17

Анонимен

преди 1 година

Имали практика да замразяват... обаче нямат практика да размразяват, защото след размразяването трупът се разлага и не може да се възстанови. Вече има прецеденти - поради различни причини някои от замразените се размразиха и се видя, че това е една поредна измама.

16

Анонимен

преди 1 година

Айдее, край! Путин като прочете това и тутакси ще се обади да пита "за един приятел". Ама ще иска много места с отстъпка, че в момента малко не може да плаща (то ракети не останаха..). Много и за тия, които му се кланят,че без тях за къде ... И току виж се събудил след 300 години да "денацифицира" отново. А добре, перални и килими дали замразяват? щото ..знае ли се, може да свършат. То в Русия са кът като гледам как ги мъкнат в БТР-те.

15

Булгар

преди 1 година

Братя Галеви и Пеевски задължително ! Те са явления рядко срещани.

14

Ленин

преди 1 година

Аматьорьи

13

до 13

преди 1 година

с правнуците или пра-пра внуците или колкото там ти е напреднал рода. Това е услуга за знатни и качествени хора, които се помнят по 500 годни и нагоре. Не е за плебса. За теб няма файда.

12

Анонимен

преди 1 година

Ох дано само Путин не прочете това. Или пък той се замразява, през 2050 го съдят за престъпления срещу човечеството на доживотна каторга, през 2100 го размразяват и понеже вече сме безсмъртни го затваряме В капсула изстреляна към най-близката черна дупка.

11

Мдаа

преди 1 година

Интересно с кои от приятелите и роднините си ще се срещнеш след двеста години??? Какво от реалността с която ще се сблъскаш, ще бъде твоята реалност? И дали тялото или мозъкъкът са дома на личността ти? Между другото криогенезата е факт от десетилетия, а не днешна новина. Докато има наивни овце, винаги ще има вълци..

10

Анонимен

преди 1 година

ko може бойко за 400 500 години го замразете

9

Астролог

преди 1 година

Гледам на кафе и карти Таро, лекувам с хомеопатия, и запазвам за бъдещето на половин цена, използвайки балсам по тайна рецепта от фараон Тутанкамун.

8

Анонимен

преди 1 година

Замразете Костя!

7

Таня

преди 1 година

САЩ са 100 години пред конкуренцията. Никога не може да изпревариш смелият ум.

6

Тираджията Z

преди 1 година

А бях замразен преди 300 години и ме събудиха оня ден да ме пратят на фронта да се бия срещу Русия.Няма разлика от моето време и сегашното.По мое време нямаше ток,и сега в Украйна няма.По мое време и течаща вода нямаше и сега няма.

5

До 1 и 2

преди 1 година

Руското скоро го знаем. Още чакат победата над капитализма дето идва скоро от миналото хилядолетие.

4

Анонимен

преди 1 година

Историята на САЩ е на 250 години. Първа икономическа сила в Света е от 1871 г.

3

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Да се замразиш е...умно,ама кой ще те...размрази след 1000 години.

2

Анонимен

преди 1 година

Извратен народ и държава

1

Анонимен

преди 1 година

Скоро Путин ще тества тази практика (да се замразяват хора). Върху еврожендерите, разбира се :)