180

Икономист

преди 1 година

Колкото и да са убитите, тези, които ще оцелеем ще сме много по-богати. Честито на финансистите от БНБ и останалите централни банки в света.

179

Анонимен

преди 1 година

САЩ не трябваше да помагат на руснаците да победят хитлер. Направи добро изяж ггувно.

178

dЕЗИНФОРМnes.bg

преди 1 година

Кликбайт, нещастници.

177

Спете спокойно деца

преди 1 година

Никой не е толкова луд, че да започне ядрена война. Това ще означава край на цивилизацията въобще. Ето затова ще е безсмислено да се хвърлят ядрени бомби. Радиоактивното замърсяване обезсмисля използването на ядрено оръжие. Последиците ще са апокалиптични и върху хората, и върху природата. Няма да има победители. Все пак, няма да е лошо, една мъъъничка бомбичка с локално действие да падне на главата на Зеленския и да го отърве от мъките му...

176

ЛУЦИФЕР

преди 1 година

ЗА ТРИ ЧАСА ЩЕ ОБЪРНАТ ПЕТАЛАТА 127 МИЛИОНА, А ДО ДЕВЕТИЯТ ЧАС 372 МИЛИОНА !!!

175

Анонимен

преди 1 година

Ама как така? Нали руските бомби не убиват русофилите!?!? Те ще оцелеят, защото путин е много добър и никога не би навредил на невинните русофили. Само ще отмъсти за 8000 деца, като убие виновните 80 млн. европейци.

174

Този

преди 1 година

До Лаврентий Берия пич, всички ще изчезнем и от тази и от другата страна на океана. А както и при други оръжи, така и при тези, този, който има по-голям арсенал има по-голям шанс за успех. Все повече се завърта информация из телегрм каналите и то в украински такива, че хохлите обмислят и работят, по възможност да направят бомба... , която например да взривят при артилерийски обстрел над руски територии и да обвинят ватенктите, че видиш ли те са взиривили сами ядрен боеприпас

173

Басамак

преди 1 година

да му мислят оцелелите след първите 5 часа

172

Бля-бля

преди 1 година

Както се забелязва Европа ще е бойната площадка. Тука всички ще ядеме дървото както си трябва

171

До182

преди 1 година

Ти си жив пример за безработицата в тая държава, като пишеш глупости по цял ден под всяка статия

170

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 178 - е, сега вече определено мога да кажа, че русофилията поразява мозъка пряко. Що рече? Англия и Франция ще изчезнат със 700-те си ядрени заряда, докато Русия - тя е вечна - над тези неща е. Нея ядрено оръжие я не лови. Извод - прави са тея които казват, че единственото високо-точно руско оръжие е руската телевизия - тя поразява мозъка на тея дето я гледат, дори когато той липсва!

169

toti

преди 1 година

Това са пълни измишльотини...знаят се от всички къде се крият ядрените глави,гледа се денонощно кога ще се изнася за прикрепване към бомбите и ако рече някой да си прави майтап,ще се взриви преди да са излетели !!!!Русия само плаши гаргите и е време да си прибере музейните експонати от Украйна ,дока още има време,че много ще съжалява!!

168

Анонимен

преди 1 година

А пръъднята от Киро Брейка колко ще убие?

167

Анонимен

преди 1 година

До 175: Фейк!!!!!!!! След като онзи ден главния опозиционер в Китай беше изведен от заседанието на когреса на ККП по благовиден предлог (ужким му станало лошо) и отведен в неизвестна посока, едва ли сега някой в Китай приказва такива дивотии )))

166

Анонимен

преди 1 година

До НАТО не са дураци ! Ами много просто! Англия и Франция ще изчезнат и както казваш ти имали 700 ядрени бойни глави, ще изчезнат заедно със седемстотинте си ядрени бойни глави. То не се иска много акъл за да стигнеш до този елементарен извод, нали?Злoбата замъглява погледа, фобията разума, а Русия ще е вечна докато има злоба и фобия срещу нея и докато такива жалки издънки на човешкият генезис от човек--->хомофоб--->русофоб--->краваророб--->до фашист се опитват да я унищожават.

165

Анонимен

преди 1 година

До 173 - Помним случая, ама не ги изтрепаха по описания от теб футуристичен начин, а банално с едновременен залп от няколко установки "БУРАТИНО", предвестника на тия "СОЛНЦЕПЕК"-и, с които сега отстрелват укро-войската в Донбас. Понеже никой до тогава не беше виждал толкова можно оръжие - се чудеха и китайците и други знаячи как така стана, че в миг се изпържи толко много народ на границата там

164

Анонимен

преди 1 година

Китай казва че Русия е "слаба гъска" за тях.

163

Анонимен

преди 1 година

Има много по-чисти оръжия , например , отнемане на част /прозорец/ , от озоновият слой , и всичко става на пепел , това оръжие се използваше от Русия , с/у нахлуването на Китай в Русия , през 80-те години , ако някой си споВня !

162

Аптекар

преди 1 година

Ако се страхувате от ядрена война, редовно взимайте валидол. По 4 таблетки дневно. Помага срещу стрес.

161

НАТО не са дураци !

преди 1 година

А си представи че някакъв мощен електроимпулс парализира ядрения арсенал не за една седмица а за 5мин десетки хиляди ракети ще им ударят силозите от какви ли не посоки и всичко приключва то много просто вадиш посейдона и целия запад унищожен че бил много бърз ,бърз ама трябва да излети и да стигне там където е тръгнал !