .... А да ти напомням ли че ЕВРЕИ създадоха капитализма ? Или ти това си го знаеш ? Какъв ли е извода ? А?

137

Анонимен

преди 1 година

Поне руснаците не ги издържаме НИЕ, за разлика от Украйна! Ето Урсула вече готова с бюджета за Украйна 2023, скромни 19 милиарда евро!

136

До 163

преди 1 година

Но получават голяма помощ от С. Корея...

135

Да се оправят

преди 1 година

Русия е и явно ще бъде една бандитска и изостанала държава !

134

Анонимен

преди 1 година

Ако С. Корея е синоним на на независима държава, тогава - да, превръща я. Но не е само това. Путин спря дивашкото разграбване на Русия от Запада и олигарсите, което беше много по-зле от нашето, възроди Русия военно, вдигна икономиката й на крака, опълчи се на Запада, отърва се до голяма степен от олигарсите. И не, не съм русофил, просто правя съждения въз основа на факти. По същия начин смятам, че Ердоган е изключителен политик, макар да не го харесвам иначе.

133

АнонимеН

преди 1 година

350 МИЛИАРДА ДОЛАРА ОКОЛО 60% ОТ ВАЛУТНИТЕ РЕЗЕРВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ЗАМРАЗЕНИ :D А КА ПУТИН НЕ СПИРА ДА ГИ НАМАЛЯВА ЗАРАДИ ВОЙНАТА И КЪМ ДНЕШНА ДАТА РЕАЛНО КОМУНСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО Е ОСТАНАЛА БЕЗ ВАЛУТНИТЕ СИ РЕЗЕРВИ -- ИМАТ ПАРИ САМО ОТ ПРОДАЖБАТА НА ГАЗ И НЕФТ КЪДЕТО ЗА ГОДИНА СА СПЕЧЕЛИЛИ САМО ОТ ГАЗ ОКОЛО 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА! ЗА СЕГА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИМА МНОГО ЗЛАТО НО ДАЛИ Е ПРОДАВАЕМО ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС!

132

Горките руснаци

преди 1 година

Ами пак ще страдат и умират за компенсиране на комплексите си !

131

До историк

преди 1 година

Едно време учехме, основи на комунизма! Казваше се, че световния пролетариат, трябва да отнеме средствата за производство от капиталистите и да станат обща собственост! А създадения продукт, партията ще разпредели справедливо! Мерси! Ти живей в такъв строй!

130

До 144

преди 1 година

До Анонимен Руската статистика я отваряй ти, явно не знаеш как се ползва интернет. Ти изобщо правиш ли разлика между помощ при раждане на дете и материнския капитал? Това са съвсем различни неща. Иначе не е излишно и да се ограмотиш малко, такава дума "илетрат" няма, има илитерат, от английската illiteratе, демек ***, какъвто всъщност си ти.

129

До 144

преди 1 година

И 10 хиляди долара за десето дете....

128

Историк

преди 1 година

ВСЕКИ който се е опълчвал на евреите и стремежа им да владеят ВСЯКА банкова система в света е бил обявяван за диктатор и унищожаван . Хитлер е бил мъж на годината на американското списание "Пипъл" и цял свят е търгувал с Германия .. до момента в който не решава да национализира еврейските пари ... Кадафи направи либийската банка незавиСима и беше унищожен. Същото стана и със Садам... Ким държи далеч ереите от бедната си банка и е ЛОШ ... Путин реши да става финансово независим и сега Е НЕГОВ РЕД

127

Айде браточки

преди 1 година

Правилно. Който сака да живее в Русия, да тръгва директно. Няма да го спираме и пречиме.

126

Анонимен

преди 1 година

Корупцията в Русия е голяма, но в Украйна е ооооще по голяма!

125

Анонимен

преди 1 година

Гаджето ми от Ивано Франкивск в Западна Украйна, като го заведох 2017 година в Перник при семейството ми, той беше шокиран колко беден и разнебитен е града, а уж сме в ЕС! Оттогава вече свикна..