160

Teo

преди 1 година

Ако се чудите нагледно как се държи населението в страх - ами ето така. Прави някаква си агенция някакво проучване, дето ако това се случи реално няма да е релевантно, намират се медии, които да го повторят като папагали и сме готови. И по верижката има всякакви хорица, които живеят от това да бъдат командвани и да плашат населението. Защо? Мисля, че дори и тези, които подтикват света в тази насока вече не знаят. Това ли е най-важното нещо в България, а и в света?

159

НАТО не са дураци !

преди 1 година

Ако Посейдона и още две трио новости могат да унищожат всички страни от НАТО без никаква реакция от тяхна страна НАТО нямаше да си търси унищожението от Русия ами щяха да подарят на Путин и украйна и Сирия па и бившия им блок ! А във щатите щяха да карат лади и да се бият за рубли ! Мужика щял да им тресне 3 посеидона със по 13 ядрени глави и да ги парализира Англия щяла да изчезне -- абе Англия иФранция имат поне 700 ядрени бомби много им знаеш флота на ингилизите само той ще унищожи цяла Руси

158

Анонимен

преди 1 година

До Могъщата РусияНяма съмнение в ефекта от "Посейдон" и "Сармат". Проблемът е че ако бъдат използувани, ядната зима е гарантирана. Биосферата ще бъде съсипана за хиляди години.Нов световен ред ще има за ***.

157

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато при евентуална ядрена война в балшая Русия, и *** няма да има, докато САЩ имат сериозен ракетен щит и технологии за колонизиране на Марс, така че там нещо може да оцелее. Ние разбира се, няма да сме живи да видим, но цената на ядрената война ще е катастрофална за човечеството.

156

Пацифист

преди 1 година

До Могъщата Русия 166: Както писах преди малко, дори "САРМАТ"ите са вече плашилки от миналото! Да, Русия би могла да гипсира САЩ, Канада, ЮК + Австралия и още които страни е нужно, но не е задължително това да стане с ядрени заряди! И с обикновени заряди може да бъдат гръмнати вражеските ракети в шахтите им по места и след това да се доубият въоражените сили противника, оттам: самия противник! Никой в Русия НЕ планира да избива мирно неселение! Пентагона също сменят тактиката си по този начин

155

Пацифист

преди 1 година

Ядрените бомби са отживелица! Създаването и използването на ядрени глави на ракети за унищожаване населението на врага - също! Има по-ефективни способи за надделяване във военен конфликт в 21 век. Ето защо руснаците направиха хипер-звуково оръжие! Тези хипер-рекети могат да носят ядрени заряди, но това не е нужно, тъй като стратегията и тактиката са вече сменени с удари върху военните обекти, за предпочитане: взривяване ракетите на врага далеч от целите им, най-добре: преди да са излетели )))

154

Могъщата Русия

преди 1 година

Странно тук не са си направили труда да помислят даже,че Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

153

Анонимен

преди 1 година

И защо постоянно надувате че ще има ядрена атака от Русия?

152

Анонимен

преди 1 година

До 163 - Откъде го изчисли туй 10,000 * бомбата над Хирошима? Ти изобщо знаеш ли колко е това или само си драскаш нещо си?!

151

От*Берлин*

преди 1 година

Ужасът на сиропираните зомбитааааа....

150

Радев

преди 1 година

само че повечето руски ракети са от съветско време,стари и тежки колкото и да са модернизирани това 40 годишни ракети,затова Путин се хваля с сърмата нова ракета но тя е само на чертежи още

149

т

преди 1 година

Банката не ми позволява да умра !

148

Анонимен

преди 1 година

Русия вече има опит с ядреното замърсяване. Това, което спретнаха пияните ватенки в Чернобил, се равнява на около 10000 ядрени бомби, като тези над Хирошима и Нагазаки. Най-вероятно при ядрен конфликт ще се самовзривят от некадърност или античните летящи Москвич-и, които пренасят някои видове ракети с ядрени глави, ще се разбият в жилищна сграда, ако не бъдат свалени от презъзхождащите ги с 2 поколения сили на НАТО.

147

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да всявате паника, защото при ядрена атака няма и да разберем какво ни е сполетяло. Пък и вас няма да ви има да го отразите в безупречно честните си и точни новини. Не се престаравайте.

146

Жебок

преди 1 година

Абе какви глупости са напирасни в горната статия? Какви ветрове със скорост 158 мили в час = 250 км/ч ви веят? Че то при такъв вятър пораженията ще са повече от него, отколкото от бомбичката! Говори се за маломощна, тактическа бомбичка, а те са пт 2 до 8 килотона, какви мегатони смятата тука, бре?! Симулацията е за пълномерна адрена война.... Нали знаете кой ще победи в нея? Какви ти 34 млн жертви - над 3 милиарда ще са в такава война, но ЗАСЕГА говорим за 5 килотонна бомбичка само! Ай, споко!

145

Анонимен

преди 1 година

Ядрена бомба трябва да се хвърли върху южните квартали на София, там само иизмет живее.

144

Плашите

преди 1 година

Гаргите

143

Зозо

преди 1 година

Мдаа, а Копейката и Болен ще посрещат руската бомба с хляб и сол :)))))))))))))))))))))

142

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

ЯДРЕНАТА БОМБА на подбира. Тя убива еднакво бързо русофили и русофоби. Русофилчета, не очаквайте Кремъл да ви пожали.

141

Квантов Физик

преди 1 година

Ей, много невежество има на тоя свят беее, новите ядрени оръжия не оставят радиация след себе си, включително водородната бомба, те са способни да изпепелят голям град но дотам, няма адрена зима, няма лъчева болест.