48

Анти герб

преди 1 година

Нека на изборите кажем - мутри вьн

47

Z

преди 1 година

Ако НЕ искаш даден проблем да бъде решен, създай комисия за решаване на проблем.Древна бюрократична мъдрост

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 България е единствената държава, в която е имало достатъчно много предатели на националния интерес, че да им дойде идеята ДОБРОВОЛНО да предложат да станем реСпублика на Империята на Злото. Това казва ВСИЧКО за поведението на такива като Нинова, Радев, Копейкин и останалата ***.

45

Калеко Алеко

преди 1 година

За да приключи агресията и мародерствата на путинова раша в Украйна, украинската страна трябва да бъде подпомогната всячески, дори и с ядрено оръжие ако се наложи, не трябва да се оставят диктатори с ядрени куфарчета да определят съдбата на демократичния и цивилизован свят и да налагат "Нов световен ред" със съюзници като Сирия, Иран, Уганда и Северна корея...Световния ред вече е установен, а потоците от бежанци и хора търсещи спасение в ЕС и Щатите, Канада и т.н. показват пътя и посоката му....

44

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа дава оръжие, но ние като много умни предпочитаме да лижем з-ка на убиеца и да му се мазним.

43

Анонимен

преди 1 година

А пък политиката на БКП-БСП винаги е била "политика на мракобесието". Дори не се извиниха за репресиите и убийствата през соца.

42

Митрофанова

преди 1 година

а така, за кво ви плащаме, молодец нинова

41

Анонимен

преди 1 година

Чу довище.Пригепизаторката разруши партията.Изшутирайте я,бе!!

40

Реалист

преди 1 година

Значи предлагам ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ и Паси да ги натоварим на влака и да отиват на фронта да се бият за Зеленски, но българския народ няма място там, точка!

39

Асан

преди 1 година

Червените кхмери са 10% от НС не са фактор :)))

38

Диана

преди 1 година

До Калеко Алеко Много ти знае пипето, когато е пълно с празни приказки, явно..Не можеш да докажеш една дума от цялото си словоизлияние, всичко е празни приказки, внушения...Гледай фактите! И...Мисли със собствената си глава - съпоставяй, търси различни източници на информация, търси корени, цели...Нещата никога не са такива, каквито изглеждат днес - *** е наконтена и красива, а красотата е посипана с пепел и грозна..Украйна никога не е била самостоятелна държава, а част от Русия!

37

Мнението на Путин

преди 1 година

Корнелия провежда у нас ЕДНО КЪМ ЕДНО политиката на Путин в Русия: всеки, който заговори за война, бива вкаран в затвора. Версията на същото нещо на Нинова е да се правим, че войната не ни засяга, или че не бива да заемаме страна. Ефективно, да не се говори за войната в Украйна като за война, в която има ясен агресор престъпник и ясна жертва, която се защитава. Също както иска Путин.

36

Анонимен

преди 1 година

До Диана С руски мегафони разговор не може да има.

35

До 18

преди 1 година

Сърбия, преди да бъде бомбардирана, беше направила вече няколко войни в рамките на десетина години, а в Украйна агресорът е Русия, украинците просто защитават територията и държавата си ! Такива сравнения са неадекватни и спекулативни !

34

Анонимен

преди 1 година

Не даваме нищо, докато преди това на територията ни не е дошло това с което ще го заменим. Не си разбивате металната врата на дома, и не оставате със зейнала дупка, когато нямате пари за нова врата, нали? Подсилвате старата, но не отваряте безпрепятствено да ви влиза всеки. Особено ако живеете в квартал с престъпници. Няма ли най-накрая да дойдат политици, които да мислят за нашия народ, а не за чуждите. Боже, чуваш ли ме?

33

Диана

преди 1 година

До Анонимен28 Без общи приказки БСП! Кажи конкретно кое не е вярно в моето мнение - аз мисля със собствения си мозък, за разлика от проводници като теб, които си жабуркат в блатото на дезинформацията на укрите...

32

Реалист

преди 1 година

Вървим здраво по пътя на Украйна. Подготвят ни евроатлантическите под.логи по заповед на техните господари, а докато племето спинка сладко!

31

Калеко Алеко

преди 1 година

Коалиция на войната..??? защитниците на войната искат да оставят Империята на злото да си развява байраците, както и харесва, като окупира територии на суверенни държави, руши инфраструктурата и избива населението..тези "миротворци" искат да оставят Украйна под гнетта на крамълските диктатори и сатрапи, тръгнали да преначертават картата на Европа в 21 век..За да приключи войната Украйна трябва да се върне в международно признатите си граници, а руските мародери да плащат репарации докато са живи

30

Анонимен

преди 1 година

Евалата гербери. Ашкулсун. Да останете без оръжие джанъм, та като стане напечено турската армия да се разположи в поделенията и да държи оръжието... срещу когото си поиска. А пък въздушното пространство да се охранява от самолети бомбардировачи на холандците, дето ви мислят за изм-етта на човечеството. Ашкулсун. Аферим. Такова ново турско робство и турците не са си мечтали в най-смелите си мечти. Евала!

29

Анонимен

преди 1 година

Гледам Нинова, виждам Мутрофанова.