134

Анонимен

преди 1 година

Русия е опасна! Тя има армия от редовни бойци,които се обучават 2 г..Сега изпраща обикновени хора от народа на фронта след 2 седмици обучение. Какво ще стане с тях там и кой ще носи отговорност за това? Ето с такава безотговорност е опасна руската държава!

133

Анонимен

преди 1 година

До Ахива:Днес играем съвсем честно срещу Русия. Открито й заявяваме, че е престъпна държава с престъпен режим и всичко ще се реши на бойното поле. Къде виждате йезуитство?

132

Анонимен

преди 1 година

Хубаво им беше през 2014 г. - Крим наш и пак ставаме велика империя, дрънкаме оръжия и плашим света с ядрени гъби. Не съм чул руснак да каже, е против това, дори да се казва Навални. Смешен плач, жалки хора!

131

Анонимен

преди 1 година

Истината е че българина като чуе ЕС и по бързо си олабва халката

130

анонимен

преди 1 година

Всичко е точно така, както го описват. Сега да си учител в Русия не е лека участ, особено ако не си съгласен с партийната линия. Задължен си да провеждаш политпропаганда и да възхваляваш "военната операция", а всъщност войната, и естествено нейният апологет. Мнозина го правят с отвращение, но не виждат друг изход защото не искат, аи не могат да загубят работата си. С това управление Русия наистина се върна десетилетия назад в развитието си.

129

След инвазията

преди 1 година

Руснаците вече са бита карта и не са интересни !

128

Анонимен

преди 1 година

Българите мразят Русия не заради Руско-турската война, а заради комунизма, не вдявате ли, та пишете глупости тук? А Путин е по-ужасна перспектива и от комунизма. Не сравнявайте Царска Русия с Русия днес. Това са две различни държави.

127

Анонимен

преди 1 година

Руснакът си е глам роб и такъв ще си умре

126

Анонимен

преди 1 година

Разпадането на всяка империя е мъчително и трае дълго, няколко човешки поколения. И много хора отнасят мизерията на имперското рухване. Но руснаците няма защо да ги мислим, да се оправят. И те подобно на англичани и французи са империалисти до мозъка на костите си и все земята не им стига, та гледат да вземат от чуждата.

125

Анонимен

преди 1 година

РУСКОТО ПОСОЛСТВО, ВМЕСТО ДА ПОЛЗВА ЗАКОННАТА СИ СЪБОТНА ПОЧИВКА, ПИШЕ ТУКА ГЛУПОСТИ И СИ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ГИ ЧЕТЕ. ПОСЛЕ ЩЕ СЕ НАПИЯТ КАТО СКОТОВЕ ОТ СТРАХ И УТРЕ ПАК. КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ.

124

Не е важно

преди 1 година

как се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично.

123

Маг Минчо

преди 1 година

Оказва се,че за мобилизираните в Украйна московчани,заплащането е 200 хил.рубли! За "останалите"(ако оживеят) - 50 хил.?!Ами.. Честит Ден на Единството, другари товарищи!!!

122

руската клоака

преди 1 година

не е актуална от създаването си

121

Анонимен

преди 1 година

Плевелите трябва навреме да се изкореняват.

120

Анонимен

преди 1 година

ТОВА ЧАКА ВСЕКИ НАРОД, КОЙТО УБИЕ ЗАКОННИЯ СИ ЦАР И НАСЛЕДНИЦИТЕ МУ И СЕ ГАВРИ С ТРУПОВЕТЕ ИМ. ПОСЛЕ ГИ ОБЯВИХА ЗА СВЕТЦИ. СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.

119

Без коментар

преди 1 година

Според базата данни Scopus, Денис А. Скопин от Санкт-Петрбургския университет има седем публикации и h-индекс единица. Това означава, че Scopus е забелязал едно цитиране на публикация на Скопин. Според Scopus, автор на цитиращата публикация е... Д. Скопин.

118

Анонимен

преди 1 година

До Нане, глупаво си, не се прави на модерен. Чети повече!

117

Нане

преди 1 година

Сред лагерниците, ще се появи чувството на канибализъм... Но, ще гледаме да им предоставяме прясно краварско месо... ===)))

116

Анонимен

преди 1 година

Ако Тургенев, Толстой и Достоевски бяха живи, щяха да заплюят Путин. Но по вероятния сценарий е, че щяха да са заточени някъде из Сибирските колонии. Факт!

115

Анонимен

преди 1 година

Русия, която хвалите в коментарите отдавна не съществува. Говорите за Царска Русия, а Русия на Путин е друга държава. По-лоша и от СССР.