37

Анонимен

преди 1 година

Някой чел ли е We are Bob?

36

Кривондел

преди 1 година

Единственото, което е останало неясно е, че все още не е известна технология, с която тези хора могат да бъдат върнати към живота. И че е много, много вероятно да се окаже, че такава просто никога няма да бъде открита.

35

За размисъл...

преди 1 година

"Предпочитам искрата ми да изгори в ярък пламък, вместо да бъде задушена от гниене. Предпочитам да бъда великолепен метеор, всеки мой атом прекрасен блясък, пред заспала и постоянна планета. Функцията на човека е да живее, не да съществува. Не бива да губя дните си, опитвайки се да ги удължа. Трябва да използвам времето си" - Джек Лондон.

34

Илюминат

преди 1 година

Да ви светна, ако искаш да запазиш някой, пълниш с пресен мед един съркофаг и го слагаш вътре. Меда да не е от магазина и да не е със захар от Метро. Балсамира се тялото завинаги, трябва да е и на около 5-7 градуса постоянна температура. Мислех даже такъв бизнесс да отварям но трябва много голямо пространство и много чист мед...и не всеки иска да види прабаба си ...и това е.

33

хахаха

преди 1 година

Мечти... Нивото в медицината е с оценка единичка, камо ли да съживяват хора.

32

Додо

преди 1 година

До Пич Наистина, онези, които наричат украинците, водени от еврейчето със зелената тениска "нацисти", са кухи, като празни войнишки манерки.

31

Анонимен

преди 1 година

Незнам малко съм скептичен и потресен от подобно нещо . Звучи някък сатанински

30

Додо

преди 1 година

От първите дни, когато змията дава ябълката на ***, до ден днешен, поклонниците на Дявола искат да играят на Бог. Но, както тогава, така и днес, това не им се получава.

29

До 17

преди 1 година

Нали ве, джендъре

28

Анонимен

преди 1 година

Ах , *** пробит, няма да си намериш работа ти, видяло се е ... За съжаление, третополови не приемат в компаниите, и по-добре!

27

Пич

преди 1 година

"И второ опитвате се да отклонявате вниманието от основните новини от Украйна. А именно че нацистите отстъпват." Какви "нацисти", бе?! Ти имаш ли връзка с главния мозък? Я отиди да те замразят, че след 1000 години да им стане ясно какви *** са живяли в 21 век.

26

баба мара

преди 1 година

сегашните управляващи също дълбоко да се замразят и да ги показват напоколенията какви убии-ци са управлявали света

25

Пич

преди 1 година

Е, това е стара новина, какво претопляте стари манджи?! Има няколко компании, които се занимават с тази ... измама. Няколко вече фалираха и телата си отидоха по гробовете (в най-добрия случай). Изключително наивно е някой да смята, че тези компании ще просъществуват едно 500-600 години, когато евентуално ще има технологии за "съживяване", или по-вероятно за клониране и запазване на спомените на донора. Но и това е много малко вероятно. Или казано напратко - отчаяни хора с пари, тъжна работа.

24

Анонимен

преди 1 година

Продават все по-скъпи пенкилери.

23

Пенсионер

преди 1 година

Тази практика в САЩ съществува още от времето когато бях младеж.Спомням си как преди смъртта момиченце казва :Не искам в земята.Това принуждава родителите да я замразя.

22

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАбе като гледам, май ти си клониран. Ми как да го практикуват като виждат какъв резултата?

21

Епидемия

преди 1 година

Новата пирамида като стволовите клетки от бебетата - много пари за няма нищо. Надеждите се продават винаги успешно.

20

Анонимен

преди 1 година

При комунизма, тоест при социализма се лъжеше доста по-малко...

19

Анонимен

преди 1 година

Капитализма е икономика на лъжата и измамата. Тези хора един ден просто ще бъдат изхвърлени в гробищата и парите им ще бъдат изпапкани от тарикатаа, измислил схемата. Клонираният човек няма как да е същият човек а е друг човек... клонирането и сега е възможно но никой не го практикува.

18

До авторката

преди 1 година

Първо това го има отдавна. Прочетете нещо за Аристотел Онасис. И второ опитвате се да отклонявате вниманието от основните новини от Украйна. А именно че нацистите отстъпват. На Източния фронт руските части провеждат контра на "контранастъплението" на Украйна. Нещо май не ви изнася да информирате за това ? А какво става със тока парното и Интернета в Оокрайната...