194

Анонимен

преди 1 година

Сталин ли беше или Хитлер ...нещо така немога да си спомня за кой правиха повече филми в неолибералния запад?Ама нищо де ,важно е да си напишем статията /пропагандата..... журналиста вече е като просяк- на всичко е готов за един къшей хляб !

193

До Верно няма втора

преди 1 година

"Поете",знаеш ли защо цял живот ще си лакираш ноктите?

192

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Опасна е за англо-краварските ценности и за господството им.

191

сара от хайфа

преди 1 година

индулгенция за нас евреите е ВСВ

190

Верно няма втора

преди 1 година

Кат Русия няма втораТъй престъпна на света,Тя е връщане в коптораТя е нашта тъпотаКато не щеш Просия-що щеш с Русия?

189

РФ-Руски Фашизъм

преди 1 година

Разцвет на нацизма в държавата,наречена РФ-РУСКИ ФАШИЗЪМ.Германия това го е преживяла преди 80 години.И първи плювачи по всичко българско-колекционирам техни клипове и изказвания от 2014г

188

Анонимен

преди 1 година

Мислете за България,не за Окрайнините на Русия.Пришълците от О-Крайна получават даром 1 200 кинта на месец от твоите данъци.Писна ми да плащам ония фашаги да живеят на гърба на бедния българин.Окраинците да си одат у Окрайната.За мен БЪЛГАРИЯ Е ПО-ВАЖНА ОТ ОКРАЙНА,НЕ НА ФАШИЗМА!!!

187

само де

преди 1 година

по времето на Сталин бе СССР и му подариха половин европа Чирчил и Рузвелт. Сега никой не ги е дава, освен някой друг заблуден русофил от най-бедната държава на континента

186

Анонимен

преди 1 година

И ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ В ЕС УЧАТ ДЕЦАТА МАМА-1 МАМА-2 И ТАТКО-1 ТАТКО-2 ТОВА ЛИЕ ВАШАТА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ-ГОСПОД Е СЪДАЛ МЪЖ И ЖЕНА ДА СЕ СЛЕЯТ И ДА СЕ ПЛОДЯТ-

185

Валентина Лисица

преди 1 година

Това е просто пример за демокрация, нали? Нещо не съм видял сайтчето да го е публикувало тук!

184

Валентина Лисица

преди 1 година

Лисица изрази своето противопоставяне на това, което тя смяташе за намеса на Запада в Украйна.През април 2015 г. Симфоничният оркестър на Торонто отмени концерти с Лисица, цитирайки нейните провокативни онлайн забележки в нейния акаунт в Twitter; оркестърът първоначално не уточни кои туитове или други коментари според него са прекрачили границата. Лисица каза, че оркестърът я е заплашил, ако говори за отмяната.

183

Фердо

преди 1 година

...Во время задержания меня не били. В отделе с меня держались корректно, но у нас забрали телефоны... От интервю взето от Денис Скопин.

182

Жеко

преди 1 година

Само като видиш номера на документа с който бил уволнен СКОПИН ИЛИ СКОПЕН и разбираш че попадаш на поредния фейк нюз, западна пропаганда!!

181

americano

преди 1 година

пропаднала, бедна държава е Просия!!!!

180

БС

преди 1 година

Русия и по времето на Наполеон е била опасна, прочетете малко в историята на Европа.

179

Анонимен

преди 1 година

А бе, в Русия има ли университет, компания или бизнес, който да не е държавен? Всички ли там са държавни служители и толкова зависими от разни партийни лидери?! Путин на какво разчита в дългосрочен план,за 45 години комунизма ясно показа, че шуробаджанащината не може да изгради и поддържа конкурентна икономика?

178

ПРЕЗ СЪЛЗИ...

преди 1 година

Без малко да се разплача. Преподавателят ходил на неразрешен митинг и освен това го арестували. После на никого не казал защо не е бил на работа, докато не го попитали. И след ,цялото "геройство" си тръгнал като СУПЕРМЕН под бурните аплодисменти на "студентите си" (к'ви студенти, колко на брой са били, къде е видеото а аплодисментите и защо студентите се наричат негови).

177

тя

преди 1 година

Има ли още руснаци ,които да не знаят защо Русия води тая война срещу Украйна ?Това не е хрумване на Путин ,той е бил принуден от обстановката която се е готвила в Украйна срещу Русия ! Четете изказвания не само на руски , но и на американски ваенни анализатори и ще ви стане ясно!

176

A

преди 1 година

Е, в Б-я кражбите, корупцията, престъпленията на роми и емигранти, мърсотията около Лъвов мост и не само и пр., и пр. сега са повече отколкото преди 1989

175

Анонимен

преди 1 година

"По време на демонстрацията Денис е арестуван и прекара 10 дни в затвора." - Хахаххаахахахха!!! Горкичкият! Ама друго си е да те тийзнат демократично, да те пребият френски полицаи или американски копове да ти теглят куршума! Ако оживееш те чака дъъъълго разкатаване по американски съдилища! Двулични наглеци, нито дума не обелвате за насилието над френски, немски и американски демонстранти. Що така, бе ***?