77

Анонимен

преди 1 година

Абе Баларев, децата им се обяснява да не комуникират с непознати в интернет- ти с какви се събираш?

76

Кака

преди 1 година

Ей хора, Башар казва на висок глас това , което всички виждаме. Защо го обиждате? Вярно всички са превъртели. Заслужаваме си чалготеката България !!!!

75

НЕ ПРИЕМАМ

преди 1 година

ЖИВЕЯ СРЕД ОБИКНОВЕНИ ХОРА В ПЛОВДИВ. НАЙ- ДОБРИТЕ, НАЙ- МИЛИТЕ, НАЙ- ОТЗИВЧИВИ И ПОМАГАЩИ ХОРА!!! ОБИЧАМ ВИ, НАРОДЕ!!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Какъв разпад цъфти евроатлантически рай, БГ я няма вече,но за какво ни е като евроатлантическата колония на нейно място цъфти и връзва?

73

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

ШОПландия !!!

72

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбрах "престъпното разбиране за патриотизъм, национализъм (?!?) и традиционни ценности"? Що си мисля, че "всичко е пред разпад" именно поради липсата на патриотизъм и разрушаването на традиционните ценности, или казано с други думи заради разрушаването на държавността. Що се отнася до национализма - ние българите сме доказали, че тази народностна черта ни е чужда, доколкото у нас във времето са намерили убежище и живеят чудесно ***, евреи, арменци, руснаци, сирийци и т.н. прокудени

71

999

преди 1 година

То целият свят се разпада, камо ли тук!!! Я да отиде в Бронкс - в уж цивилизован Сащ - да ниди там как живеят! ТУК ЩЕ МУ СЕ ВИДИ ЦЕНТЪРЪТ НА РАЯ!!!

70

Дедо Поп

преди 1 година

Стандартна практика стана български "интелектОалец" да започне да се възмущава от нещо си КОГАТО СПОНСОРИРАЩАТА ГО ПАРТИЯ НЕЩО НЕ УСПЯВА ДА ВЛЕЗЕ В УПРАВЛЕНИЕТО ........ Улиците ни са в такова състояние ПОВЕЧЕ ОТ три ДЕСЕТИЛЕТИЯ ... Как пък ТОЧНО СЕГА Башарчо взе да се възмущава ? Бил е в кома ???? Имал е проблеми със зрението, които чак сега излекувал ??? Новите във власта са го забравили и той сега им го връща като се бунтува и "протестира" срещу там каквито нередности е успял да види ...

69

Анонимен

преди 1 година

Паветата са идеално подредени. *** го чистят ромите, ако Башар има забележка за несъбрания ***, да пита фирмата по чистотата защо не си върши работата. Не разбрах този евреин ли е или не е!? Защото, ако е евреин, човекът правилно го е сик-тердосал. Войната в Украйна е дело на евреите и този етнос трябва да се извинява за нанесените щети на средиземноморската цивилизация до края на света.

68

Обективно

преди 1 година

Ами *** Е РАЗРОВЕН ОТ КЛОШАРИ - ЗА ХРАНА. ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ИЗПАДНАЛИТЕ И БОЛНИ ХОРА - ТОГАВА И БОГ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ! ПРИЧИНАТА ЗА ЛИПСА НА МОРАЛ Е ОБЩЕСТВЕНО - ПОЛИТИЧЕСКИЯТ СТРОЙ.

67

Петров

преди 1 година

тоя не беше ли един дето ни караше да гледаме зад ни ци те на студентките и се изживяваше като творец.

66

Анонимен

преди 1 година

Башар,тръгвай за слънчева Испания,На местното население индианци им харесва да живеят в клоаката си!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Той че не е евреин не е,никой не е съвършен,ама явно и картите не ги е научил....

64

от фейсо

преди 1 година

ся не разбрах какво го е накарало да напише тоя пост , недоволството от това което е България , това че е изгубил на белот или че са го нарекли евреин !

63

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека !

62

Стига глупости

преди 1 година

Може и да има някакво право ама това бежанец да ни да дава акъл не ми се вижда правилно.

61

Анонимен

преди 1 година

Башар Асад сега чак разбрал.Оня арменец Халваджиян хвалеше Борисов докато не спряха шоуто на брат му.И той късно разбра какво значи управлението на ГЕРБ.Абе хора,абе това,че вие сега разбрахте какво се случва,не означава,че ние не сме разбрали още от как Борисов беше кмет на София.То и сега е той,Фандъкова само подписва каквото и заповяда.

60

Анонимен

преди 1 година

В Ливан е най - хубаво

59

Анонимен

преди 1 година

Башар, нито в Ливан е по-чисто и по-хубаво от България, нито в Сирия, нито в Йордания, нито в Палестина. Не знам от къде е баща ти, но и той е предпочел да остане тук. Ти обаче си истински българин: само хленчиш и виждаш само разруха. Айде прибери се в Ливан или там от където е тате и да видим тогава дали няма да ти се доприбира в София

58

Анонимен

преди 1 година

Ее аз в казах ще му целувате на бай Тошо адника *** вие не вярвахте позволите на мутрите да, завземат държавата сега мутра пари само краде не дава, само с кръв може да, се оправи всичко