8

ГАЗОВИК

преди 1 година

"Коалиция на войната"-за това заговори дясната ръка на Корнела,Свиленски.Когато в манталитета на голяма част от българите е да цака другия,да говори едно,а да прави друго и пр.,не може да се иска тези в НС да бъдат други.Корнела,вместо да образова нейния електорат иска връщане на хартията.Не разбра,че с такава ретроградна политика не може да привлече образовани хора.Трябва истинска социалдемократическа партия,каквато има в евр.д-ви.Кое от нейната политика е добро за работещите?Нищо.

7

Анонимен

преди 1 година

Бойко му беше даден шанс да заслужи прошката на народа. С това си поведение ще си отиде от властта с най-жестоката омраза. Хората вярваха че е балансьор и няма да ни вкара във войната, а той се оказа лъжец. Същия като Киро. Сигурно за това толкова се мразят, защото са еднакви. Позорно е! България пак ще е в национална катастрофа, заради слагачеството на шепа политици. Е народе, сега вече ще идете на фронта да докажете колко мразите Русия. Въпросът е с какво оръжие? С прашки и дървени сопи.

6

Анонимен

преди 1 година

"За нас това е риск България да бъде въвлечена във войната" България е въвлечена във войната, защото е на страната на демокрацията. Другарката Нинова да каже дали иска България да бъде демократична държава, и да обясни как се защитава демокрация срещу въоръжен агресор. Празните ли-цемерни приказки, зад които крие скритата си подкрепа за Кремъл не вършат вече работа.

5

Анонимен

преди 1 година

Ами съботирай ги бе Нинова. Хайде докажи дали си за тая война или против нея. Да те видим от трибуната. Защото народа ти е бесен за това дето давахте оръжие под сурдинка. Съботирай ги и си върни правото партията ти да бъде партията на народа. Хайде да те видим.

4

Анонимен

преди 1 година

Тези комунисти нямат срам , то бива лицемерие , ама тяхното минава всякакви граници . Нямат нищо против да изнасят оръжие , ама са против войната

3

СЛАВА НА ЦЕНЗУРАТА

преди 1 година

Сутринта по нова тв, чийто собственник е дженерал ДевиддПетреъсс, бивш шеф на спец службата на УСА, докато интервюираше ястребоватаа дупетатка от тн Дай България, проведе анкета сред зрителите и 64 процента бяха против България да ПОДАРЯВА оръжия на укрите. В същото време бе анонсиран митинг тук на българи в Украйна, на кадъра се видяха 10 души и една българка, която едвам срича на български говореше и искаше нова и нова цензура в страната ни. Оръжия даром и тн... НЕПРОТИВОконституционствайте!

2

Анонимен

преди 1 година

Нинче войната е неизбежна и няма да има неутрални.

1

Анонимен

преди 1 година

Коалиция на войната срещу хартиената коалиция. Играта започна!