57

Д@КастрирамеПаситто

преди 1 година

Краварете отдавна са замръзнали от дрогата,която масово шмръкат ,така че не е необходимо замразяването им.

56

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден нови глупости - изкуствени утроби, синтетични ембриони, усторйства в мозъка, четене на "мисловн вълни", генетични "подобрения", изкуствен интелект, генераенизкуствен интелект.... Въпросът ми е - защо и какво точно искаме от това? Или по-скоро, КОЙ и какво се надява да постигне, като наложи всичко това? А по-вяжният върпос не е, дали може, а "Дали трябва?" и засега не мися, че "Трябва".

55

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Всеки, който се страхува от Смъртта, е безполезно на този свят. Смъртта е естественият завършек на Живота. Те са двете страни на една и съща монета. Това е ВЕЧНИЯТ КРЪГОВРАТ. Всично на тази великолепна Планета, нашата майчица Земя, и в тази удивителна Вселена, е подчинено на този универсален закон. Живейте достойно и правете добри дела. Това в смисълът. Не страхливото живуркане и манията за вечен живот. Такъв няма. Самото ДУШАТА е вечна. Докато я има нашата Вселена, ще ги има и нашите ДУШИ.

54

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Копирам #38, защото е нещо, което трябва да ви вдъхновява ежедневно. "Предпочитам искрата ми да изгори в ярък пламък, вместо да бъде задушена от гниене. Предпочитам да бъда великолепен метеор, всеки мой атом прекрасен блясък, пред заспала и постоянна планета. Функцията на човека е да живее, не да съществува. Не бива да губя дните си, опитвайки се да ги удължа. Трябва да използвам времето си" - Джек Лондон.

53

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Ужасна измама! Когато човек умре, сърцето и мозъкът безвъзвратно спират, а душата се отделя от тялото. И какво замразяват ***? Парче месо. Замразено, а не мумифицирано тяло. Все тая, БЕЗЖИЗНЕНО. Дори и да напредне науката и да го "съживят", то ще е с изтрита самоличност, спомени и връзка с околните. Съвсем нова особа с възможностите на новородено. Като *** за останалите. А предишният човек си е безвъзвратно отишъл. И Душата му ще страда, защото някакви *** са му причинили това.

52

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Залагалка за наивността на горките хорица с повечко пари и с по-малко ум в главите приживе. Мир на Душите им! Поне те ще живеят вечно. Тялото е тленно и е въпрос на време. Колкото ти е отредено, толкова. Ужасна история! Отвратително е някой да прави пари по такъв начин. Погнусен съм! Това само в САЩ може да стане. Страната на "неограничените възможности", с най-фалшивата фасадна демокрация и пазарно стопанство, което се ръководи от неутолимата мания да се правят пари от всичко.

51

оЧоВидец

преди 1 година

До *** и *** 55 Ми няма душа да им се слага и ще са си зомбита. То УСА отдавна е ЗомбиЛенд...и е бъкано със сатанисти и сектанти.

50

Анонимен

преди 1 година

Е нищо де, то и на замразени трупове след 50-100 г., ще правят дисекция, да видят ефекта от процедурата, а после екарисажа!

49

А Нинова и Кирче

преди 1 година

щели да замразява цените на стоките.......... Лу.ди хора..

48

Анонимен

преди 1 година

Когато умреш - умираш и нищо..Край. Вече те няма. Ето защо всеки човешки живот е неповторим и безценен. Ако хората осъзнаят това - няма да има войни, защото смъртта е необратима.

47

FedExpress

преди 1 година

Каква полза от замразяване на тяло. Душата вече се е отделила при смъртта. Това е разсъдъка на човека. Тялото е само приемник за душата. Как ще го съживиш без душа. Това е пълна идиотия.

46

Чревоугодник

преди 1 година

До 555 - Че аз ако знам числата на теб ли ще ги дам за пиене , ще ги дама на Бойко срещу няколко тона суджуци !

45

555

преди 1 година

Ех ако имаше кой да скокне до бъдещето, после да се върне и да ми каже числата от тотото. Цяла каса квото пие ще го черпя.

44

:)))

преди 1 година

Тази практика я има от 1967 насам, закъсняхте 50 години с тази новина.

43

Анонимен

преди 1 година

"Пътуване в бъдещето?"________По-скоро лов на шарани.

42

Анонимен

преди 1 година

Бойко щял да се замразява. Всички от герба щели да дежурят около сандъка и да дуат, да охлаждат системата.

41

Анонимен

преди 1 година

Тези хора не могат да бъдат съживени. При замръзване ледът има по-голям обем от водата и разрушава тъканите.

40

Анонимен

преди 1 година

Аз такова пътуване в бъдещето не искам! А нема нужда, мерси!

39

Анонимен

преди 1 година

Замразяват консерви с месо да има ко да ядат хората след III-та световна война.

38

За размисъл...

преди 1 година

Чудя се, кой може да набие минусчето на такава красива мисъл? Ако живееш в констанен страх от смъртта, изобщо какъв живот живееш?