164

АнонимеН

преди 1 година

ПУТАНИСТИТЕ В УКРАЙНА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ И ТОВА Е ВЕЧЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО НА ВСИЧКИ! :D

163

За незапознати

преди 1 година

САЩ наляха само 18,2 млрд. долара до Украйна и тя успя да унищожи 74 000 руски войници, 2570 танка, 5700 бронирани машини, 270 самолета и 268 хеликоптера . . . .

162

АнонимеН

преди 1 година

ПУТАНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО БАВНО НО СИГУРНО ЩЕ ЗАГУБИ НАД 100 000 ПУТАНИСТИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ПЛЮС 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА ЗАГУБИ ПОД ФОРМАТА НА ЗАПОРИ И БЪДЕЩИ ИСКОВЕ :D БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЩЕ РУХНЕ КАТО КЪЩА ОТ КАРТИ

161

Анонимен

преди 1 година

Сащ и ес наляха над 100 милиарда долара в окрайна с надеждата да "победят" Русия, в същото време милиони българи ще мръзнат и гладуват през зимата..!! Между другото в Афганистан сащ похарчиха над 300 милиарда, което не попречи да избягат като бити кучета..

160

Анонимен

преди 1 година

Кучетата си лаят, а русия бавно (но сигурно) освобождава нови територии и се уголемява.

159

Анонимен

преди 1 година

Русия не я мислете.. Империите са такива, защото са водели и ще продължават да водят войни.. Ние не сме и никога няма да бъдем империя.

158

Анонимен

преди 1 година

(Превръща ли Путин Русия в една нова Северна Корея?)Веднага отговарям- ДА! Ручландия е новата Северна Корея. Следва това че матрьошките ще заслабнал и ще са на картофена диета три пъти на ден. Глад и мор за матрьошките!!!

157

И сега последно

преди 1 година

Превзе ли непобедимата и легендарна руска армия тези няколко села около Донецк за 8 месеца война и 74 000 загинали руски войници или това, че още не ги е превзела е смешна и бездарна пропаганда?!

156

Анонимен

преди 1 година

Трябва да мислим най-вече за нашата страна, която под господството на американския ботуш стигна абсолютното дъно в цялата си история-икономически, демографски и тн-четири милионна колония от третия свят!!!

155

Анонимен

преди 1 година

Типично в стил бг журналистика, копи пейст.

154

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО ЩЕ БЪДЕ РАЗБИТА ОТВСЯКЪДЕ!! 500 МИЛИАРДА В ЗЛАТО, РЕЗЕРВИ И ДРУГИ АКТИВИ ЗАПОРИРАНИ ! И 500 МИЛИАРДА Е ЗАПОРИРАЛА САМАТА КОМУНИСТИЧЕСКА НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ НА ТЕРИТОРИЯТА И КОИТО ЩЕ Я ОСЪДЯТ ЗА ОГРОМНИ НЕУСТОЙКИ!! С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО Е НАПЪЛНО СВЪРШЕНО ВСЯКАК :D

153

За съжаление

преди 1 година

Русия е една тъжна, сива и изостанала страна и руснаците бягат от нея !

152

Анонимен

преди 1 година

По смешна и бездарна пропаганда не бях чел скоро.. Били откраднали пътните камери на шведите заради чиповете..!!! Всъщност Русия е най богатата на ресурси страна в света, най вече прясна вода и земеделска продукция, което с увеличаването на световното население (най вече в Третия свят) става безценно и.. тепърва ще идват истинските войни.

151

Дончо

преди 1 година

Не Путин, а САЩ се опитват да изолират Русия. Санкциите са наложени от САЩ. Ако ЕС трябваше да ги налага, нямаше да стане никога, но Европа са управлява от краварите. Русия няма да бъде изолирана, защото с нея са Китай, Индия, цяла Африка, Бразилия, т.е. 2/3 от населението на света.

150

123

преди 1 година

Русия вече е като Северна Корея. Няма опозиция, няма различно мнение, каквото каже вожда това е. Путин от години избива опозицията и хората които имат мнение. Преди 30 години когато Руска армия се намеси в Литва на Червения площат излезнаха да протестират срещу това 180 000 руснаци. Сега има ялови протести от по няколко хиляди души. Ако Путин е на влат още 5-6 години да говориш в Русия ще се наказва със затвор

149

Анонимен

преди 1 година

Че той отдавна я е превърнал. И не само той. От 104 години си е същото - гладни, голи, живеещи зад телени огради. Когато навремето руския балет или някой руски театър заминеше на турне на Запад се връщаше в СССР с половин състав - ВСИЧКИ ИСКАХА ДА БЯГАТ. Рускините драпаха да се хванат с чужденец та дано ги огрее и избягат.

148

Факти

преди 1 година

Германия и германският генерален щаб пращат Ленин през 1917 да прави революция. Генерал Хинденбург и Лудендорф от генералния щаб на Германия пращат Ленин в Русия. Хинденбург става президент на Германия, Лудендорф и Хитлер правят опит за преврат през 1923 година срещу Ваймарската република. Хитлер е агент и шпионин на Хинденбург и Лудендорф след войната. Хинденбург назначава Хитлер за канцлер през 1933. Хинденбург и Лудендорф подписват мирен договор с Русия, Ленин и Троцки на 3 март 1918.

147

Анонимен

преди 1 година

Русия, Турция, Китай, Индонезия са Империите на бъдещето. ЕС е минало, главно заради липсата на ресурси и колонии, както и зависимостта от САЩ, а ние конкретно скоро ще станем 4 милиона и е най-добре да се "снишаваме".

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен171. Мина това време когато някой отговаряше ти да имаш пари. За това ти да имаш пари отговаряш ти. Учи, работи , развивай се и ще имаш пари

145

Анонимен

преди 1 година

Предположението в статията, че Русия ще стане като С Корея е много вероятно да се случи. Вече има ембарго на почти всички руски стоки, руснаците не ги искат никаде, при следващата мобилизация със сигурност самата Русия ще наложи изходни визи за гражданите си щото яко се разбягаха.