126

Анонимен

преди 1 година

Тези който гласуват за Герб са хора който също крадат и не искат нищо да се променя еврофондове комисиони рушвети печелят си хората затова им е нужен Бойко бедните дето се продават еднократно за 100 лева пак ще го д у х а т ще си останат по бедни и гладни

125

Анонимен

преди 1 година

Направо ми се гади да живея сред толкова умствено ограничени хора колко избори ви трябват още да разберете колко е важно да гласувате и да гласувате с разум в тоя преход си избирахте всякакви измислени герой последния ярък пример е Трифонов сега на мода е Копейкин тия правят пачки от вашата глупост а връщането на Тиквата е върха на всичката п р о с т о т и я

124

Анонимен

преди 1 година

"ПП са давали по 50 кинта на човек в Лом вчера" - Ти откъде знаеш? Да ни би да си взел? Или си взел 50 от ПП, 100 от ГЕРБ и накрая безплатно си пуснал гласа си за Копейкин?

123

РЕШЕТНИКОВ

преди 1 година

СЛАВА НА КИРО И АСЕН.... ТЕ СА НАШИЯ КРЕМЪЛСКИ АГЕНТ -В КОАЛИЦИЯ САМО С БСП И С НИКОЙ ДРУГ В БЪЛГАРИЯ...... НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БКП.......

122

Анонимен

преди 1 година

До До ДОПИТВАНЕТолкова силни, че втората най-бедна държава в Европа,която до оня ден нямаше никво самосъзнание взе че си изгради такова и ги пердаши през ръцете.

121

Анонимен

преди 1 година

Добре започнахте. Добра работа. Хайде сега махнете рапърите и двамата холивудски клоуна Лаурел и Харди. Само че този път не ги махайте един по един, махнете ги всичките заедно, молим ви се.

120

ZV

преди 1 година

Абебзеленскибли гледа от Славуца ,или обратно та все правят видиообръщения от нужника. Общото между тях е,че и двамата са наркозавизими.

119

Анонимен

преди 1 година

Без ИТН вече - най-добрата новина от изборите!

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133Ей такива които не искат вотът им да се причисли към този на ДПС ?

117

от 110 до 116

преди 1 година

Ето го първия червенотиквеник, който си иска обратно руското робство. Алооооооо преди 89-а бяхте роби, бе, не го ли съзнахте вече! Тези моабети как било лошо през последните 30 години вече не вървят, щото предните пък 45 години бяха още по-лошо и са фактически причина за 30-те години лошотия. Така ше си умрете със съвецкия союз на уста. Аре сега фърли някаква обида как младите били с жълто по устата, нищо не разбирали и тем подобни. Чакам, деденце, кажи си!

116

Рамзан Кадиров

преди 1 година

АЛЛАХУ АКБАРУ..ДА ЖИВЕЕ РОССИЯ И ГЕРБ, БОЙКО Е НАШ КРЕМЪЛСКИ АГЕНТ-4 ХИЛЯДНИК..ТОЙ НИ ПОСТРОЙ БЕЗПЛАТНО ЗА НАС..ЗА ВАС 3 МИЛИАРДА ЛЕВАС = ГАЗОПРОВОДА ДО СЕРБИЮ ...ТАКА ЧЕ ГЕРБ И БООКО = НЕ СА ЗАПАДНИ ХОРА .

115

127

преди 1 година

Когато цял свят е в инфлация, но на теб Киро ти е виновен. Клети, клети народе, *** си беше, *** и ще си изчезнеш, дано само да е по-бързо. Да ни анексира Турция и да се свършва.

114

Харалан

преди 1 година

Александров, аз съм личния иб-рикчия на ББ

113

hohoh

преди 1 година

Тия, дето провидяха спасител в озлобения чалгар, сега виждат спасители в две руски изтривалки. Другите си седят вкъщи и си бъркат в носовете, докато реват по социални медии и под новини, колко било скъпо едно или друго. Ох, мамини сладки, и това ви е малко. Не заслужавате ни топло, ни светло, ни храна, ни-що.

112

ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА..

преди 1 година

ЗА 2 ГОДИНИ - ВЕЧЕ ГИ НЯМА - ОТРОВНОТО ТРИО.. МАЯ КОНОПА.. СЛАВИ........... ОСТАНАХА САМО КИРО И АСЕН - ТЯХ ДОГОДИНА...... БЪЛГАРИЯ МРАЗИ СЛУГИТЕ НА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ.......

111

Анонимен

преди 1 година

"А инфлацията която сътвориха с колко им вдигна пенсиите, а?" - Киро ли сътвори инфлацията бе умник? Киро ли вдигна цените на гориват и нападна Украйна? Това го кажи на световните лидери, че те точно се чудеха от къде им е дошла тяхната инфлация.

110

До До ДОПИТВАНЕ

преди 1 година

Колкото и да е силна руската армия, цяло НАТО ще сме срещу Русия. Трябва всички българи да знаят, че Русия е наш враг.

109

Чалгата я изритахме

преди 1 година

обаче мутро-милиционерската мафия са във възход. На пролет пак. Който оцелее ще гоасува.

108

до 115

преди 1 година

Какво са вдигнали ПП бре умнико? 50-100 лв на по ниските пенсии и 120 на високите. И им вземат 60 лв от ковида!! Т.е дръж ми мадура! С тези ли мантри ви подлъга киро простото бре умници! А инфлацията която сътвориха с колко им вдигна пенсиите, а? А със спестените пари на всички какво стана????? А? Умник?

107

До 81

преди 1 година

"Като няма за кого да гласувате, по-добре отбележете "не подкрепям никого" вместо да вкарвате такива *** като Копейкин в парламента." --------------- А случайно да си чувал/а, че като не подкрепяш никого, твоят глас ще отиде за партиите, които влизат в парламента според гласовете, които са получили? В настощия момент "неподкрепящите" и негласуващите правят услуга на Боко, Киро и Доган.