114

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, пишел Тургенев. А ако беше жив днес, щеше ли да подкрепи Путин? Много се съмнявам.

113

Анонимен

преди 1 година

1984. По Оруел. Отново в Раша след СССР.

112

Български архиви

преди 1 година

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

111

Нане

преди 1 година

Започва се кастинг с набиране на политици и генерали за новите игри на волята за 3 март 2023 година... Колкоз по продажни, толкоз по добре... Белене 2023 година ви очаква...

110

Български архиви

преди 1 година

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

109

Българин до БГ архив

преди 1 година

Някои от тези цитати не бях ги чел,благодаря!

108

Анонимен

преди 1 година

дежурните дървени философи във форума отново се отплеснаха 100 г назад да ми развиват безмислуци... смешшницци

107

Анонимен

преди 1 година

Руски мишоци,защо не пробвате да си върнете Аляска?Ами скачате винаги на по-слаби?

106

Български архиви

преди 1 година

"(...) Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество." (Стефан Стамболов, в. Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г.)

105

Сменете заглавието

преди 1 година

Русия не е опасна, а ЖАЛКА !

104

Вярно е

преди 1 година

РУСКИЯ НАРОД Е БИЛ РОБ НА МОНГОЛИ 300 ГОДИНИ. НА ПОЛЯЦИ 50, НА ШВЕДИ 120. НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ 70. РУСИЯ Е БИЛА НЕЗАВИСИМА 3 ВЕКА В ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ!

103

Анонимен

преди 1 година

и кое му е опасното, ясно че като се води война да излезеш да крещиш срещу собственитв сили е самоубийство. Тук в Бг ако някох даскал реши да говори нещо прорив Украина на студентите медал ще му дадст, до месец ще е аут от университета.

102

даа

преди 1 година

До НанеДаа, ако баба ти беше мъжка, нямаше толкоз да кръшка

101

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДИ СТАЛИН БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ АРМИЯ И ПЪЛКОВОДЦИ, КАТО ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ КОИТО РАЗБИХА ПРЕЗ 1916 РУСКИТЕ ПЪЛЧИЩА В ДОБРУДЖА И СПАСИХА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКО АНЕКСИРАНЕ

100

Нане

преди 1 година

Мълоумняци, ако не беше Сталин... Сега, България, щеше да е разкопана нива засадена с картофи... ===))) след втората световна .

99

Анонимен

преди 1 година

От февруари до сега 250000 специалисти с висше образование са напуснали путиновата яма. Специалист. А не хора с диплома. Само такива дето имат знания за реализация в нормалния свят. В Русия те пълнеха бюджета. Сега остават само тия дето добиват суровини. От тях ще се попълва новата мобилизация. Доста неприятни неща очакват Путин и всички са предвидими. За сега другия свят е разделен на две. Едни го натискат в блатото, а другите го доят / формата е неутралитет/ Ние сме зрители

98

Прости българи

преди 1 година

Самите руснаци си мразят диктатора, а ние се кефим на Путин... Що за шизофрения?!?

97

Истина

преди 1 година

За съжаление Руският режим на Путин е диктаторски и терористичен като ислямските терористични режими които въоръжава,а всички такива режими са агресорски и вършат престъпления не само срещу собствения, но и срещу други народи с цел заробване и заграбване на чужди земи и богатства,и всичките им престъпления срещу мира и човечеството са основани на измамна идеология,скрити зад фалшива пропаганда и преследване на говорещите истина, и погазват техните права и свободи. но само истината ще ги победи.

96

Български архиви

преди 1 година

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

95

българин

преди 1 година

Мачкай Западният ботуш Вова! Той има нужда,да го МАЧКА Руски ботуш! Само така му е хубаво!-:)) МАЧКАЙ!!!!