10

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, колко тъ . П трябва да си, за да си мислиш, че укрите ще победят. Малко 235 в Киев и с тези *** е свършено. Ако на някой му пукаше за укрите, щяха да се намесят със сила. Но ги ползват, за печалби на оръжейния бизнес

9

Германец

преди 1 година

Единственият въпрос е на колко части ще се разпадне матушка, дали някоя от тях ще се държи адекватно или скотски, както си знаят, и къде ще се скрие жужака като политически бежанец.

8

Анонимен

преди 1 година

И как точно мисирката разбра какво уж бил казал руски войник пред руска телевизия след като тя разбира само родния си диалект?

7

Плача

преди 1 година

До ало, путин // АХАХАХА ква редовна армия те гони бе? Досега 7 месеца коя армия беше в Украйна? Нередовната?

6

Анонимен

преди 1 година

За арсенал. Това е проклятието на милионите майки, чийто синове са убити с оръжие от Арсенал в Украйна, Югославия, Иран, Ирак, Виетнам, Африка и др. Проклети да сте всички, дето правите оръжие. С каква съвест се храните с кървави пари. Малко ви е трима. Но Бог вижда и не забравя. А проклятието на майката е най-силно, от него спасение няма.

5

Анонимен

преди 1 година

Свободните съчинения на селските пръчки от Днес продължават да разсмиват нормалните хора.

4

Анонимен

преди 1 година

Защо ни занимавате пак с Русия? Важното е, че ГЕРБ спечелиха изборите, а както пишеше във Фейсбука си Б.Б., цените на всички стоки ще бъдат върнати на старото си ниво от 2020, а инфлацията ще стане пак 2-3% на година. България отново ще бъде остров на спокойствие и благоденствие.

3

Анонимен

преди 1 година

Това е добре. Руснаците имат нужда от отрезвяващ шамар, за да се стегнат. Досега в Украйна само се лигавеха вместо да воюват. Да назначат Кадиров за главнокомандващ и нещата ще се оправят.

2

Анонимен

преди 1 година

Госпожице П., ако не си разбрала, България не подкрепя нито Украйна, нито Русия, така че нямаш право да публикуваш пропагандни статии..

1

Анонимен

преди 1 година

Чао, чао Путин.