140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен друго стискай,че от писане на простотии,нямаш време да отидеш до клозета и се размириса !Случайно,ти също живееш не в Патагония,мистер ''разтворени бузи и празна глава''!Апелирам към сайта подобни нихилистични проста,ци ,барабар със злобните им коментари,да бъдат своевременно отстранявани!

139

НАТО не са дураци !

преди 1 година

Дадено се базира на много стара концепция за удряи пръв със атом и последваща размяна на ядрени удари ! Във момента над Русия и околу нея има толкова шпионска технология във космоса че се знае всеки патрон не бомба къде е ,каквато и подготовка за изстрелване да се направи НАТО ще ги удари не със атом защото е бавно ,а със високоточни оръжия или със някакви нови технологи който ще попречат на старта ! Ако такъв сценари на размяна е възможен САЩ щяха да приемат рублата камо ли да се наврът във УК

138

до 158

преди 1 година

А една година ядрена зима ? Във тези области температурите ще бъдат - 30 , във Европа България -70

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 - Напротив ! Нямат проблеми такива като Байдън и Путин на по 70-80 г. ! Н ако си на 25 и ще трябва да живееш остатъка от живота си в бункер си е ПРОБЛЕМ и то доста голям ! Ореваха орталъка за един ковид , а искам да ги видя затворени под земята столетия без комуникация и нормална светлина и въздух ?!

136

Анонимен

преди 1 година

На симулацията се вижда че на юг от екватора е безопасно. Всички бомби падат на север. Никой няма да бомбардира дивите отдалечени райони в Южна Америка, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и островите в океана няма да бъдат засегнати директно. Може да имат само проблем с радиоактивния прах за няколко месеца докато се падне на земята. Но това зависи от ветровете. Обикновено теченията в двете полукълба не са свързани. Има само частично смесване около екватора където се среща ротацията.

135

Анонимен

преди 1 година

Симулацията не струва, да си изядат дипломите в тоя измислен университет, има ядрени оръжия като водородната бомба, които не оставят радиация, те само поразяват по време на взрива, т.е. който има мазе, вкопано в земята може да оцелее.

134

Гоги

преди 1 година

Предпочитам да умра от ядрена атака, отколкото в някой окоп,мобилизиран от чужда армия.

133

Анонимен

преди 1 година

Как сметнахте ,че ще са 34 милиона? Стискам палци да заминат веднага цяла Украйна и държавите от Европеския съюз. А това са доста на 34 милиона.

132

Комемтатор

преди 1 година

Е, поне ще е интересно. Аман от филми и симулации, дай поне веднъж да видим риалити шоу с ядрено оръжие. И какъв кеф ще е оцелелите да живеят? Вече няма да има модерни придобивки, всичко се връща столетия назад.

131

Някой към 150

преди 1 година

Ти не разбра ли какво е на мода? Филми реклами за новите трендове не си ли гледал. Ние сме демоде в Европа. Трябва ни да ударим по някой кимур на лицето, да сменим религията, че християнството не е на почит, трябва да правим оргии, да си обърнем винтовете и гайките. Или да бъдем от държави който не са от ЕС, или с украйнски паспорти за олинклузив туризъм. Много е модерно германките се женят за мюсюлмани платено или не ??? А мъжете си купуват тайландки от бардаци и се женят за тях .

130

Анонимен

преди 1 година

При атомна експлозия в София ще оцелее само НДК, това четох наскоро. Твърдението е на един от архитектите на сградата.

129

Анонимен

преди 1 година

Най -притеснителното е , че хората които могат да натиснат бутона имат подземни градове с провизии до второто пришествие... , та те нямат проблем с натискането

128

Анонимен

преди 1 година

И пак подсрекателите САЩ излизат сухи и небомбандирани дова виждам от анимацията

127

Някой

преди 1 година

Ако някой мисли, че бункер ще го спаси се лъже тотално. Просто ако е добър ще умрете в мъки и психически ще сте тотал щета. Дори да има свръх здрав и модерен това ще е затвор за определено време. Психически ще се сринете защото ние вече сме разглезени всички. Второ всичко се износва с времето като техника. Как ще се раждат деца като мутанти затворници. С времето всичко ще се пропие с тази зараза. Колко века няма да излизат и да живеят пълноценно. Дори само това води до мутации и лудост

126

Анонимен

преди 1 година

Короната и беднотията 33 години не ни уби, та с това ли ще ни плашите сега?

125

Анонимен

преди 1 година

Забравихме ли натовските бомби над Белград

124

Анонимен

преди 1 година

Кой е използвал атомна бомба- САЩ в Япония.

123

Един

преди 1 година

"Владимир Путин направи забележки през април, намеквайки за използване на ядрени оръжия, ако Русия е "заплашена" от страни, "намесващи се" в Украйна."Путин каза буквално "всички средства". Вие го превеждате като "ядрени оръжия". Путин каза "ако съществуването на Русия е поставено под въпрос". Вие го превеждате като "ако Русия е заплашена от страни, намесващи се в Украйна ".Така дяволът чете евангелието.

122

пришълеца

преди 1 година

С по-голям потенциал от термоядрения май не разполагате:))) 34 го боли за г*зо ви:)))

121

до 139 Н

преди 1 година

Смех в залата.Ама ти сериозно ли мислиш,че бункер ще те спаси?Илюзия е това.Да не говорим в какво окаяно състояние са всичките.Вероятно последно вложените пари в тях са преди 1980 година.