68

Тенгри кан

преди 1 година

Най-интересното е, че тази сутрин Нинова бе на телевизионният екран, а не Бойко;))) Нинова с БСП е 5-та, ако не се лъжа, парламентарна сила. Факт е, обаче, че Корнелия буквално играе ролята на министър-председател в сянка, докато спечелилият изборите Бойко цъка мачлета;))) Тя, обвини Борисов и Радев в пълзящ пуч срещу парламентарната република. Това може да е вярно, ако и двамата имат общ и читав кандидат за монарх, инак и двамата не стават за това нещо. На нейно място, трябваше да е Бойко!;)))

67

Augusto Pinochet

преди 1 година

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПОД ЗАМЯТА НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ

66

Анонимен

преди 1 година

"Колониите на САЩ" Германия и Япония след ВСВ направиха икономическия бум в Европа и Азия за по-малко от 10 години. А с една немска пенсия техните пенсионери можеха на обиколят Европа. През това време Източна Европа раздаваше купони за хляб.

65

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти Нинова докаЗА , че не стаА за СЪЮЗНИК , КОАЛИЦИЯ !Успя да разцепи БСП , на 300 парчета , и да ПРОГОНИ ЕЛЕКТОРАТА И !

64

хихихи

преди 1 година

Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели-некипели.

63

Реалист

преди 1 година

Тази война е на Мордор срещу целия цивилизован свят. *** искат уважение и признание, горките комплексари. Искат да завлекат колкото се може повече държави в мизерията, за да не останат сами. Това е причината за войната. Украйна трудно и бавно започна да се откъсва от този упадък, и главния *** реши, че ще ги изравни със земята. Няма друго какво да се каже по този въпрос. Или ***, или ние. Всички *** в България да се местят в Мордор, хайде марш.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 Как колониите на САЩ може да са свободни ?

61

Анонимен

преди 1 година

Но да продавам оръжие може.

60

Пич

преди 1 година

"Коалиция на войната", паачаа ***, сте всички вие русофилски партийки, които сте на заплата при кремълското джудже. Радев е също в кюпа. С действията си и селскиите хитринки, целенасочено обслужвате воените интереси на Русия и едновременно с това предавате България. 30 години не може да се откъснем от мечата прегрътка на тази комплексарска държава, а вие национални предатели, помагате активно за профанизацията и мизерията в България. Съд, затвор и забвение за вас (да не кажа разстрел)!

59

до 60

преди 1 година

Ти пък какво достойнство имаш е селендур от най убитата държава в европа. Национално достойнство кой ни бара нас за живи бе то няма държава той за национално достойнство ми говори мух лю

58

Анонимен

преди 1 година

До 59, няма такъв

57

Анонимен

преди 1 година

Тази война е война на свободния свят срещу мракобесието. Ама кой да ти каже.

56

Анонимен

преди 1 година

В колко часа е протеста против опитите за включване на България в чужда война?

55

Германец

преди 1 година

Не се ли нарича "коалиция на специалната военна операция"? Мутрофанова ще те порицае.

54

Анонимен

преди 1 година

То си от време оно. През 1939та година БКП е била единствената българска партия, която е приветствала съглашението между хитлерова Германия и СССР пакта Рибентроп ***.. Даже са провеждали митинги в полза на СССР - така наречената Соболева акция по името на съветския дипломат у дас, който ги е призовал открито да подкрепят СССР в съюза им с Хитлер. Тогава СССР и Германия се съюзяват и нападат заедно Полша и после си я поделят.

53

Анонимен

преди 1 година

Ами защо ги пусна Нинова,наивна ли си?

52

?!?

преди 1 година

Тая тази сутрин каза, че държавата е изпаднала в безпрецедентни кризи. Тая каза това след тяхно управление. И го каза безочливо невиждайки тяхната отговорност за случващото се в икономика, полиция и къде ли не. Това е абсурдно!

51

Анонимен

преди 1 година

Изказанията на Нинова не са нищо друго освен повтарянето на позицията на кървавия режим в Кремъл, че това не е война, но отнесено към нашата реалност.

50

Реалист

преди 1 година

Тази отдавна си е взела страна във войната! Останалото е лъжа и лицемерие! Такова драпане да се хареса на Решетников, че да я задържат в партията, че последното което в интересува е държавния интерес!

49

Статистик

преди 1 година

Ездачката много нагла, но на предните избори 300 000 гласа, а сега 230 000 . На следващите избори със 100 000 гласа и по телевизията няма да я показват.