166

Армата

преди 1 година

До 187 Ти руснаците не ги мисли. В Украйна са вкарали под 10% от военния си ресурс. Виж обаче Зеления наркоман стигна вече и до студентите, всичко е в месомелачката. Скоро контраатаката свършва и ще имат нужда от българо-атлантическите щикове. Бъдете сигурни. Новата 2023г. ще имате новогодишна картичка от Зеленски и щаба на БА. Почакайте и ще видите.

165

Анонимен

преди 1 година

Поне патерицата на ДПС, ИТН няма вече да пречи.

164

Анонимен

преди 1 година

До 185За феновете на евро-атлантизма, гответе се за мобилизация. Ще имате шанса да се отстреляте на "рашисти"!)))))))Този отстрел прекрасно го вършат украйнците и нямат нужда от помощ,обаче на рашистите им трябва помощ. ТИ ЗАПИСА ЛИ СЕ ДОБРОВОЛЕЦ, ПУТИН ТЕ ЗОВЕ!

163

ЖУРНАЛИСТИКИ ПАЧАВРИ

преди 1 година

от БНТ, БТВ и НОВА заслужават да бъдат масово наказани - всекидневно изнасилвани, обесени, застреляни или да са в затвора. Журналистките от тези телевизии са САМОДОВОЛНИ ПAЧABPИ, ПОЛУЧАВАЩИ ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ МЕСЕЧНО И ОБЛИЧАНИ СЪС СКЪПИ ПAPЦAЛИ ВСЕКИ ДЕН ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИТЕ. Нагла журналистка от БНТ, останала без мъжки ласки и на сухо, тормози зрителите, прекъсва Костадинов. Тая безсрамна и нагла "журналистка" от БНТ заслужава да бъде изнасилена многократно.

162

Армата

преди 1 година

За феновете на евро-атлантизма, гответе се за мобилизация. Ще имате шанса да се отстреляте на "рашисти"! Нали така им викахте? Вашите хора ГРИП, ПП, ДъБъ, БиСиПие, БъВъ и ДПС с радост ще ви пратят да спасявате братския украински народ, вместо да им подскачате под прозорците и да мрънкате от високи сметки. Щом Костадин е популист и копейкаджия, вашите евро партньори шъ въ оправят, сами си гласувахте така.

161

Анонимен

преди 1 година

Ама то какво се оказва!?! В новото ни Народно събрание ще имаме 4 партии - прислужници на чужди интереси и агенти на неоколониалното господство. (ГЕРБ, ДПС, ПП, Демократична България - все ГМО от разработките на американското посолство). БСП е със спаднали акумулатори и едвам диша, а и през последните години се доказа като фалшива лява партия, движена от евро-гейските ценности. Остават само две партии, които може да се борят за националния ни интерес, а може и да станат като другите. Печално е.

160

Путино_фило_мраз

преди 1 година

ПП и ГЕРБ вземете се моля и борзо консумирайте брака, че да видим нещо ново и с повче е енергия и стили.

159

Анонимен

преди 1 година

Много се радвам че Герб спечелиха изборите защото тази зима ще бъде тяхното окончателно погребение ако съставят правителство тоя път и Копейкин ще последва Трифонов :) Понякога спасението идва навреме без да го очакваме

158

Анонимен

преди 1 година

Ако Герб съставят правителство ще управлява като буре с барут няма да имат и ден без мафията вън :) С платения ромски вот няма да се спасят

157

И защо

преди 1 година

Възраждане не спечели???

156

анонимен до 170 бълг

преди 1 година

Това за кражбите на Боко на пазара ли го чу,или на централна гара,или от комшийките на *** или на баба ти , а може би от" най-надеждните източници"-- К. Нинова, Елена Йончева, отровното трио ,хардвардските мазници, или си бил пряк свидетел от Гугал стрииминг.А може би звездите ти го нашепват.

155

Анонимен

преди 1 година

"Който и да спечели , ние губим" В колониите е така

154

df

преди 1 година

До Видов ден / кво се кефиш все едно ще има парламент

153

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори торбата с парите ще се свие,ще видим истински резултати

152

Анонимен

преди 1 година

Баце е велик вожд и учител!Народа го обича защото има харизма и си държи на думата!Затова пак спечели изборите.Затова пак ще управлява ако не сега,след следващите избори.Баце е политик от световна класа!

151

Васил

преди 1 година

Резултатът не е лош за Възраждане, лош е за България.

150

Анонимен

преди 1 година

10 години управление на най- великия,най- можещия,с най- много връзки ,Кралят СлънцеНо близо един милион (1 000 000)българи напуснали България,що така бе Миме!

149

spoko!

преди 1 година

Несъмнено истинските парламентарни избори ще се проведат след края на войната в Украйна, когато путинистките партии бъдат поставени извън закона, а главатарите им бъдат съдени от Военния трибунал като национални предатели....

148

До 130

преди 1 година

"Киро ли сътвори инфлацията бе умник? Киро ли вдигна цените на гориват и нападна Украйна?" ------ Ами не, Киро не направи нищо такова. Само ходеше с Ленчето някъде и се хилеше от телевизора. Е, като държавник правеше разни политически коментари, напр. "Русия не е нищо повече от една бензиностанция с ракети". Или настани украинските бежанци по хотелите в Черноморието и ни призова да отделим по една заплата за тях. Или пък откри авиолиния до Скопие и я закри. А за Скопие не ми се говори...

147

българин

преди 1 година

Банкянския багдатски крадец, задължително да се арестува,и тогава ще говорим.Какви сте вие,които подкрепихте банкянските разбойници,които за 12 г. ви окрадоха,и ви свършиха като народ?!