100

white star

преди 1 година

Путин каза че при ядрена война няма победители. Но има губещи в различна степен. Ако русия започне ядрена война тя ще е основния губещ. Ако русия започне ядрена война ще остане 1/5 от човечеството и нито един руснак. От сегашна русия ще остане само източник на полезни изкопаеми. Това го знае и путин и неговите генерали. За това русия няма да започне ядрена война. А ако путин все пак натисне копчето ще получи куршум в главата незабавно от най-близко намиращия се военен.

99

нещо за русия

преди 1 година

да ви. кажа нещо за русия явно нямате идея, всичко което знаете за русия е само на хартия, видя се че не е 2 най-сина армия, войниците им сами се снабдяват с оръжие и облекла и храна, видя се че няма никаква икономика неможе да произведе нищо сама, знае се че ядрения арсенал и е само по документи реално отдавна е разпродаден от олигархическите корупционни схеми които там са законни, така че много много не се шашкайнте, корупцията е в такива размери там че и путин неможе да си ги представи

98

не ни реме

преди 1 година

били сме 45 години под руско робство най-тежкото и пагобна в цялата 1300 годишна история на страната ни, дали ше има ядрена война или не не ни дреме важното за нас е никога повече да не паднем под руски ботуш

97

Сметко

преди 1 година

Това е населението на Москва, Петербург, Ню Йорк и Вашингтон. После Русия няма да я има реално. Но и част от САЩ също ще липсва.

96

Анонимен

преди 1 година

Един Сармат с десетина глави, ще стигнат и за Вашингтон, и за Ню Йорк, и за Филаделфия...

95

абе нормални ли сте

преди 1 година

русия няма работещи ядрени бомби иначе путин до сега да е изпозлвл някоя

94

Миротворец

преди 1 година

Въпросът е елементарен: кой започна войната? Като си отговорите, ще ви проблесне в глъвъта.

93

Не лъжете!!!

преди 1 година

Само Господ може да каже кога и как ще свърши светът. Нито Путин, нито НАТО, въобще не някоя зелена чушка!?

92

Футболист

преди 1 година

Май ще играем Атомен футбол. Австралия троши милиарди за превъоръжение.

91

Не 34 млн. човека,

преди 1 година

а 134 млн. руснака.

90

Не лъжете!!!

преди 1 година

Защо не пишете за това!!!Преговаряйте с Русия за мир, предложи румънският министър на отбраната на Украйна. След това той подаде оставка!

89

Анонимен

преди 1 година

Тъй шъ е, като нищете да *** от хуманните инжекции, ще ви намалят с лъчева болест.

88

Стратегията е:

преди 1 година

Удряй първи, удряй силно, с всичко налично и се надявай противникът да бъде унищожен преди да се е усетил! Войната няма да започне с малък тактически удар и да се чака ответна реакция. Ударът ще е едномоментен и пълномащабен.

87

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да се дърляте, като падне една атомна бомба тук, тези които искате да участваме във войната, ще са виновни, но покрай тях и невинните и децата даже ще си отидат

86

Анонимен

преди 1 година

Ква ядрена война бе вие не сте наред. Нали вече 1/3 от българите сте чипиpaни, в другите държави е дори още по-зле като %. Ядрената гъбa е вече в организма ви.

85

M<

преди 1 година

Мачкай Вyлвa !

84

Мдам

преди 1 година

Благодарим на българските евроатлантици, че ни направиха мишена на руските ядрени ракети!

83

Анонимен

преди 1 година

при ядрена война е най добре да си сред първите жертви. Както е казал народа - очакването на смъртта е по страшно от самата смърт.

82

do 92

преди 1 година

До Не лъжете!!! ами точно за това русия трябва да бъде и ще бъде унищожена за да няма други държави такива като украйна пострадали

81

Анонимен

преди 1 година

Доста бомби паднаха в България предим много други държави в Европа, дори Турция е поразена доста късно.