230

Сата НАТО

преди 1 година

Отстъплението не е В, а е ОТ Лиман.

229

Слава на Украйна

преди 1 година

и на украинските смели бойци, доказазващи на практика, как една малка държава може да разгроми един надут с пръдлив газ овенен балон.

228

Анонимен

преди 1 година

Русия е кoмплeкcиpana от самото си създаване. Първто че е след България и Киевска Рус, второ че нямат и никога не са имали собствена азбука ние им я дадохме. Трето че Чингиз хан се изгaвpи бpyтално с тях и ги завладя от край до край за отрицателно време, първата загуба на монголците беше от Волжка България. Къде са волжките българи и защо няма сведения за тях, защото и според нашият "брат" Русия македонците са измислили кирилицата.

227

Анонимен

преди 1 година

Комунистите , също както вълкът се крие под агнешка кожа могат да заблуждават.Даже дълго време.Но под кожата си остава същия злодей и убиец.Така и Путин не можа да стои дълго под тази завеса.Ето това .На това съм способен аз.С тоя вик реши да излезе и се покаже пред света.Тежко на тия които са го пазели.На тези които са позволили да им е господар.

226

Анонимен

преди 1 година

С това нападение на съседа си Украйна, Путин се простреля смъртоносно.Защото вече няма зад какво и зад кого да се крие.Показа се истинския Путин.Този който дълго таеше омразата към всичко и към света.Само комунист е способен на такава ненавист и безпричинна агресия към миролюбивия си съгражданин.Само комунист може да измисли такъв край на света.

225

Уошингтън

преди 1 година

Да, скоро красножопите ще усетят какво означава, когато НАТО удари и войната ще приключи за броени дни.

224

Анонимен

преди 1 година

245...Русия направи много добре че нападна Украйна без причина.Добре е за Русия защото.Само така се показа истинското лице на империята на злото Русия На дълго прикривсното зад измислен славизъм.Зад измислен комуизъм.Зад измислен православен наследник на Византия.И прочие измами с които оправдаваше алчнаната си, ненаситна за територии и грабежи и убийства раса.Потомци на варягитв.

223

Щирлиц

преди 1 година

Кога ще ни осведомите за протестите в Прага,Виена,Берлин,Париж,Лондон,дължащи се на предателската и проамериканска политика на европейските управници?Веднага диверсифицирайте новините,нали сте демократи?

222

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Наполеонови войни - Русия Европа и Русия са в руйни- Англия е непокътната и започва колонизацията на света. ПСВ - Европа е в руйни, а Руската империя загива. Англия и САЩ са непокътнати и настъпват икиномически. ВСВ - Европа и ССР са в руйни. Англия и САЩ савече 1. И в трите случай Русия изчаква за да бъде нападната. Така можеше да продължи вечно - Запада да цъфти за сметка на Русия ! Но този път плановете им бяха сринати в последният момент. Русия удари първа !

221

Анонимен

преди 1 година

Има ли някой тука?

220

...

преди 1 година

По руските медии реват, че губят войната срещу НАТО, а НАТО още не са дошли, хахаха. С десетина хаймърса, десетина турски дрона и малко натовски инструктори разпиляха непобедимата армия. Путин знае, че с конвенционални средства няма шанс. Само ядрено оръжие ги спасява, само че не е сигурен дали американците няма да му гръмнат дъртите ръждясали ракети още в силозите. Общо взето всичко върви по план, както до скоро плямпаха.

219

Анонимен

преди 1 година

Конфликт ядрен няма да има. Ще има ядрено унищожение на Раша. САЩ имат радари и засичат всяка една адрена активност от рано. Сега правят някакви гимнастиги с тая подводница- накрая да не я пренасочат към руските брегове и да се саморазбие.

218

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Продължение... Както е казано - глас народен-глас божий. Същевременно Руското общество ще бъде наясно че след използване може да получат ответен удар , но както е известно, руснаците могат да съществуват и при недоимък и страдание което консолидира самото общество. И тогава вече няма да има абсолютно никакви пречки пред използването на ЯОц И то ще бъде използвано. Руснаците ще оцелеят, но Запада свикнал на комфорт е обречен ! Както казах - битката е последна и няма да има компромис !

217

999

преди 1 година

Соловьов водещият на предаване в най-гледаното телевизионно време, подчерта в своето шоу в неделя, че Москва "няма работа с Украйна това за нас е минало. Имаме си работа с целия блок НАТО, с мощта на неговия военно-промишлен комплекс." А засега НАТО праща оръжия на по 40-50 г. Ако пратят истински модерни оръжия Соловльов ще каже , че Русия воюва с цялата галактика. Толкова са жалки руските опорки, че и в Русия хората почнаха да не им вярват.

216

Анонимен

преди 1 година

Искаш да кажеш, че за тея глупости не си заслужавам парите? Нимой гледа в чуждуту кaнчи!

215

Анонимен

преди 1 година

До 226...измисли нещо по умно.За тия пари не си заслужава да пишеш глупости

214

6-ТИ СЕПТЕМВРИ

преди 1 година

За мен националния празник на България трябва да бъде 6-ти Септември! Защото България въстава срещу всички велики сили! Всички велики сили са против съединението на България! И не случайно девизът ни е Съединението прави силата! И също в ден в който се веят само български знамена! И това е ден който ни представлява като нация, род и идентичност!!!

213

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Продължение ... Т.е. "успехите" на ВСУ саздават първоначално стрес в обществото. След това недоволство, гняв към командването и накрая решимост инастояване за реванш с призив за използване всички възможни средства, вкл. и ядрено оръжие. Разбира се тези реакции ще бъдат ловко управлявани от всички които имат достъп да медиите. И когато обществото "само" стигне до вярното решение подсказано от управлението, те (управляващите) ще бъдат"принудени" де се вслушат в гласа на народа ! Следва ...

212

Анонимен

преди 1 година

Като започнат с историите, че имаме обща история с руснаците направо се спусвам от смях. Добре че не сме имали обща история...

211

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 230 Какви "частни американски армии". Руснаците досега са убили или пленили една шепа чужденци и не съм сигурен дали сред тях има и 2ма американци. "Такива статии" съмсигурен, че "можеш да намериш" в руската пропаганда. НАТОвски армии в Украйна няма и не е имало. Това е същата лъжа като това, че НАТО щяло да разполага ядрени ракети на територията на Украйна. Лъжи за оскотяли руснаци, за да се оправдае варварската война на Кървавото джудже.