250

Мъка

преди 1 година

Напънах се и прочетох материала.Всичко върви по план.Няма да се вайкате.Чий го търсите в Украйна ?

249

пуйката

преди 1 година

А и Путин,ако продължава така наистина могат да то сменят.Не може да разполагаш с огромна армия и да оставиш незащитени тези,които са очаквали защита.При това атаките на украинската армия са в открито поле и няма опасност да причиниш разрушения на градове,но не са пратили и един танк от 90-те,а имат на склад над 13 хиляди отпреди 10 години и ще ми воюват с Т-72,дето го продават в Африка за 200-300 долара.Еднакво въоръжение,но си срещу милион мобилизирани с твоите 90 хиляди и сепаратистите.

248

пуйката

преди 1 година

Който иска мир ще приеме идеята на Илон Мъск за референдуми под егидата на ООН.И кой се страхува,че резултатите ще са близки до проведените?И все някога в Кремъл ще приемат сериозно войната в Украйна,защото стават за смях с некадърните си генерали. Разбираемо взеха на частите там тактическото ядрено оръжие,което се използва по разпореждане на полевия командир,но си действат сякаш разполагат с пълната си огнева мощ,а ги пратили и с въоръжение отпреди 50 години,че и танкове и се иска тактика от ВС

247

Анонимен

преди 1 година

До 284 германците се самоубиват по нареждане на задокеанските господари . От февруари насам германците са изтеглили кредити за над 200 милиарда и сега се канят да теглят още 200 за справяне с енергийната криза. От всичко печелят американците - продават си скъпата газ и оръжия. Немците почват да си изнасят производството и накрая цялото ЕС ще дyxaме супата,за да може американците да са добре.

246

Пловдив

преди 1 година

Русофобите,вият на умряло,няма да има, еднополюсен модел на управление,с долари и евро може само,да си бършеш д-то.,без покритие банкноти,важното е да имаш "ксерокс"и тАлавизии.

245

националсоциалист

преди 1 година

България за съжаление на лузърите от москва я е имало много преди тях и ще я има и за напред българския националсоциализъм никога няма да умра

244

Кори

преди 1 година

До Нямаше да се псува , Better Late Than Never

243

Позорище

преди 1 година

Руското стадо без да има война на негова територия се разбяга из Грузия,Казахстан,Армения и Турция!Не народ,а ***!

242

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Военната операция е съвкупност от нападения и отстъпления както в един боксов мач. Противника атакува, защитава се и перочее. Все пак това все още е война. Ако беше тотална война щеше да е далеч по лесно за Руснаците. 10-20 ракети Авангард по 10-те най-големи града и всичко приключва !

241

Кори

преди 1 година

Пак това "Россия", та чак и с удивителна. Няма държава Россия. Те не знаят собствената им държава как се казва, ама света искат да наставляват.

240

Анонимен

преди 1 година

Айнщайн е молил американците да разработят атомната бомба и интересното е че и немците и Америте са я разработвали по едно и също време. Всичко е до наука това го обясни на бaй Гaнь.o и ще те гледа като типичния pycoфил и ще ти каже - "бaнките те ограбват аз си нося парите винаги в мен". Ако имам някакви възражения към американците то е за това че е трябвало да хвърлят манхатъните върху москва и петербург.

239

Анонимен

преди 1 година

271 ти си много смотан ЛГБТ глucт. Кои инфраструктури са унищожили ? В последно време почнаха. Гледаш много гeu пopнo и мозъка ти е атрофирал.трябваше още в началото да им ударят всички тецове,вецове, електроразпределителни станции. Тунелите на железниците и стените на големите водоеми.и това всичко едновременно. Кое от това направиха ? Нито едно джендераст

238

Анонимен

преди 1 година

До 269 ако германците бяха открили атомната бомба преди американците щеше да стане страшно.

237

Абе каскет смачкан

преди 1 година

"Всички се чудят що за операция е тва без да се унищожават ключовите инфраструктури......" ти да не гледаш ну погоди

236

266 чудят се на

преди 1 година

руската немощ аАнализаторе, защото на думи руските фашаги са ненадминати, но делата показват друго.

235

Анонимен

преди 1 година

Всички анализатори се чудят, що за специална операция е това. Ако руснаците действаха като сащ още на първата седмица трябваше да се унищожи енергийната система, железопътната система , водопреносната система на Украйна и тя щеше да капитулира под опасност от хуманитарна катастрофа. Ей тва е . Всички се чудят що за операция е тва без да се унищожават ключовите инфраструктури.

234

Анонимен

преди 1 година

До 263 какво я очаква според теб ? Нас ни очаква атома и няма да има победители, по-добре не се пени щото ние ще изядем дръвцето. Не случайно руснаците влагат парите си в обновяване на ядрения арсенал,а американците в самолетоносачи ,за да могат да изнасят демокрация по целия свят и да ги крадат.

233

ТЛ

преди 1 година

До Слава на Украйна: Ако Украйна е малка държава дали по площ дали по население, то БГ тогава е off the chart!А относно резултатите на бойното поле - това говори красноречиво какво се случва когато НАТО отстрани дава само акъл и по някой и друг патрон, прави сметка какво я чака 'непобедимата' съветска армия ако недай си боже се изправи пред армиите на НАТО

232

до 258

преди 1 година

Не е малка Украйна дори напротив. Най-голямата по площ държава в Европа, над 40млн население и то основно християни украинци. РФ е 140 милиона но тя е много отделни републики и висок процент на мюсюлмаско население. Белите християни руснаци отказват да се жертват в тази безмислена война заради амбициите на Кремъл и имигрират където могат. Украйна не е нито малка нито слаба това са едни мобилизирани мъже които защитават тяхната територия.

231

Българин от Ирландия

преди 1 година

Къде е таз украинска армия питам аз !? Аз с очите си виждам как в Ирландия и на морето ни украинските мъже си щракаха с пръсти и си живееха в хотели с 4звезди на социални помощи !