28

Анонимен

преди 1 година

До Диана С руски мегафони разговор не може да има.

27

баба мара

преди 1 година

с нинова начело бсп умира

26

ха

преди 1 година

другарката се чувства пренебрегната , а така и се управлява :)

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 "не става въпрос за Русия умнико." Напротив. Точно за нея става въпрос.

24

Анонимен

преди 1 година

15, не става въпрос за Русия умнико. Това ми е мнението за всяка друга държава на която уж трябва да помогнем като останем незащитени. Кой ще ни пази и с какво като останем без оръжие? Я виж какво ни ппедложи НАТО - Нидерландия и Турция. Ти съгласен ли си войниците ни да нямат 1 пушка за да защитят родината и да чакаме на холандци, които откровено ни мразят и турци! Наистина ли искате турската армия да се разположи в земите ни уж да ни пази? Осъзнайте се бе!

23

пришълеца

преди 1 година

Някой трябва да поеме отговорност, защото мижитурки като вас....:))))

22

Диана

преди 1 година

До Маските Ти сам си допуснал да ти сложат маска на лицето - не виждаш ли, че си се хванал на лъжите на манипулаторите, уважаеми?! Фашистите са украинците защото те подгониха своите руснаци само защото те са руснаци - така, както фашистите избиха милиони хора само защото не са германци, а евреи, французи, англичани, руснаци и т.н. Руснаците точно се опитват да прекратят този поход на умразата към тях там, но действията им не са никак ефективни и явно изобщо не падат в целта...

21

Въпросът е

преди 1 година

Кой го говори това и защо !!?

20

Маските

преди 1 година

До Анонимен 18 "като е толкова важно да помагаме, защо не помогнахме на съседите си сърби" Да помагаме на извършителите от геноцида в Сребреница? Ясно е защо руските слуги са на страната на убиеца от Кремъл.

19

Анонимен

преди 1 година

Защо гласува тогава за Вежди , да може да ни вкарат във война ли Нинова, пак само на думи си против, а правиш обратното

18

Анонимен

преди 1 година

11 като е толкова важно да помагаме, защо не помогнахме на съседите си сърби, когато бяха бомбандирани с мръсни бомби? В Сърбия знаеш ли колко народ с българска кръв има. Защо не помогнахме на своите тогава, а сега да помагаме на укрите? И то как? Като им дадем оръжието си и останем без него. Голи и тадяващи се някой да ни защити. Кой? Турция? Наистина ли искате турската войска да влезе парадно в България? И да остане тук за мнооого дълго, уж да ни пази? Сериозно ви питам. Защото това е плана.

17

Лена

преди 1 година

а.. само да не се окаже права леля Нинова, че наистина ще е най- краткия парламент, но ще е прекратен от тълпата, а не от парламентарно гласуване

16

Анонимен

преди 1 година

Почти всички страни от ЕС са дали оръжие на Украйна, гледам, че война не им е обявена. Така, че русоробите да вървят на ***.ната си

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Вие със сигурност сте роби. Само роб може да драска така лицемерно за да защитава един кървав режим, който впрочем е правил подобни неща и в България. Мнението си го казваш и в момента, тъй че отгоре на всичкото лъжеш най-нагло. Отиди в любимата ти Русия и кажи, че в Украйна се води война и ще лежиш 10 години, за това, че си казал истината.

14

Зозо

преди 1 година

Ще има хартиена бюлетина. Ще има и оръжие за Украйна. Коалиция - "Аз на тебе, ти на мене" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

13

bully mindset

преди 1 година

Само путинофилите гледат нещата "за война" и "против война". Всички останали са против войната разбира се, но Путин иска война и ето че имаме война. Така че корнела няма смисъл да се опитва да сложи своите мисли в чужда уста. Много ясно, че никой нормален човек не иска война, но като се изправиш срещу булли, трябва да отвърнеш дори с цената на разкървавен нос. Буллито търси слабаци за жертва, щото иначе ти се превръщаш в постоянна жертва. Тия работи се учат още в началното у-ще.

12

Диана

преди 1 година

Разбира се, че БСП няма да подкрепи правителство на най-силната в страната партия ГЕРБ - БСП спазват правилата само ако те са изгодни за тях, такива понятия като държавност, Държава, народ, чест, съвест... за тях нямат никакво значение..Те ще сринат страната до основи без да им мигне окото така както това става днес в Украйна...За съжаление, не чувам някой да говори това, да разобличава мръ.сното лице на БСП, да се бори за честта и славата на България..Защо политиците мълчат, защо не говорят

11

Маските

преди 1 година

До Анонимен 7 Позорно е руските слуги да се крият зад загриженост за България, само и само да не окажат помощ на разрушаваната от руските фашисти Украйна. И на 8 годишните деца им е ясно, че кремълския режим е една кървава диктатура, която успее ли в Украйна, ще тръгне и към други държави, а ние сме едни от първите цели за нея.

10

Анонимен

преди 1 година

6 демокрация викаш? Къде е тая демокрация? Нямаме право да си кажем мнението, отново спират телевизии и медии, които не са угодни. Правителствата ни се назначават от вън, изборите се печелят по заповед отвъд голямата вода. Къде я видя тая демокрация? Сменихме един хумот с друг. Сега се кланяме пак на господар, ама друг и се самозалъгваме че това било демокрация! Глупости. Роби. Това сме. Роби! Не може първа точка на НС да е Украйна. Щом е, значи сме роби!

9

Анонимен

преди 1 година

Коалицията на хартиената бюлетина е по интересна Нинова, не се опитвайте да от ивате номера. Всички знаем че сте се договорили с ГЕРБ-ДПС