184

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 209, тъй като вече си бил арестуван три пъти в САЩ, трябва да си запознат с полицейските правила, по които се арестуват хора в тази страна. Ще ги споделиш ли с нас? Предявиха ли ти обвинения или си арестуван за безредици в митинг. Прочетоха ли ти правата? Осигуриха ли ти служебен адвокат?

183

До 218

преди 1 година

До Анонимен А аз живях в Русия достатъчно дълго, че да слушам врели-некипели на хора, които гледат на Русия от Испания или през фейсбук. Ако имаш 1-и канал погледай предаването Мужкое-Женское, там често дават "щасливци" осребрили материнският капитал. Та със собствените си очи ще видиш какво "жилище" може да се купи с него, там го наричат аварийно, т.е. не ставащо за живеене.

182

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 209. Наистина ли си арестуван 3 пъти? Как да разбера, че не си измисляш? И какви обвинения си получил при тези арести? Писмени документи имаш ли? Съмнявам се.

181

Роза

преди 1 година

Да,режима на Путин е подобен на режима в Сев.Корея,но с тази разлика,че руснаците не са сев. корейци!По-умните навреме избягаха,а другите почнаха да се осъзнават след насилствената мобилизация.Според мен няма да стане никога като в Сев.Корея.Сега е друго време и сталинските времена са останали назад в миналото!

180

ХА ХА ХА

преди 1 година

Дали пък Джуджeтo не е агент на ЦРУ, Китай или Турция, постовен да разпадне Руската федерация?Нито името му руско, очичките - дръпнати, а любовницата - мюсюлманка.Аналогия с Ленин и Руската империя и Брежнев дето фалира ссср...

179

До 209

преди 1 година

В САЩ няма да те арестуват за подобни изказвания и то никога. Много евтино искаш да ни преметнеш, "американецо".

178

Американец

преди 1 година

Има индивиди от лигата "Емилио Салгари", оня дето преписвал от разни енциклопедии без да е напускал Италия през живота си. Тук, неговите брат'чеди - диванни специалисти - се опитват да лъжат на ангро какво става в САЩ. Лошото за тях е, че са гледали САЩ през крив макарон.

177

Анонимен

преди 1 година

Абе в Северна Корея в последните години има леко разхлабване на режима. Да не стане след десетина години Русия да е по зле и от Северна Корея.

176

HMLF

преди 1 година

До 209В русия ще те арестуват само ако си помислиш нещо такова за Путин!

175

Простак кръгъл

преди 1 година

"Три пъти ме арестуват защото казвам че Байдън е Деменционен старец....." САЩ си виждал по телевизора в рушкияПародиен център

174

123

преди 1 година

До Анонимен207. Аз не живея в щатите. Живея в България и ЕС. Много ми е интересно какво общо има САЩ като коментираме статия за Русия. Знам че в т.ролфермите ви учат да давате примери със САЩ, но когато говорим за Русия и ЕС е малко странно

173

дo 192

преди 1 година

До Анонимен 192 Досадно същество си ти, защото възхваляваш един диктаторски режим. Отгоре на всичко "вертишься как *** на сковородке" (надявам се с тази любов към всичко руско разбираш и езика им). Дребен хитрец си ти, виж как ловко испанския пусна в употреба. По-добре препрочети постовете си и виж първоначално за какво си писал, не беше за матерински капитал, а за помощ при раждане на дете. Иначе този матерински капитал там някои пропиват, на други им стига за съборетина в някоя глуш...

172

Анонимен

преди 1 година

Виж какво става в Щатите. Колко хора висят по затворите като привърженици на Тръмп. Или нямат право на мнение? Един висш военен се осмели да зададе въпроси за афганистанския резил, веднага го опандизиха. И така нататък. Но това не се брои, нали, там е "свобода" и "демокрация". Наивно е да се смята, че която и да е държава не се пази от вътрешни и външни проблеми по всякакъв начин, без значение коя е.

171

123

преди 1 година

До Анонимен203. Ти нали имаш мнение и току що го изказа. В Русия за същото може да хапнеш 10г затвор. Кво повтаряте само някакви лъжи. Костя Копейкин нали е в парламента. Знаеш ли къде са опозиционерите в Русия. Навални в затвора, Борис Немцов в гробищата, Анна Политковская в гробищата (светна им памет) Опорките ви толкова издишат, че не знам вече некой плаща ли ви или сте си естествено промити мозъци

170

Анонимен

преди 1 година

"Сега има ялови протести от по няколко хиляди души." ---------------- Мгото им се иска на краварските мозъчни тръстове да разложат страната от вътре за една шепа центове, с надеждата че властимащите там няма да искат да смачкат платените зомбита. Това за последните 70 години го играха 100 пъти сигурно. И да знаете, "демократичен" значи удобен за Щатите и нищо друго.

169

Анонимен

преди 1 година

Абе кой му дреме за Русия бе хора. Там всичко е приключило. Неква мутренска държава.

168

Анонимен

преди 1 година

"Русия вече е като Северна Корея. Няма опозиция, няма различно мнение" ------ Понеже в "обединения запад" има различно мнение нали? НАЛИ? Толкова сте дресирани да лаете по команда, че не виждате АБСОЛЮТНО СЪЩОТО нещо в Запада.

167

Анонимен

преди 1 година

Стияга с тая газ, стига с тоя нефт. Не ми дреме за тея пpoшляци. Животът не е газ. Те да го мислят.

166

Анонимен

преди 1 година

Сащ са далеч и не им пука за микро държави като Бг. За добро или зло граничим с Русия и трябва малко да си мерим приказките, за да избягваме бъдещи национални катастрофи, каквито сме имали доста в историята.

165

Ром"с

преди 1 година

Добре ,разбрахме ,че ...Русия ще се превърне като Северна Корея ,но повечето ме интересува в какво ще се превърне ЕС и България !? Това ще напишете г-да и г-жи журналисти от сайта на Днес ,това нас ни интересува ...без евтин газ ,без евтини ресурси ,уран...какво ще стане с Европа и България..накъде ще тръгнеме ...къ!?м разпадане на ЕС или към тотатална инфлация и банкрути ...Накъде върви България ...!? Това напишете ,стига с тази евтина американска пропаганда,омрръзнахте ни с тази пропаганда!