204

До 239 партизанския

преди 1 година

***. И къде видя терор срещу опзицията тук?! Или пък еднолично авторитарно управление?! При положение, че опозицията постоянно се сменя (редовно правителство отдавна няма, още по-малко пък еднолично). И кой е този авторитарният управляващ от 20-30 години?! А скрий се някъде и не се излагай пред хората! И ти и другите червени плъхове можете да хванете пътя към С.Корея или Русия и да се наслаждавате на спокойния живот там. Стига да не ви мобилизират или разстрелят затова, че се смеете във вторник

203

До 244

преди 1 година

Ами ти какво още правиш тук?! Щом толкова ти е хубаво там (или поне така мислиш!), хващай пътя! Само, че когато наистина разбереш истината за това място, ще ти бъде много трудно да избягаш обратно. Питай онези, които са имали щастието да се родят в тази подредена и пълна с добродетели държава, а дават мило и драго да се махнат оттам.

202

999

преди 1 година

До Бео Бахтер. На всичките копейки ви е сбъркан начина на мислене. Философията за модерна държава е, че държавата (институциите) служи на гражданите си. Обратното , което вие проповядвате, че гражданите трябва да служат на държава, президент или кмет е феодализъм. То не е учудващо като се има прадвид , че в Русия феодализма не е отминал. Не случайно висшите държавници в нормалните държави се заклеват да спазват законите и да защитават интересите на гражданите.

201

Разбира се

преди 1 година

Русия отдавна е бетер от С.Корея. Нула свобода на медиите и словото, терор върху опозицията, пълен произвол при писане и промяна на законовата база. Всички белези за еднолично авторитарно управление са налице. Ама това е фейк, нали партизански тролчета?!

200

Power Solar

преди 1 година

До Порнограф: Така е ! Ниските хора винаги са комплексари. Хитлер,Наполеон,Путлето все едни и същи са :)

199

какво се чудим

преди 1 година

масово се предлагат позлатени бюстов на путин като император.Може да се прекръсти на Путин Первий или Ким че ***

198

най големия смях

преди 1 година

Русия = Северна Корея, това може да го измисли само евроатлантически член.

197

Бео Бахтер

преди 1 година

като чета коментарите имам чувството че всички пишещи са майданци ... не ги мислете руснаците, те служат на Русия, а интересно вие на кого ... ?

196

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

За шест месеца война стигнах до...ДОНЕЦК.....МЪКА, ЖИВА МЪКА

195

Порнограф

преди 1 година

Русия е пълна порнография, гарантирана от джуджетата.

194

Анонимен

преди 1 година

Всяка една страна която се противопостави на господството на САЩ има реален шанс да се превърне във нова Северна Корея ...... освен България . Ние отдавна си приличаме със Северна Корея по миззерията в която живее простолюдието ... по заплати ... по безнаказаност на управляващия елит ... по апатията и примиреноста на населението към своеволията на държавниците ....

193

Анонимен

преди 1 година

До 233: Нека ти обясня колко си п p o c т. Машините които правят чипове в Тайван са Холандски и Немски. Китай прави едни смешни чипове които вършат работа но на Китай им трябват повече защото USA ги отряза а пък блатна да не говорим. Сега разбираш ли къде е водкаланд и оризоланд и накъде ще отиват?

192

Анонимен

преди 1 година

"Кражбите на камери за скорост в Швеция изглежда осигуряват компоненти за руски дронове, докато употребявани конзоли за игри от Европа се внасят контрабандно в Русия, за да осигурят чипове за ракети." - Това трябваше да го прочета няколко пъти... Абе, вие сериозно ли? Русия масово изкупува КОНЗОЛИ за игри, вместо (според тая логика) да си купят само чиповете от Китай? Как работят сервизите тогава, бе умници? Чупят нови конзоли, за да поправят старите ли? Как работят сервизите за камерите?

191

Спокоен до 228

преди 1 година

Написах в гугъл "Satellite images of Bulgaria during the night". Наистина е потресаващо.

190

Абе

преди 1 година

Както е тръгнало, може да стане и част от нея !

189

Millennium

преди 1 година

До Анонимен 209 --- Да ни си практикувал късоопашати лъжи при джуджетата, че толко лесно те изхващаха. Да, може и да са те глобили, ако пиеш бира или друго алкохолно питие без найлонова торбичка, да пушиш в метрото, да изхвърляш екстременти по улиците, да плюеш или си издухваш носа и си мършеш ръцете по дуварите или дърветата и пр.

188

Millennium

преди 1 година

До Спокоен -- ще разбреш, като видиш как свети Северна Корея и как Южната и съседка. Само напиши в лентата на гугул Satellite images of North Korea during the night и ще се събудиш.

187

Спокоен

преди 1 година

Това сатанизиране на северна Корея е нелепо. За 30 години си удвоиха населението, според СЗО живеят 7 години по-дълго от българите. В топ 10 са на износителите на плодове. Курорта на Вонсан и казината му събират парите на половината Азия. Какъв глад, каква трева пасели, какви небивалици се публикуват. А, да - не ме пращайте да заминавам за там. Просто не ни искат. В Пхенян не съм бил, но в Сеул съм виждал безброй клошари.

186

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 209, къде се покри? А какво въобще правиш в САЩ? След като са те арестували три пъти само за подмятания по адрес на американския президент, защо продължаваш да стоиш там? Можеш да се екстрадираш сам и да идеш в Русия. Там ще можеш свободно да приказваш каквото си искаш, включително и по адрес на руския президент. Само внимавай да не наречеш специалната военна операция с думата война, че можеш да отнесеш много дълъг руски арест - до 15 години.

185

Анонимен

преди 1 година

За 3 дни щяхте да печелите тая специална военна операция, която съвсем не е война и украинците съвсем си искат с Русия.